| 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ/ΚΟΣΜΟΣ

 ΚΟΣΜΟΣ

Όταν έχεις χρήμα διάβαινε...

Πλύσιμο αυτοκινήτου...με μόνο 12,000ευρώ

Τετάρτη 27 Ιούλ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Όταν πάμε για πλύσιμο του αυτοκινήτου μας πάνω κάτω πληρώνουμε γύρω στα 10-20 ευρώ αναλόγως αυτοκινήτου. Στο Ντουμπάι όμως σε ένα συγκεκριμένο "car spa" δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση αυτές οι τιμές!

Οι πλούσιοι πελάτες, όλοι ιδιοκτήτες πανάκριβων αυτοκινήτων όπως Ferrari, Lamorghini κ.α., διαθέτουν γύρω στα 12,000 ευρώ για την ειδική περιποίηση του πολυτελέστατου αυτοκινήτου τους!

Η όλη περιποίηση παίρνει χρόνο μίας εβδομάδας και χρησιμοποιείται τελευταίου τύπου νανοτεχνολογία ώστε ανθρώπινο χέρι να μην αγγίξει τα πολύτιμα αυτοκίνητα.
Το μυστικό της περιποίησης είναι ο κατάλληλος συνδυασμός της πίεσης του νερού και της θερμοκρασίας του ώστε να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι περισσότεροι πελάτες εμπιστεύονται τα ολοκαίνουργια αυτοκίνητα τους για το παρθενικό τους πλύσιμο αφού όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι το πρώτο πλύσιμο του αυτοκινήτου μας είναι πολύ σημαντικό αφού η μπογιά είναι ακόμη φρέσκα.

Τα άτομα τα οποία δουλεύουν εκεί τυγχάνουν εξάμηνης εκπαίδευσης ώστε να ξέρουν να χειρίζονται το κάθε τι,  με απόλυτη μαεστρία, μέχρι και μικροσκόπια χρησιμοποιούνται ώστε να εξακριβωθεί αν υπάρχουν έστω και ελάχιστοι κόκκοι σκόνης στο αυτοκίνητο! Ενώ το πανάκριβο δέρμα που ντύνει το σαλόνι καθαρίζεται τρεις φορές και έπειτα καθημερινά τρίβεται με ειδικά φυσικά έλαια για την σωστότερη περιποίηση!

Υπάρχουν και άλλες εταιρείες με πιο ανθρώπινες... υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτου όπως στην Αμερική, όπου 3 με 5 sexy καλλονές με πλούσια χαρίσματα, κυριολεκτικά "γλείφουν" το αυτοκίνητο σου για μερικά δολάρια!
 
Εμείς, όχι μόνο λόγο οικονομικής κρίσης, θα προτιμούσαμε φυσικά την δεύτερη επιλογή αλλά δυστυχώς στην Κύπρο λίγο δύσκολο.. Μπορούμε όμως να το φανταστούμε και μετά όταν συνέλθουμε και προσγειωθούμε, είτε παίρνουμε κουβά και σφουγγάρι ή κατευθείαν στο κοντινότερο car wash της γειτονιάς! Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM