| 

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

 ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αποκάλυψη του συλλεκτικού Chivas Regal 18

έγινε την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στη Λευκωσία

Πέμπτη 17 Νοέ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
O παγκόσμιος ηγέτης στο ultra-premium ουίσκι Chivas Regal  και το πολυτελές brand Dame Vivienne Westwood, σε μία μοναδική συνεργασία δημιούργησαν σε περιορισμένη έκδοση το συλλεκτικό μπουκάλι Vivienne Westwood Chivas Regal 18. Το μπουκάλι έχει κυκλοφόρησε σε περιορισμένη έκδοση 2500 αριθμημένων μπουκαλιών παγκοσμίως.

Αυτή είναι η τρίτη παγκόσμια συνεργασία της Chivas Regal με διάσημο σχεδιαστή μόδας με μια παράδοση για την τολμηρή σχεδίαση και την απαράμιλλη δεξιοτεχνία – πτυχές που τέλεια αντικατοπτρίζουν τις αξίες της Chivas Regal 18.  Η Dame Vivienne Westwood είναι ένα μεγάλο και πρωτοποριακό Βρετανικό είδωλο, που αντιπροσωπεύει την πολυτέλεια με μία σύγχρονη συστροφή.
Το μπουκάλι καλυμμένο με το σχέδιο της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου γνωστή ως Union Jack που χρονολογείται από το 1801 όπως επίσης και οι ρίζες των Chivas Brothers. Παράτολμο και περήφανο εμφανίζεται τυλιγμένο  σε τέσσερα χειροποίητα υφασμάτινα κομμάτια διακοσμημένα με λεπτό χρυσό κέντημα με το αυθεντικό στυλ της Vivienne Westwood.
Φανατικοί οπαδοί του Chivas, MME, φίλοι και συνεργάτες της Cosmos Trading είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αστραφτερή φιάλη και μερικοί να αγοράσουν ένα πολυπόθητο Vivienne Westwood Chivas 18. Η παρουσίαση έγινε με ένα πολύ θεατρικό τρόπο όπου το συλλεκτικό μπουκάλι Chivas ήτανε κρυμμένο με υφάσματα που σχημάτιζαν το Union Jack. Τα μοντέλα με πολύ εκκεντρικές ενδυμασίες που αντικατόπτριζαν το στυλ της σχεδιάστριας καλωσόριζαν τους καλεσμένους και τους οδηγούσαν στην γκαλερί. Η αποκάλυψη της μπουκάλας έγινε με την συνοδεία της βιολίστριας Βαρβάρας Λουκά και την μικρή χορογραφία των μοντέλων όπου καθώς αφαιρούσαν τα υφάσματα αναδείχτηκε το μπουκάλι στο «βάθρο» όπου φυλασσόταν. Η Λέσχη Λάϊονς που φιλοξένησε το γεγονός έγινε ακόμα πιο φαντασμαγορική με ειδικό φωτισμό και εφέ. Η παρουσίαση τελείωσε με την ομιλία του Managing Director της Cosmos Trading Κωνσταντίνου Ιωάννου. Στην συνέχεια της βραδιάς οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μπουκάλι με άφθονο Chivas Regal 18 και την συνοδεία της βιολίστριας.
Οικοδεσπότες της βραδιάς η Cosmos Trading, που είναι οι εισαγωγείς και διανομείς του ουίσκι Chivas Regal στην Κύπρο.
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM