| 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Έτοιμες οι Ποινικές διώξεις για το Μαρί

εντός των ημερών, σύμφωνα με το ΑΠΕ

Τρίτη 29 Νοέ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Πολύ κοντά για ανακοίνωση ποινικών διώξεων σε σχέση με την φονική τραγωδία στην ναυτική βάση στο Μαρί τον περασμένο Ιούλιο, βρίσκεται η Γενική Εισαγγελία, αφού έχει σχεδόν ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος της μελέτης των εγγράφων, καταθέσεων και εξέτασης όλου του υλικού.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Πέτρος Κληρίδης κάλεσε τους ανακριτές της υπόθεσης να τον ενημερώσουν για το κατά πόσον έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες που τους ανατέθηκαν, ώστε να προχωρήσει στο επόμενο βήμα.
Πληροφορίες του ΑΠΕ και του ανταποκριτή του στην Κύπρο Αριστείδη Βικέτου, αναφέρουν ότι πιθανόν την ερχόμενη Δευτέρα ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης και οι επικεφαλής των ερευνών να έχουν συνάντηση με σκοπό να συζητηθεί η υπόθεση, ώστε πλέον να ληφθούν αποφάσεις για ποιους θα ασκηθούν διώξεις.

Ο κ. Κληρίδης είχε ζητήσει από τους ανακριτές να προβούν σε ελέγχους τεκμηρίων και καταθέσεων ώστε να διαπιστωθεί ότι όσα αναφέρονται συμφωνούν με αυτά που είναι καταγραμμένα. Οι ανακριτές έχουν ήδη συμπληρώσει και αυτό το έργο και θα ενημερώσουν σχετικά τον Εισαγγελέα.Πηγή: ΚΥΠΕ/ΑΠΕ


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM