| 

PERSONA

 PERSONA

Πως είναι σήμερα γνωστά αστέρια του 1980;

δες ποιοι έχουν γίνει αγνώριστοι..

Πέμπτη 17 Νοέ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Την δεκαετία του 1980, οι περισσότεροι από τους πιο κάτω τραγουδιστές και ηθοποιούς μεσουρανούσαν στο καλλιτεχνικό στερέωμα και κάθε ταινία ή τραγούδι τους έσπαγε ταμία και πωλήσεις. Σήμερα οι περισσότεροι έχουν ξεχαστεί, αφού καινούργια ονόματα έχουν πάρει πλέον την θέση τους. Μερικοί έχουν αλλάξει πολύ από τότε άλλοι ελάχιστο. Δείτε μερικούς πιο κάτω και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα. Πάντως, όσοι ζήσαμε την δεκαετία του 1980, όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν θα την ξεχάσουμε..

1. Kim Basinger
Η απόλυτη φαντασίωση εκατομμυρίων αντρών σε όλο τον κόσμο, ίσως η πιο sexy ηθοποιός της δεκαετίας, έγινε γνωστή από την ερωτική ταινία 9½ Weeks, μαζί με τον Mickey Rourke. Σήμερα η 58χρονη Kim αγωνίζεται για την προστασία των ζώων.
2. Samantha Fox
Η Αγγλίδα τραγουδίστρια με τα πλούσια στήθη έγινε παγκοσμίως γνωστή με την επιτυχία της "Touch Me (I Want Your Body)", το οποίο ανέβηκε στην πρώτη θέση 17 χωρών, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 30 εκατομμύρια.
3. Sandra Cretu
Γνωστές τις επιτυχίες ήταν το "Maria Magdalena", "In the Heat of the night" και το "Everlasting Love", ενώ αργότερα, αρχές της δεκαετίας του 1990 σημείωσε τεράστια επιτυχία κάνοντας φωνητικά στο συγκρότημα του συζύγου της "Enigma", με πρώτη επιτυχία τους, το ορχηστρικό Carly`s Song που μεταδόθηκε στην ταινία "Sliver" με την Sharon Stone.
4. Kim Wilde
Το άγριο και sexy look της καθήλωνε χιλιάδες νεαρούς τότε άντρες, σε κάθε της εμφάνιση, ερμηνεύοντας τραγούδια όπως το "You Keep Me Hangin` On", "You Came", και "Never Trust a Stranger". Σήμερα ασχολείται με την συγγραφή βιβλίων και την  τοπιοτέχνηση κήπων.
5. Pet Shop Boys
Διάσημο Βρετανικό συγκρότημα αποτελούμενο από τους Neil Tennant και Chris Lowe. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα best-selling groups όλων των εποχών με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια παγκοσμίως. Γνωστές του επιτυχίες το  "West End Girls", "It`s a Sin", "Always on My Mind" και "Heart". Συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να βγάζουν δίσκους και να γράφουν τραγούδια και όπως ανακοίνωσαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο επόμενος τους δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2012.
6. Mickey Rourke
Επαγγελματίας μποξέρ μέχρι το 1995, έγινε παγκοσμίως όμως γνωστός σαν ηθοποιός μέσα από την ταινία 9½ Weeks με την Kim Basinger το 1986 αλλά και αργότερα από την ταινία Wild Orchid με την εκρηκτική Carre Otis. Σήμερα εμφανίζεται σε supporting περισσότερο ρόλους σε ταινίες όπως το "Iron Man 2", (2010) και το "The Expendables".
7. Sylvester Stallone
Δεν υπήρχε πιθανότητα να μην τρέξουμε πρώτοι να νοικιάσουμε από το video club της γειτονιάς, κάθε καινούργια ταινία που έβγαζε, από το Rocky 1,2, 3, 4, το Rambo 1,2 και 3 αλλά και άλλες πολλές όπως το Cobra κλπ και να προσπαθούμε να μιμηθούμε όλες του τις κινήσεις και τεχνικές. Η πιο πρόσφατη ταινία του ονομάζεται Zookeeper και κυκλοφόρησε φέτος το 2011.
8. Modern Talking
Ένα από τα πιο πετυχημένα συγκροτήματα της Ευρώπης, αποτελείτο από τους Γερμανούς Thomas Anders και Dieter Bohlen με τεράστιες επιτυχίες και πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Γνωστές τους επιτυχίες "You`re My Heart, You`re My Soul", "You Can Win If You Want", "Cheri, Cheri Lady", "Brother Louie", "Atlantis Is Calling (S.O.S. for Love)" και "Geronimo`s Cadillac". Όσο χαζά και να μας ακούγονται σήμερα κάποια από τα τραγούδια τους, τότε ακούονταν ωραία..
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM