| 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ/ΚΟΣΜΟΣ

 ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ

 Οι 4+1 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

των τελευταίων 50 χρόνων!

1. Οι Ναζί έφτιαξαν βάση στη Σελήνη
Ο Χίτλερ, είναι ευρέως γνωστό πως είχε μανία με την τεχνολογία, τον αποκρυφισμό και το διάστημα μεταξύ άλλων.. Γι` αυτό μετά από εντολή του οι Ναζί έφτιαξαν αεροδυναμικά αεροσκάφη και έμοιαζαν πολύ με τους ιπτάμενους δίσκους που κατά καιρούς εμφανίζονται στους ουρανό ακόμη και σήμερα. Σκοπός του ήταν η μεταφορά της "Άριας Φυλής" και του ιδίου φυσικά στην Σελήνη, για γνωριμία με άλλα εξωγήινα όντα! Για να γίνει αυτό εφικτό κατασκεύασαν και μια βάση στην Σελήνη, έτσι για να βρίσκεται!
Από: IlluminatiosΤετάρτη 25 Απρ 2012

 Φάκελος:Έλεγχος του νου με το πρόγραμμα MKULTRA!

είναι για να τρελαίνεσαι...

MK-ULTRA. Πρόκειται για την κωδική ονομασία ενός προγράμματος, που σκοπό είχε τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου, με την χρήση χημικών και βιολογικών ουσιών ή σκευασμάτων ή άλλων μέσων και μεθόδων, όπως ο ηλεκτρισμός η ψυχολογική βία, η ύπνωση και άλλα.

Έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου, σήμαινε ταυτόχρονα και την απόκτηση πλήρους διανοητικού ελέγχου και την αλλαγή της εγκεφαλικής λειτουργίας ενός ατόμου από τους "προγραμματιστές" του.

Τα περιβόητα πειράματα του MK-ULTRA, ξεκίνησαν τον Απρίλιο του 1953 στην Αμερική, μετά από εντολή του τότε διευθυντή της CIA Allen Welsh Dulles. Η CIA ενδιαφερόταν τότε να μάθει τα πάντα για τις τεχνικές ελέγχου του ανθρώπινου εγκεφάλου, για να τις εφαρμόσει σε δικούς της αιχμαλώτους, μετά την ανακάλυψη πως αρκετοί Αμερικανοί στρατιώτες δέχθηκαν παρόμοιες τεχνικές όταν βρίσκονταν αιχμάλωτοι στον πόλεμο με την Κορέα.

Στην συνέχεια το πρόγραμμα εξελίχθηκε και σκοπός του πλέον ήταν "η διαχείριση της ανθρώπινης συμπεριφοράς" είτε αυτή αφορούσε αιχμαλώτους πολέμου, συλληφθέντες Σοβιετικούς κατασκόπους της περιόδου του ψυχρού πολέμου αλλά και την συμπεριφορά των ανθρώπων γενικότερα, σε Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο, με νέα κωδικά ονόματα όπως MK-DELTA και ARTICHOKE.

Στα προγράμματα αυτά συνέβαλαν διάφοροι επιστήμονες μεταξύ των οποίων και  πρώην Ναζί επιστήμονες, οι οποίοι μετά από την καταδίκη τους ως εγκληματίες πολέμου στη Δίκη της Νυρεμβέργης, κατέφυγαν στην Δύση και στρατολογήθηκαν στις μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Οι συγκεκριμένοι Ναζί επιστήμονες είχαν πειραματιστεί σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως σε προγράμματα πλύσης εγκεφάλου, σε βασανιστήρια κλπ.

Τα πειράματα εφαρμόστηκαν σε ανυποψίαστους Αμερικανούς και Καναδούς πολίτες, ακόμη και σε παιδιά από το Μεξικό και την Νότια Αμερική που περνούσαν τα σύνορα των Η.Π.Α. 

Ένας από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ο γιατρός Cameron είχε την ελπίδα να διορθώσει την σχιζοφρένεια με την εξάλειψη της μνήμης και τον επαναπρογραμματισμό της ψυχής. Εκτός από το LSD, ο Cameron πειραματίστηκε με διάφορες παραλυτικές ναρκωτικές ουσίες καθώς και ηλεκτροσπασμοθεραπεία σε τριάντα με σαράντα φορές την ανεκτή δοσολογία. Τα "καινοτομικά" πειράματά του αποτελούνταν από την εφαρμογή τεχνητού κώμα στους ανθρώπους-πειραματόζωα για εβδομάδες έως και ένα χρόνο, ενώ παίζονταν μηνύματα σε ένα κασετόφωνο ή απλά επαναλαμβανόμενες δηλώσεις. Τα πειράματα αυτά διεξάγονταν σε ασθενείς οι οποίοι είχαν εισέλθει στο ίδρυμα για μικρής σημασίας προβλήματα, όπως διαταραχές άγχους και της κατάθλιψης μετά τον τοκετό, πολλοί από τους οποίους υπέφεραν μέχρι το τέλος της ζωής τους, από τις απάνθρωπες και εξευτελιστικές του μεθόδους.
Από: IlluminatiosΠαρασκευή 09 Μάρ 2012

 Οι 10+1 πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας

από την προσσελήνωση του ανθρώπου στο φεγγάρι, μέχρι τις μέρες μας

Πολλά ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς για διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Οι συνομοσιολόγοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη κάνουν θραύσεις τα τελευταία χρόνια. Σχεδόν κάθε μεγάλο γεγονός κρύβει και μια θεωρία συνωμοσίας από πίσω του. Κάποιες σε κάνουν όντως να διερωτηθείς. Κάποιες άλλες πάλι για να γελάς. Διαβάστε παρακάτω τις 11 δημοφιλέστερες και κρίνετε μόνοι σας.
Από: IlluminatiosΠαρασκευή 20 Ιαν 2012

 AREA 51: Στενές Επαφές.. Αμερικάνικου τύπου!

Μάθε για την πιο αμφιλεγόμενη περιοχή στον κόσμο...

Υπάρχει μια περιοχή, ίσως η πιο πολυσυζητημένη περιοχή στον κόσμο, που για περισσότερο από 60 χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί τους απανταχού λάτρεις των εξωγήινων αλλά και όλους τους συνομοσιολόγους ανά τον κόσμο. Το όνομα της; "Περιοχή 51", γνωστή και σαν "Area 51".

Η Ιστορία της ξεκινά κατά την περίοδο του Β` Παγκοσμίου πολέμου, όπου γύρω στο 1947, η CIA, συνεργάζεται μαζί με την εταιρεία Lockheed, για να αναπτύξουν μία νέα γενιά αεροσκαφών τα οποία θα είχαν την δυνατότητα να πετούσαν σε πολύ μεγάλο ύψος, όπου και θα χρησιμοποιούνταν σε διάφορες κατασκοπευτικές αποστολές. Για να δοκίμαζαν τα νέου τύπου αεροπλάνα χρειάζονταν μια μεγάλης έκτασης περιοχή, η οποία θα έπρεπε να ήταν απομονωμένη και να παρείχε την δυνατότητα να κρατηθεί μυστική. Έτσι επέλεξαν την "Περιοχή 51", μια περιοχή περίπου 100 μιλίων, που εκτείνεται 130 μίλια έξω από το Las Vegas και της περιοχής Groom Dry Lake στην Νεβάδα των Η.Π.Α. Για την αρχική κατασκευή της ξοδεύτηκαν περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο δολάρια και περί τα τρία δισεκατομμύρια δολάρια αργότερα κατά την δεκαετία του `80 όταν προστέθηκαν οι νέες εγκαταστάσεις.

Τα μέτρα ασφαλείας γύρω από την περιοχή είναι δρακόντεια και κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ή να έχει πρόσβαση σε αυτήν, (ακόμη και ο εκάστοτε πρόεδρος των Η.Π.Α.) εκτός από τους περίπου 3.000 εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι και οι υψηλά ιστάμενοι επισκέπτες, φθάνουν στην βάση με Boeing 737 ή 727 τα οποία δεν φέρουν διακριτικά και αναχωρούν συνήθως από το Αεροδρόμιο McCarran του Las Vegas. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι άτομα τα οποία προσπάθησαν να παραβούν την απαγόρευση και να περιπλανηθούν στο έδαφος της βάσης, αντιμετωπίστηκαν από τους φύλακες με βίαιο τρόπο ή ακόμα βρήκαν και το θάνατο αφού η "Ασφάλεια της Βάσης" έχει την άδεια να ασκήσει μέχρι και θανάσιμη βία. Ακόμη και στον εναέριο χώρο πάνω από την βάση υπάρχουν πολύ αυστηροί περιορισμοί ακόμη και για στρατιωτικά αεροπλάνα.

Η βάση αποτελείται από ένα υπόστεγο, ένα φυλάκιο, κάποιες δορυφορικές κεραίες, κοιτώνες, γραφεία, δρόμους και καταφύγια. Τα καταφύγια είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε τα αεροσκάφη να μπορούν να κρυφτούν άμεσα μέσα σε αυτά. Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως υπάρχει μια τεράστια υπόγεια βάση πολλών χιλιομέτρων, η οποία αποτελείται από εγκαταστάσεις πέραν των 40 ορόφων και πως όλες οι υπόγειες εγκαταστάσεις αλλά και γειτονικές περιοχές υψίστης σημασίας, συνδέονται μέσω υπόγειου σιδηροδρόμου με τρένα που κινούνται με πυρηνική ενέργεια. Εκεί όπως λένε εκτός από τις δοκιμές για νέες τεχνολογίες κάνουν και διάφορες δοκιμές πάνω σε ανθρώπους για να μελετήσουν τις επιπτώσεις ενός βιολογικού πολέμου ακόμη και πως προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανθρωπο-εξωγήινο υβρίδιο.
Από: IlluminatiosΤετάρτη 25 Μάι 2011

 Σαν σήμερα 15 Απριλίου βυθίστηκε ο Τιτανικός.

Πραγματικότητα ή ένα σατανικό σχέδιο;

Το πιο πολυτελές και ασφαλέστερο Βρετανικό υπερωκεάνιο, το πλοίο θαύμα της ναυπηγικής, το "αβύθιστο" πλοίο, ο Τιτανικός, βυθίστηκε σαν σήμερα, 99 χρόνια πριν, τα ξημερώματα της 15 Απριλίου του 1912. Το παρθενικό του ταξίδι έμελλε να είναι και το τελευταίο όταν προσέκρουσε σε ένα παγόβουνο στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό. Μαζί του χάθηκαν και 1,517 άνθρωποι.

Ως εδώ, λίγο πολύ είναι γνωστά σε όλους. Αυτό που ίσως αρκετοί να μην γνωρίζουν είναι κάποιες θεωρίες συνωμοσίας που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Μία από αυτές θα δούμε πιο κάτω.

Ο Τιτανικός κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία Harland & Wolff, στο Belfast της Βορείου Ιρλανδίας κατά παραγγελία της εταιρείας White Star Line. Η ιδιοκτήτρια εταιρεία ήθελε να κατασκευάσει το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές πλοίο που είχε γίνει ποτέ μέχρι τότε. Είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το παρθενικό του ταξίδι από το λιμάνι του Southampton προς την Νέα Υόρκη στις 20 Μαρτίου του 1912. Το ταξίδι αυτό μετατέθηκε στις 10 Απριλίου του ιδίου χρόνου. Γιατί άλλαξαν την ημερομηνία;

Σύμφωνα με διάφορες εκδοχές ο πραγματικός λόγος ήταν, για να προλάβουν να επιδιορθώσουν το "δίδυμο" και πανομοιότυπο πλοίο της εταιρείας με το όνομα "Olympic" το οποίο συγκρούστηκε έξι μήνες πριν με ένα πολεμικό πλοίο του Βρετανικού Ναυτικού. Γιατί να θέλουν να επισκευαστεί πρώτα το Olympic και μετά να αποπλεύσει ο Τιτανικός; Γιατί είχαν σχέδιο και μάλιστα σατανικό!

Το Olympic το οποίο συγκρούστηκε με το πολεμικό πλοίο ήταν ανασφάλιστο. Έτσι όλες τις ζημιές που είχαν προκληθεί κατά την σφοδρή του σύγκρουση έπρεπε να πληρωθούν από την εταιρεία. Το κόστος ήταν δυσβάσταχτο. Παρόλα αυτά επισκεύασαν το πλοίο το οποίο ονόμασαν Τιτανικό από Olympic και στον Τιτανικό έδωσαν το όνομα Olympic. Ασφάλισαν το "καινούργιο" πλοίο για πολλά εκατομμύρια και το έστειλαν στις 10 Απριλίου στην Νέα Υόρκη.

Το σχέδιο προέβλεπε στα μισά της διαδρομής, μία ελεγχόμενη πρόσκρουση του πλοίου σε παγόβουνο ούτως ώστε να πάρουν αρκετά εκατομμύρια από την ασφαλιστική εταιρεία. Γι` αυτό και έστειλαν να ακολουθεί διακριτικά, πιο πίσω από απόσταση το πλοίο Olympic που στην πραγματικότητα ήταν ο Τιτανικός για να περισυλλέξει τους ταξιδιώτες και το πλήρωμα με ασφάλεια. Πράγμα που δεν έκανε γιατί τελικά απομακρύνθηκε από το συμβάν και τους ναυαγούς τελικά περισυνέλεξε το πλοίο Carpathia που βρισκόταν στην περιοχή. Επίσης θα το ρυμουλκούσε προς την Νέα Υόρκη όπου θα το επισκεύαζαν και έτσι θα είχαν και τα δυο πλοία στην κατοχή τους και πολλά εκατομμύρια από την ασφάλεια. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμεναν και έτσι ο Τιτανικός δηλαδή το Olympic βυθίστηκε στις 2:20 το πρωί της 15ης Απριλίου το 1912.

Πραγματικότητα ή ψέμα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά...


Από: Συντακτική ομάδα Β1Παρασκευή 15 Απρ 2011

 Αληθινά Ψέματα!

Βόλτα στην σελήνη ή στα studio του Hollywood;

20η Ιουλίου 1969. Όλη η ανθρωπότητα έβλεπε σε άμεση μετάδοση, μέσα από τις οθόνες της τηλεόρασης, τις πρώτες εικόνες που έστελνε η ΝΑΣΑ στη γη από τη σελήνη! Μαζί και την φωνή του Νέιλ Άρμστρονγκ να εκφωνεί την διάσημη πλέον φράση: "ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα".
 
 Το Απόλλων 11 κατά τους επιστήμονες της ΝΑΣΑ, προσγειώθηκε στο φεγγάρι τον Ιούλιο του `69.  Όμως η συνωμοσιολογικές θεωρίες άλλα λένε και αμφισβητούν πλήρως της ιστορική αποστολή του Απόλλων 11. Πολλοί λένε μάλιστα πως το όλο σκηνικό, σενάριο και κινηματογράφηση ανέλαβε το γνωστός Walt Disney και τα γυρίσματα έγιναν στα δικά του studio στο Hollywood.

Σύμφωνα πάντα με την Βρετανική Telegraph επαγγελματίες συνωμοσιολόγοι παρουσιάζουν κάποια γεγονότα τα οποία πραγματικά κάνει και το πιο απλό άνθρωπο να αμφισβητεί πια το γεγονός.

Ας δούμε μερικά πιο κάτω:

Στο φεγγάρι δεν υπάρχει άνεμος.
Όταν οι αστροναύτες έστησαν την Αμερικάνικη σημαία, αυτή κυμάτιζε και το δοκάρι ταλαντευόταν πράγμα που είναι αδύνατο.

Δεν υπήρχαν άστρα.
Λογικά έπρεπε να φαίνονταν τα λαμπερά αστέρια στον ουρανό της Σελήνης, στην περίπτωση αυτή μόνο σκοτάδι μπορεί να φανεί.

Κανένα ίχνος στο έδαφος.
Είναι παράξενο επίσης ότι 17 τόνοι βάρος που είχε η σεληνάκατος δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος αποτυπώματος στην σεληνιακή άμμο, ενώ οι αστροναύτες που είναι ελαφροί άφησαν τα ίχνη τους στη σεληνιακή άμμο.

Αποτύπωμα σόλας παπουτσιού.
Η ανυπαρξία υγρασίας ή ατμόσφαιρας ή και ισχυρής βαρύτητας κάνουν αδύνατο τα ίχνη των παπουτσιών να φαίνονται τόσο έντονα.
 
Film σε αργή κίνηση.
Αν παίξει κανείς γρήγορα το φιλμ του περιπάτου των αστροναυτών είναι σαν να γυρίστηκε στη γη και μετά παίχτηκε σε αργή ταχύτητα.

Ζώνη Βαν Άλεν
Σύμφωνα με Ρώσο κοσμοναύτη είναι αδύνατον να επιβιώσει ο άνθρωπος σε ένα τέτοιο ταξίδι λόγω της έκθεσης τους στην ακτινοβολία από τη ζώνη Βαν Άλεν.

Βράχοι από Ανταρκτική

Οι αστροναύτες είχαν φέρει στη γη κάποιους βράχους που συνέλεξαν, στην Ανταρκτική μπορείτε να βρείτε τους ίδιους. 

Καμία άλλη αποστολή στη σελήνη
Δεν έχετε διερωτηθεί γιατί από τότε δεν ξανά-πραγματοποιήθηκε άλλο ταξίδι στη σελήνη; 

Κατά την διάρκεια της προεδρίας του Νίξον πραγματοποιήθηκαν 6 προσσεληνώσεις, πέρασαν τόσα χρόνια, δεν τους ενδιαφέρει πια ένα άλλο ταξίδι; Ο Νείλ Άρμστρονγκ αρνείται να δώσει συνεντεύξεις, να φωτογραφηθεί και να δώσει αυτόγραφα και παραμένει επίμονα καχύποπτος απέναντι στον τύπο.

Πραγματικότητα ή μία καλοστημένη φάρσα με σενάριο επιστημονικής φαντασίας που σκοπό είχε για καθαρά προπαγανδιστικούς λόγους, να προβάλει την Αμερική ως την πρώτη χώρα που κατακτά το διάστημα και έτσι να κερδίσει τον πόλεμο των άστρων με την τότε Σοβιετική ένωση;

Λένε ότι πάντα η Ιστορία στο τέλος της ημέρας λέει την αλήθεια αλλά πάντοτε να ξέρετε ότι εξαρτάται από ποιόν θα γραφτεί. Από: ΒίκτωρΤετάρτη 09 Φεβ 2011

 Πρόγραμμα Μανχάταν

1942-1945

Το πρόγραμμα Μανχάταν θεωρείται το μεγαλύτερο εγχείρημα όλων των εποχών. Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο ξεπέρασε σε κόστος, μέγεθος και φιλοδοξία οτιδήποτε προηγουμένως είχαν βάλει σε στόχο να υλοποιήσουν, αυτή την φορά η ατομική βόμβα έπρεπε να γίνει πραγματικότητα.

Οι εργαζόμενοι σε αυτό τον στόχο δεν ήξεραν καν το σκοπό και δούλευαν με πάσα μυστικότητα. Η διαρροή πληροφοριών έγινε μετά τον βομβαρδισμό της Χιροσίμα και Ναγκασάκι με συνέπειες που θα άλλαζαν τον κόσμο αλλά και την ίδια ατομική βόμβα.

Στη δεκαετία του `30 υπήρξε μεγάλη πρόοδος στον τομέα της πυρηνικής φυσικής με αποκορύφωμα το 1938-39 όπου πολλοί επιστήμονες κατέφευγαν στις Η.Π.Α. λόγω των διώξεων από τους Ναζί, με αποτέλεσμα να συνεργαστούν με τους ήδη κορυφαίους επιστήμονες που βρίσκονταν εκεί. Όλοι ήξεραν ότι οι Γερμανοί έκαναν τα πρώτα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση. Μία επιστολή του Αϊνστάιν στον Ρούσβελτ στις 2 Αυγούστου 1939 ήταν η αιτία να αρχίσουν οι Αμερικάνικες προσπάθειες για κατασκευή της ατομικής βόμβας.

Αρχικά η έρευνα διεξαγόταν αποσπασματικά σε διάφορα εργαστήρια της χώρας, σιγά σιγά έγινε και η επίσημη θωράκιση του προγράμματος. Το ναυτικό κάνει την αρχική επιχορήγηση και η έρευνα συντελεί υπό την αιγίδα του Εθνικού Γραφείου Κριτηρίων. Το 1940 ο πρόεδρος Ρούσβελτ και ο Βάνεβαρ Μπους ίδρυσαν το Γραφείο Επιστημονικών Ερευνών για προώθηση της πυρηνικής έρευνας. Οι Βρετανοί το 1941 κατάφεραν να αποδείξουν μαθηματικά το απεριόριστο δυναμικό της "βόμβας σχάσης". Ο Μπους αμέσως συνέστησε μια ειδική επιτροπή για την επίσπευση των σχετικών ερευνών. Λίγο αργότερα οι Ιάπωνες βομβαρδίζουν  το Περλ Χάρμπορ και έτσι οι ΗΠΑ μπαίνουν στον πόλεμο για τα καλά. Τώρα πλέον το πυρηνικό πρόγραμμα έπρεπε να αλλάξει μορφή.

Το πρώτο βήμα ήταν η οργάνωση ενός ακαδημαϊκού  συνεδρίου. Το συνέδριο έφερε κοντά ορισμένους κορυφαίους πυρηνικούς ερευνητές του κόσμου με αποτέλεσμα την σύμπραξη όλων αυτών και την συνεργασία.
Ακολουθώντας την παράδοση όλες οι έρευνες αντλούσαν το όνομα τους από την έδρα διεξαγωγής τους, στην περίπτωση αυτή έδρα ήταν το Μανχάταν.

Το Δεκέμβριο του 1942 ο Ενρίκο Φέρμι, μετανάστης φυσικός και κάτοχος του βραβείου Νόμπελ πραγματοποίησε μια επαναστατική ανακάλυψη. Την πρώτη αυτοσυντηρούμενη αλυσιδωτή πυρηνική αντίδραση. Εφαρμόζοντας την μέθοδο του, παραγόταν πλουτώνιο-239. Έτσι γίνεται η πρώτη ανέγερση εργοστασίου παραγωγής πλουτωνίου στο Χάνφορντ της Ουάσινγκτον.

Στην περιοχή αυτή μεθοδεύτηκε η μαζική απομάκρυνση των κατοίκων, ενώ χτίστηκαν από το μηδέν ολόκληρες πόλεις για να στεγάσουν τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους. Επίσης στο Ουκ Ριτζ  του Τενεσί, χτίζονται εργοστάσια παραγωγής ουρανίου. Μέχρι τον Μάρτιο του 1943 εργάζονταν 45,000 άτομα! Μόνο μία από τις μονάδες του Όουκ Ρίτζ  το εργοστάσιο Υ-12 απαιτούσε δώδεκα εκατομμύρια μέτρα ξυλείας και δεκαπέντε χιλιάδες τόνους αργύρου από το Δημόσιο Ταμείο των Η.Π.Α.

Εκτός από το μέγεθος και την πρωτοφανή ταχύτητα του έργου έπρεπε οι Αμερικάνοι να διασφαλίσουν την απόλυτη μυστικότητα. Ο κανόνας ήταν απλούστατος, "Ο καθένας οφείλει να ξέρει όσα πρέπει να γνωρίζει για να κάνει την δουλειά του, και τίποτα παραπάνω".

Για το πρόγραμμα Μανχάταν είχαν εγκριθεί απεριόριστα κονδύλια και μέσα σε τρία χρόνια οδηγήθηκαν στην συγκρότηση θεόρατων βιομηχανικών μονάδων που παρήγαν την πρώτη ύλη για την κατασκευή τριών βομβών.
Μια από αυτές με κωδικό όνομα "Gadget" θα χρησιμοποιόταν για δοκιμή και οι άλλες δύο με τα ονόματα "Little boy" και "Fat man" θα εξαπολύονταν με οργίλη διάθεση.

Το καλοκαίρι του 1945 όλα ήταν έτοιμα στην κοιλάδα Τζορνάντα ντελ Μουέρτο  στο Νέο Μεξικό για την δοκιμή με κωδικό όνομα "Trinity". Η δοκιμή στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλα ήταν έτοιμα ώστε να εξαπολύονταν και οι άλλες δύο βόμβες. Στις 16 Ιουλίου δρομολογήθηκε η ρίψη των βομβών με πρόεδρο τότε τον Χάρι Τρούμαν.

Στις 6 Αυγούστου στις 8.15 το πρωί το βομβαρδιστικό Β-29, Enola Gay, ρίχνει την πρώτη ατομική βόμβα. Οι συνέπειες ήταν τρομακτικές. Στην Ιαπωνία χάθηκαν περίπου τριακόσιες χιλιάδες ανθρώπινες ζωές. Το  πρόγραμμα Μανχάταν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμβάλλοντας έτσι στην συντόμευση  και το τέλος του πολέμου.Από: ΒίκτωρΤετάρτη 12 Ιαν 2011

 Λέσχη Μπίλντερμπερκ.

Η "ελίτ" που ελέγχει τον κόσμο;

Πάντα ακούμε ή διαβάζουμε θεωρίες συνωμοσίας κορυφαίων πολιτικών ανδρών, τραπεζιτών και επιχειρηματιών με στόχο τον έλεγχο του πλανήτη. Μια από τις "αόρατες οργανώσεις" που διεκδικούν τον τίτλο είναι η Ομάδα Μπίλντερμπερκ. Για πολλούς ο στόχος της ομάδας αυτής είναι η καθυπόταξη των λαών της γης, να πετύχει τον πλουτισμό των μελών της και να ικανοποιήσει την μεγάλη τους δίψα για εξουσία.


Ιδρύθηκε το 1954 από τον Ντένις Χίλεϊ πρώην υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, τον Τζόζεφ Ρέτινγκερ Πολωνό διπλωμάτη και ένθερμο αντικομουνιστή, τον Ντέιβιντ Ροκφέλερ τραπεζίτη διεθνούς εμβέλειας και τον πρίγκιπα Βερνάρδο της Ολλανδίας. Οι συναντήσεις τους πραγματοποιούνταν κεκλεισμένων των θυρών και τα διαμειφθέντα τελούσαν υπό καθεστώς πλήρης εχεμύθειας. Η πρώτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Ολλανδία στο ξενοδοχείο "Μπιλντερμπερκ" από όπου πήραν και την ονομασίας τους. Οι συμμετέχοντες προσκεκλημένοι, εξέχουσες προσωπικότητες και άτομα ανερχόμενα στην κοινωνία καταφθάνουν κάθε χρόνο σε επιλεγμένο ξενοδοχείο ( η έδρα των συνεδριάσεων αλλάζει κάθε χρόνο) όπου οι συνεδριάσεις διαρκούν τρεις με τέσσερις μέρες, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όλα τα σημαίνοντα πρόσωπα της Δυτικής Ευρώπης και Βόρειας Αμερικής έχουν παραστεί σε αυτές τις συνεδριάσεις. Οι πολιτικές τους πεποιθήσεις δεν λαμβάνονται υπόψιν και οι μετέχοντες είναι στην πλειονότητα τους πάμπλουτοι, γαλαζοαίματοι, αριστοκράτες, επιχειρηματίες κ.α. Αρκετοί υποστηρίζουν πως είναι τα μέλη της που αποφασίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος των Η.Π.Α., σε ποια χώρα θα γίνει η επόμενη εισβολή κλπ. Για  παράδειγμα οι Σέρβοι διατείνονται ότι η εκστρατεία του ΝΑΤΟ στην χώρα τους οργανώθηκε από την Μπιλντερμπερκ. Φυσικά τα μέλη της ομάδας απορρίπτουν κατηγορηματικά την εμπλοκή τους σε τέτοιου είδους γεγονότα αλλά παραδέχονται ότι οι συνεδριάσεις τους συγκροτούν το υπόβαθρο για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων που αφορούν την πολιτική.
Αυτό μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι συναθροίσεις τους παρέχουν σε μια  ομάδα προνομιούχων πλουσίων καπιταλιστών την αποκλειστική πρόσβαση σε πανίσχυρες πολιτικές προσωπικότητες. Οι αντιπρόσωποί των συμφερόντων της μάζας του παγκόσμιου πληθυσμού αποκλείονται από την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις αυτές.

Η ομάδα "Μπίλντερμπερκ" κατά μία έννοια εκπροσωπεί τα καπιταλιστικά συμφέροντα. Τα μέλη της συγκροτούν στην ουσία την "ελίτ" η οποία αποφασίζει μυστικά το μέλλον και την τύχη του κόσμου. Θεωρείται ότι αυτή είναι η αόρατη δύναμη που κατευθύνει τον ρου της ιστορίας.
 
 
 
Από: ΒίκτωρΠέμπτη 09 Δεκ 2010

 Αεροψεκασμοί. Όλη η αλήθεια!

Ποιοι κρύβονται από πίσω και τι σκοπό έχουν;

Πόσο καιρό έχετε να δείτε ένα καταγάλανο ουρανό στην Κύπρο;

Από μικρά παιδιά βλέπαμε λευκές γραμμές στον ουρανό, από την ανατολή προς την δύση. Όταν ρωτούσαμε τους γονείς μας, μας έλεγαν ότι είναι τα καυσαέρια των αεροπλάνων. Έτσι μεγαλώσαμε έχοντας στο μυαλό πως όταν βλέπαμε αυτές τις άσπρες ουρές που άφηναν τα αεροπλάνα ήταν απλά καυσαέρια και τίποτε άλλο. Αργότερα, κατά περιόδους που υπήρχε λειψυδρία στην Κύπρο ακούγαμε από πολλούς πως ψεκάζουν τεχνητά σύννεφα για να βρέξει. Πάλι ήμασταν ήσυχοι γιατί ήταν για το καλό μας. Σήμερα το φαινόμενο έχει εντατικοποιηθεί και σπάνια πλέον βλέπεις τον ολοκάθαρο καταγάλανο ουρανό που είχαμε στην Κύπρο πριν χρόνια. Η εξήγηση που μας δίνουν; καυσαέρια αεροπλάνων, υψηλή αραιά νέφωση, σκόνη από την Σαχάρα, τη Συρία και άλλα. Είναι όμως τόσο απλά τα πράγματα;

Χημικές ουρές ή Χημικά ίχνη ή αλλιώς Chemtrails
Είναι οι άσπρες γραμμές που βλέπουμε συχνά στον ουρανό και είναι ασυνήθιστα μακριές, πολλές φορές καλύπτουν όλο το μήκος και πλάτος του ουρανού αν μπορούμε να το θέσουμε έτσι, από την ανατολή προς την δύση, γίνονται σε παράλληλους, διασταυρούμενους ή και κυκλικούς σχηματισμούς και παραμένουν αρκετή ώρα στο ίδιο σημείο, ενώ σιγά σιγά απλώνονται και καλύπτουν ολόκληρο τον ουρανό.

Στο εξωτερικό αν και δεν υπάρχει καμία επίσημη παραδοχή από καμία κυβέρνηση ή οργανισμό, προβάλλουν ως πιθανότητα το ότι δεν είναι τίποτε άλλο από τα καυσαέρια των αεροπλάνων τα οποία σε τέτοια μεγάλα υψόμετρα όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες της τάξης των -50 με -60 βαθμών Κελσίου, είναι δυνατόν να παγώσουν και να κρυσταλλοποιηθούν μόλις εξέλθουν του κινητήρα του αεροπλάνου. Είναι μια λογική εξήγηση δεν είναι; Υπήρξαν όμως κατά καιρούς κάποιες ανακοινώσεις από μερικούς επιστήμονες που παραδέχονται πως υπάρχουν αεροψεκασμοί και ότι αυτοί γίνονται για την αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου. Μάλιστα στην Αυστραλία ιδιωτική εταιρεία δήλωσε πως άρχισε να πραγματοποιεί επίσημα αυτούς του αεροψεκασμούς για λογαριασμό της κυβέρνησης. Και έτσι να είναι γιατί δεν βγαίνει κάποιος και να μας πει επίσημα ναι γίνονται για αυτόν ή τον άλλο λόγο. Γιατί υπάρχει σιωπή και συγκάλυψη γύρω από το θέμα αυτό;

Υπάρχουν όμως αρκετά αναπάντητα ερωτήματα:
- Γιατί οι γραμμές αυτές μένουν τόση πολλή ώρα στον ουρανό και γιατί εξαπλώνονται με αυτό τον τρόπο;
- Γιατί τα αεροπλάνα αυτά ακολουθούν πάντα μία συγκεκριμένη πορεία και με τρόπο ασυνήθιστο για ένα πολιτικό αεροπλάνο; (πολλές φορές είναι σαν να εκτοξεύθηκαν προς τα πάνω)
- Γιατί μετά από έρευνα που έγινε στο εξωτερικό δε φέρουν διακριτικά;
- Γιατί μετά από τους αεροψεκασμούς υπάρχουν αυξημένα κρούσματα υψηλού πυρετού, ναυτίας,  δύσπνοιας, διάρροιας, πονοκέφαλοι, αλλεργίες, κατάθλιψη μέχρι και επιδημίες γρίπης;

Πιο κάτω θα δούμε τα 4 επικρατέστερα πιθανά σενάρια για τους λόγους που γίνονται μαζικοί αεροψεκασμοί (συνήθως πάνω από μεγάλες πόλεις), τι επιπτώσεις έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό και ποιοι κρύβονται από πίσω.

Σενάριο 1: Έλεγχος του καιρού και προστασία του όζοντος
Τα αεροσκάφη που εκτελούν αεροψεκασμούς πετούν γύρω στα 10,000 πόδια και χρησιμοποιούν ειδικά καύσιμα τύπου JP8, τα οποία περιέχουν μεταξύ άλλων, οξείδια του αλουμινίου και του βάριου. Αυτά τα οξείδια έχουν την ικανότητα να μην καίγονται και όταν εξάγονται από τον κινητήρα και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα να λειτουργούν σαν μικροί καθρέφτες που αντανακλούν το φως του ήλιου πίσω προς το διάστημα, εμποδίζοντας την υπεριώδη ακτινοβολία να φθάσει στη γη. Αν δεχθούμε πως γίνεται για την προστασία του πλανήτη, μπορούμε να δεχθούμε ότι η ανθρώπινη υγεία δεν κινδυνεύει;

Σενάριο 2: HAARP - Έλεγχος του ανθρώπινου εγκεφάλου
Tα οξείδια που ψεκάζονται και αιωρούνται στην ατμόσφαιρα δεν είναι για την αντανάκλαση της υπεριώδους ακτινοβολίας αλλά ότι έχουν σχέση με το περιβόητο πρόγραμμα HAARP και αν όντως είναι έτσι, τότε εξυπηρετούνται πιο σκοτεινοί σκοποί. Το HAARP που στα Ελληνικά είναι γνωστό σαν Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας, είναι ένα πρόγραμμα που αναπτύχθηκε το 1987 στις ΗΠΑ. Το σύστημα αυτό βρίσκετε στην Αλάσκα.  Πολλοί υποστηρίζουν πως υπάρχουν και σε άλλες περιοχές του πλανήτη μεταξύ των οποίων και η Κύπρος (Βάσεις Ακρωτηρίου). Σκοπός του είναι η εκμετάλλευση και η επιλεκτική τροποποίηση της τροπόσφαιρας, κάνοντας την έτσι κατάλληλη να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, έτσι που να γίνεται ευκολότερα η εκπομπή των μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας (ELF) προς το έδαφος.
Γιατί εκπέμπουν μικροκύματα χαμηλής συχνότητας και γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτά να επιστρέφουν στο έδαφος; Σύμφωνα με εκατοντάδες επιστήμονες και ερευνητές από όλο τον κόσμο αυτό γίνεται για τον έλεγχο των μαζών. Δηλαδή της ανθρωπότητας. Για να γίνει πιο εύκολη γι` αυτούς  η μετάβαση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Θα διερωτάσαι πως γίνεται αυτό. Και έχεις δίκαιο. Τα μικροκύματα που μπορεί να εκπέμψει το HAARP είναι κύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) οι οποίες λόγο της υψηλής τους ισχύος μπορούν να διαμορφώσουν συνειδήσεις μιας ολόκληρης χώρας. Λαμβάνονται από τον εγκέφαλο σαν επιθυμίες για αλλαγή στάσης σε κάποιο θέμα, ακόμη και υπακοής σε κάποιο άλλο. Το πρόβλημα τους ήταν πως τα κύματα αυτά κατευθύνονταν προς τα πάνω και έπρεπε να βρουν τρόπο να στέλνονται προς τις πόλεις, προς το έδαφος. Έτσι δημιουργούν μια αντανακλαστική επιφάνεια στην τροπόσφαιρα με τους αεροψεκασμούς και έτσι ο σκοπός επετεύχθη.
Να σημειώσω εδώ πως την περίοδο των τελευταίων προεδρικών εκλογών στην Αμερική οι αεροψεκασμοί σύμφωνα με επιστήμονες και ερευνητές της Αμερικής είχαν αυξηθεί κατά 40%.

Σενάριο 3: HAARP - Αμυντικοί σκοποί
Κάποιοι αφήνουν να νοηθεί (σκόπιμα ή μη) ότι γίνονται για αμυντικούς σκοπούς και πως τα αιωρούμενα οξείδια βοηθούν το δίκτυο HAARP σε όλο τον κόσμο να επικοινωνεί ευκολότερα με την κεντρική κεραία στην Αλάσκα και να λαμβάνει πληροφορίες  χωρίς παρεμβολές. Το Αμερικάνικο Πεντάγωνο παραδέχεται πάντως ότι χρησιμοποιείται η τροπόσφαιρα της γης για αμυντικούς σκοπούς, αλλά δε επεξηγεί πως.

Σενάριο 4: Επιστημονικά πειράματα
Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι αεροψεκασμοί γίνονται με σκοπό τους εμβολιασμούς σε μαζικό επίπεδο που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να γίνουν. Ακόμη για να δοκιμαστούν νέα φάρμακα από τις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες, την ηθελημένη διασκόρπιση κάποιου ιού ώστε να δουν πως θα αντιδράσει ο πληθυσμός σε περίπτωση πανδημίας ή και βιολογικού πολέμου και ακόμη χειρότερα πως μας ψεκάζουν με ψυχοφάρμακα για να μην αντιδρούμε στα σχέδια τους για την επερχόμενη παγκοσμιοποίηση.

Επιπτώσεις στη υγεία
Για οποιοδήποτε λόγο από τους πιο πάνω και να γίνονται οι αεροψεκασμοί, επιστήμονες από όλο τον κόσμο μετά από έρευνες έχουν καταλήξει πως:
Προκαλούν αναπνευστικά προβλήματα λόγο της εισπνοής πυριτίου το οποίο προκαλεί την σιλίκωση (βαριά πνευμονολογική βλάβη). Το αλουμίνιο επιδρά αρνητικά στην μνήμη και στην ικανότητα συγκέντρωσης γιατί έχει την τάση να κατακάθεται σε σημεία του εγκεφάλου και με τα χρόνια προκαλεί τη νόσο Alzheimer. Το βάριο το οποίο είναι πολύ τοξικό και δεν αποβάλλεται από τον οργανισμό, αποδείχθηκε ότι προκαλεί χρόνια κόπωση και καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος και που μαζί με το αλουμίνιο πιο πάνω προκαλεί καρκίνο. Οι επιπτώσεις αυτών των βαρέων τοξικών μετάλλων στην υγεία, αλλά και το περιβάλλον γενικότερα είναι τραγικές. Μολύνουν τον αέρα, το έδαφος, το νερό και όλους τους ζωντανούς οργανισμούς του πλανήτη.

Ποιοι ακριβώς κρύβονται πίσω από τους αεροψεκασμούς:
Αποδείξεις αρκετές δεν υπάρχουν. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αλλά όλοι συμφωνούν πως σίγουρα θα είναι σχέδιο κάποιας αδελφότητας ή μιας παγκόσμιας ελίτ ανθρώπων που ο κόσμος να χαλάσει αυτοί θα κάνουν το δικό τους. Δυστυχώς αποδείχθηκε πολλές φορές πως τα καταφέρνουν.

Τώρα τι από όλα θα πιστέψετε, εξαρτάται από εσάς!Από: IlluminatiosΠέμπτη 04 Νοέ 2010