| 

ΓΟΝΕΙΣ & ΠΑΙΔΙ

 Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ

Οι σκανδαλιές κάνουν καλό...

Διασκεδάστε παρέα με το παιδί σας!

Πέμπτη 25 Νοέ 2010

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Ξαναζήστε τα παιδικά σας χρόνια, την ανεμελιά και την διασκέδαση, περνώντας ποιοτικό χρόνο με το παιδί σας, και φέρνοντας το ακόμη πιο κοντά σας. Υπάρχουν ένα σωρό δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε παρέα, βοηθώντας σας να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας και οτιδήποτε μπορεί να σας προβληματίζει.

Ώρα για party camping.
Ετοιμάστε τα αντίσκηνα σας και όλα τα συναφή και πιάστε τα βουνά. Υπάρχουν καταπληκτικοί κατασκηνωτικοί χώροι, έτοιμοι να σας φιλοξενήσουν. Πάρτε όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, τρόφιμα και ποτά μαζί σας, μαζέψτε ξύλα από το δάσος και ανάψετε στους προστατευόμενους και ειδικά κατασκευασμένους χώρους φωτιά. Αν κανονίσετε να πάτε παρέα με άλλους γονείς και παιδιά η εμπειρία θα είναι ακόμη πιο πολύ εκπληκτική. Αν είστε μόνοι σας υπάρχουν δεκάδες πράγματα να κάνετε, όπως μικρή πεζοπορία, παιχνίδια στο δάσος, αλλά και κουβεντούλα.

Βγείτε για φαγητό παρέα
Αφιερώστε ένα βράδυ ( κάπως νωρίς ) για να βγείτε παρεούλα, πατέρας και παιδί, για φαγητό. Η κίνηση αυτή θα χαροποιήσει πολύ το παιδί σας και θα σας εξυψώσει στα μάτια του. Επίσης είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθετε όλα όσα πιθανόν να απασχολούν τα μικρά σας.

Μπάλα ολέ!
Στο επόμενο ματς πηγαίνετε στο γήπεδο μαζί. Βάλτε τα κασκόλ σας και παρακολουθήστε τον αγώνα των αγαπημένων σας ομάδων παρέα. Σίγουρα το παιδί σας θα το απολαύσει όσο τίποτα άλλο. Μοιραστείτε σαν καλοί φίλοι την ένταση και την αγωνία του παιχνιδιού.

Έτοιμοι για πεταλιές ;
Φορτώστε τα ποδήλατα σας στο αυτοκίνητο και βρείτε ένα όμορφο χώρο στον οποίο μπορείτε εσείς και το παιδί σας να κάνετε βόλτες με τα ποδήλατα. Φροντίστε να έχετε μαζί σας όλα τα απαραίτητα, όπως κράνη για την ασφάλεια σας και φυσικά νερό. Η ποδηλασία εκτός από διασκεδαστική αποτελεί και μια από τις καλύτερες γυμναστικές. Με αυτό τον τρόπο θα απομακρύνεται ευχάριστα το παιδί σας από τα καθιστικά παιχνίδια.

Bowling forever !
Ένα δυναμικό παιχνίδι που αγαπούν τόσο οι μεγάλοι όσο και τα παιδιά, που συνήθως γίνονται οι καλύτεροι παίχτες. Βάλτε στο πρόγραμμα σας το bowling μαζί με το παιδί σας και αγωνιστείτε μεταξύ σας, αλλά και εναντίον άλλης φιλικής ομάδας, πατέρα – παιδιού. Αυτές τις στιγμές, θα έχουν τα παιδιά σας, για να θυμούνται μια ζωή!
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM