| 

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΡΙΟ

 ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι 10 νέες εντολές, μόνο για άντρες!

αλλάζουν άρδην τα δεδομένα στις συζυγικές σχέσεις

Τρίτη 21 Φεβ 2012

Από: Βίκτωρ
Ο Άγιος Πέτρος τον τελευταίο καιρό ήταν πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση που επικρατεί στις σχέσεις των ζευγαριών στην γη. "Εν πάει άλλο" είπε συνεχώς αυξάνεται ο γυναίκειος πληθυσμός της γης λόγω των μαζικών αιφνίδιων θανάτων ανδρών που τους εσπάσαν τζαι τσακρίσαν τους οι γαινέτζες τους. Κάθισε σε πολύωρη σύσκεψη με τον Θεό τους υπόλοιπους Αγίους και αποφάσισαν ότι από σήμερα όλοι οι άντρες, θα ακολουθούν τις "10 αντρικές εντολές".

Σε περίπτωση που κάποιος δυσκολεύεται να τηρήσει τις εντολές του, λόγω του ότι η φάουσα η γυναίκα του που το παίζει καλόκαρδη αλλά στην πραγματικότητα είναι "σουρκούνα" ο διάβολος μεταμορφωμένος με λίγα λόγια, τότε πρέπει εντός 15 ημερών να ζητήσει χαλάρωση εντολών από το ιατροσυμβούλιο ώστε να γίνει κάποιος διακανονισμός όπου και τα δύο μέρη να είναι ευχαριστημένα. (όσο γίνεται..)

Οι 10 νέες ανδρικές εντολές είναι:
 
1. Είσαι άντρας και το κέφι σου θα κάνεις, θα σηκώνεσαι όποτε θέλεις τζαι ανάθεμα που να τα πάρει.

2. Εν πρέπει να σε κόφτει που καμιά. Ότι θέλουν ας κάμουν, να κόψουν το λαιμό τους να παν να γ******* αν μπορούν που εν θα μπορούν γιατί κανένας εν θα τους κάθετε... τζαι να σου πω εγώ ήντα που εν να γίνει δαμέσα.

3. Θα βγαίνεις με τους φίλους σου όποτε γουστάρεις και θα επιστρέφεις ξημερώματα, εν έσιει να ακούσεις κανενού, εντάξει;

4. Χέστηκες για τους τρόπους καλής συμπεριφοράς και όλα τα σχετικά.

5. Μην ξανακάνεις δουλειές, άφηστην τζιαμέ να δει τον νόστο.

6. Ξίαστες τες ισότητες. Θέλουν μου τζαι ισότητα τζαι πράσινα άλογα, άτε κόρη μου πίεννε να πλύνεις κανένα πιάτο

7. Πηδάμε όποτε θέλουμε, όπου θέλουμε, με όποια θέλουμε και με οποιοδήποτε τρόπο, τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα, πρωί, μεσημέρι, βράδυ μετά το φαγητό, τζαι να δεις ήνταλως σου παιρνούν ούλλα.

8. Από σήμερα και στο εξής μπορείτε να κατουράτε τζαι έξω που την λεκάνη. Αφού εν να τα καθαρίσει έτσι τζαι αλλιώς, εν ε κατάλαβα ε χαλαρή; Αφού μέσα κατουρήσεις, έξω κατουρήσεις πάλε μουρμουρά.

9. Θωρείς μάππα όποτε θέλεις, έσιης την φωνή στην διαπασών (τζαι άμπα να έχουν τζεφαλόπονο, τζαι άμπα να μεν έχουν) να πίνεις μπύρες τζαι να τρώεις όσο θέλεις πας τον τσαινούρκον τον καναπέ με το σώβρακο.

10. Μπορείς να ρεύεσαι όποτε θέλεις και όσο δυνατά θέλεις με ή χωρίς τους κολλητούς σου, έφαες ξι έφαες. Ακόμα ροχάλιζε όσο θέλεις, φτάσε τζαι τα 100 ντεσιμπέλ άμα λάχει, ρίξε την πολυκατοικία κάτω που την πολλή φασαρία δικέ μου! Είσαι ελεύθερος, απόλαυσέ το!Οι 10 εντολές, μόνο για άντρες, δέκα εντολές
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM