| 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Σε κρίσιμη κατάσταση η θρυλική Εμμανουέλα

Υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Δευτέρα 02 Ιούλ 2012

Από: Συντακτική ομάδα B1
Σε νοσοκομείο του Άμστερνταμ νοσηλεύεται η πάλαι ποτέ σταρ του ερωτικού κινηματογράφου, Σίλβια Κριστέλ, ή όπως είναι γνωστή «Εμμανουέλα».

Η 59χρονη Ολλανδέζα ηθοποιός υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και αυτή τη στιγμή παλεύει στην εντατική προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Η εποχή που αποτελούσε φαντασίωση ολόκληρου του πλανήτη έχει περάσει εδώ και δεκαετίες για την Ολλανδέζα ηθοποιό, η οποία έγινε παγκοσμίως γνωστή το 1974, χάρη στην «Εμμανουέλα», μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του ερωτικού κινηματογράφου.

Η ηθοποιός αποσύρθηκε νωρίς από την υποκριτική, ωστόσο το Μάιο του 1990 εμφανίστηκε στην τηλεοπτική σειρά «My Riviera» που γυρίστηκε στο σπίτι της στο Σεν Τροπέ, ενώ το 2010 έπαιξε στην ταινία «Two Sunny Days», όπως και στην τηλεοπτική σειρά «The Swing Girls».

Σύμφωνα με την αυτοβιογραφία της, «Γδύνοντας την Εμμανουέλα», που κυκλοφόρησε το 2006, η ηθοποιός δεν κατάφερε  να κάνει την καριέρα στο Χόλιγουντ, εξαιτίας της εξάρτησής της από το αλκοόλ και την κοκαΐνη.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, αλλά ο γιος της δήλωσε: «Μακάρι να μπορούσα να πω ότι υπάρχει ελπίδα για γρήγορη ανάκαμψη. Δυστυχώς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές».

Πηγή: Πρώτο Θέμα Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM