| 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Θεραπεύτρια του sex, κοιμάται με τους ασθενείς της

βρε παιδιά φωνάξτε.. μια γιατρό!

Πέμπτη 13 Οκτ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Η Αγγλίδα ψυχοθεραπεύτρια Padma Deva, ειδική σε προβλήματα των αντρών που σχετίζονται με το sex, δεν κλείνει ποτέ ραντεβού στο γραφείο της... αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου!

Η συνάντηση διαρκεί συνήθως για δύο ώρες, στη διάρκεια των οποίων η γιατρός και ο ασθενής γδύνονται, χαϊδεύονται, κάνει μασάζ ο ένας στον άλλο ενώ τις περισσότερες φορές έρχονται και σε πλήρη σεξουαλική επαφή.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πελάτης πλήρως ικανοποιημένος θα πληρώσει την Padma για τις πολύτιμες και άκρως απολαυστικές υπηρεσίες που του έχει προσφέρει και οι δύο τους θα ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους - μέχρι το επόμενο ραντεβού τους.

Μπορεί να θεωρείται πως η συγκεκριμένη γιατρός ασκεί με αυτό τον τρόπο «το αρχαιότερο επάγγελμα» αλλά κατά την άποψή της αυτό θα ήταν λάθος. Γιατί όπως δηλώνει δεν είναι μια πόρνη, αλλά ένας εκπαιδευμένος ψυχοθεραπευτής που λειτουργεί ως «σεξουαλικό υποκατάστατο» για τους άνδρες που πάσχουν από μια ποικιλία σεξουαλικών προβλημάτων όπως η στυτική δυσλειτουργία, η πρόωρη εκσπερμάτιση και η φοβία στην σεξουαλική επαφή.

Πελάτες της διάσημης πλέον γιατρού είναι δικηγόροι, γιατροί, φοιτητές αλλά και οικοδόμοι.. όπως δηλώνει η ίδια, από τους οποίους το 90% έχει παρατηρήσει τρομερή βελτίωση ή και πλήρη θεραπεία!!

Για όσους ενδιαφέρονται χρειάζονται πάνω από εννέα δίωρες συνεδρίες για την πλήρη θεραπεία οι οποίες κοστίζουν £4.000!! Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM