| 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

15χρ. κορίτσι προσφέρθηκε σε σεξ πάρτι του Βατικανού!

Τα Ιερά Εγκλήματα της Καθολικής Εκκλησίας..

Τρίτη 29 Μάι 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
"Φωτιά" στην Καθολική Εκκλησία έχουν βάλει οι δηλώσεις του Γκάμπριελ Αμόρθ, που ισχυρίζεται στην La Stampa ότι Ιταλός μαφιόζος απήγαγε 15χρονο κορίτσι για να το προσφέρει στα σεξ πάρτι του Βατικανού.

Η 15χρονη Εμμανουέλα Ορλάντι αγνοείται από το 1983. Ωστόσο, η υπόθεση άνοιξε ξανά μετά από...
κατάθεση της Σαμπρίνα Μινάρντι, ερωμένης του ηγέτης της μαφιόζικης συμμορίας των Μαλιάνα, Ενρίκο Ντε Πέντις. Σύμφωνα με την Μινάρντι, η λύση του μυστηρίου της εξαφάνισης της 15χρονης, βρισκόταν θαμμένο με τον αρχιμαφιόζο.

Η αστυνομία άνοιξε τον τάφο του Ντε Πέντις και βρήκε οστά που δεν ανήκαν στον ίδιο. Πριν εξακριβωθεί αν το πτώμα ανήκει στην άτυχη νεαρή, ήρθε η κατάθεση του καθολικού ιερέα για να ανατρέψει τα πάντα.

«Το άτυχο κορίτσι που αγνοείται από το 1983 έχει θαφτεί μαζί με τον αιμοβόρο μαφιόζο ο οποίος απήγαγε τότε το κορίτσι για να το προσφέρει στα σεξ πάρτι του Βατικανού», ισχυρίζεται ο 85χρονος εξορκιστής Αμόρθ στην εφημερίδα La Stampa.

«Είμαι σίγουρος ότι η Εμμανουέλα μπλέχτηκε σε αυτή την κατάσταση. Δεν πίστεψα ποτέ τη διεθνή θεωρία συνωμοσίας. Έχω κίνητρα να πιστεύω ότι η απαγωγή ήταν μια υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης η οποία κατέληξε σε φόνο και εξαφάνιση του πτώματος από τους ιερείς. Ανάμειξη έχουν μάλιστα διπλωμάτες από ξένη πρεσβεία στο Βατικανό», καταθέτει ο ιερέας και προσθέτει πως υπάρχει ήδη στα χέρια των ντετέκτιβ κατάθεση του αρχειοφύλακα του Βατικανού, Σιμεόνε Ντούκα, ότι του είχαν ζητήσει να προμηθεύει νεαρά κορίτσια για τα σεξ πάρτι."
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM