| 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ/ΚΟΣΜΟΣ

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

Οι 4+1 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

των τελευταίων 50 χρόνων!

Τετάρτη 25 Απρ 2012

Από: Illuminatios
1. Οι Ναζί έφτιαξαν βάση στη Σελήνη
Ο Χίτλερ, είναι ευρέως γνωστό πως είχε μανία με την τεχνολογία, τον αποκρυφισμό και το διάστημα μεταξύ άλλων.. Γι` αυτό μετά από εντολή του οι Ναζί έφτιαξαν αεροδυναμικά αεροσκάφη και έμοιαζαν πολύ με τους ιπτάμενους δίσκους που κατά καιρούς εμφανίζονται στους ουρανό ακόμη και σήμερα. Σκοπός του ήταν η μεταφορά της "Άριας Φυλής" και του ιδίου φυσικά στην Σελήνη, για γνωριμία με άλλα εξωγήινα όντα! Για να γίνει αυτό εφικτό κατασκεύασαν και μια βάση στην Σελήνη, έτσι για να βρίσκεται!
2. Phantom Time Hypothesis
Η περίοδος της ιστορίας που δεν υπήρξε ποτέ! Πρόκειται για την περίοδο από το 614 έως το 911 μ.Χ. όπου η θεωρία, γνωστή και ως Phantom Time Hypothesis, υποστηρίζει - σύμφωνα με τον Heribert Illig - πως κατά την αλλαγή του ημερολογίου, το 1582 μ.Χ., από το Ιουλιανό στο Γρηγοριανό, έγινε λάθος διόρθωση κατά τρεις αιώνες και όχι κατά δέκα μέρες, όπως έπρεπε να κάνουν οι αστρονόμοι και οι μαθηματικοί του Πάπα Γρηγόριου. Ο Heribert Illig υποστηρίζει ακόμη πως και ο Καρλομάγνος είναι ένα ψεύτικο δημιούργημα των χρονικογράφων του Μεσαίωνα, μετά από εντολές που δόθηκαν από τον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Otto και τον Πάπα Σιλβέστρο Β`.

3. Έλεγχος του ανθρώπου από τα barcodes
Όλα ξεκίνησαν από το βιβλίο της Mary Stewart Relfe "The New Money System 666", η οποία ισχυρίζεται ότι τα barcodes είναι ο βιβλικός αριθμός του θηρίου και ότι κωδικοποιούν με μοναδικό-μυστικό τρόπο τον αριθμό 666. Σκοπός του συστήματος αυτού είναι ο έλεγχος των ανθρώπων μέσο των αγορών, της τροφής και του χρήματος!

4. Paul McCartney
Η Θεωρία αυτή υποστηρίζει πως ο Paul McCartney σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό το 1966 και πως ένας σωσίας του πήρε τη θέση στο διάσημο συγκρότημα των Beatles. Αυτό έγινε για να καλύψουν αυτή την σημαντική απώλεια από μέλος του συγκροτήματος με τον φόβο της διάλυσης τους. Σαν απόδειξη παραθέτουν στοιχεία από τα εξώφυλλα των δίσκων τους και συγκεκριμένα από το άλμπουμ "Abbey Road", όπου ο Paul περπατά ξυπόλητος μερικά βήματα πίσω από τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ!! Επίσης πως αν παιχτούν ανάποδα οι δίσκοι των διάσημων "σκαθαριών" εκεί θα ακούσεις αποκαλυπτικά μηνύματα για τον θάνατο του!
5. Ο Τίτο κατάσκοπος των Σοβιετικών
Η θεωρία αυτή περισσότερο αποτελεί έναν αστικό μύθο της Γιουγκοσλαβίας, όπου σύμφωνα με αυτό τον μύθο, ο τότε ο στρατάρχης Τίτο είχε εκτελεσθεί από τους Σοβιετικούς και στην θέση του έβαλαν έναν σωσία του από την Πολωνία που δρούσε σαν κατάσκοπος τους. Λέγεται μάλιστα πως οι συγχωριανοί του δεν τον αναγνώρισαν μετά τον πόλεμο, καθώς ο αληθινός Τίτο είχε χάσει τρία δάχτυλα, ενώ ο αντικαταστάτης του έπαιζε ακόμα και πιάνο.
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM