| 

ΠΑΡΑΞΕΝΑ/ΚΟΣΜΟΣ

 ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

 Ανεξήγητα Αγρογλυφικά!

Είναι μήπως μηνύματα από εξωγήινους;

Είναι πραγματικά παράξενο και ανεξήγητο φαινόμενο τα Αγρογλυφικά που εμφανίζονται κατά καιρούς σε χωράφια κυρίως σιτηρών, στην Μ. Βρετανία αλλά και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Πως δημιουργούνται αυτοί οι παράξενοι σχηματισμοί κανείς μέχρι σήμερα δεν είναι σε θέση να δώσει μια λογική εξήγηση.

Αρκετοί υποστηρίζουν πως δημιουργούνται από εξωγήινους, άλλοι πως τα φτιάχνουν νεαροί για πλάκα και άλλοι πως τα φτιάχνουν οι μυστικές υπηρεσίες των χωρών όπου εμφανίζονται, για να προετοιμάσουν τον κόσμο για την νέα τάξη πραγμάτων.

Η πιο παλιά αναφορά χρονολογείται το 1647 στην Αγγλία. Πρόκειται για κύκλους στα σπαρτά με δεξιόστροφη ή αριστερόστροφη φόρα. Το σιτάρι είναι κυριολεκτικά πιεσμένο και ομοιόμορφα λυγισμένο κατά ενενήντα μοίρες παράλληλα στο έδαφος, σχηματίζοντας έτσι έναν τέλειο κύκλο, ενώ τα γύρω φυτά παραμένουν άθικτα. Τα συγκεκριμένα σχήματα εμφανίζονται ξαφνικά μέσα σε μία νύκτα και κάποιες μαρτυρίες λένε ότι μικρές φωτεινές σφαίρες πετούν πάνω από το κομμάτι του χωραφιού στο οποίο αμέσως μετά εμφανίζεται το σχήμα.   

Στα μέσα του 1970 υπήρξε έξαρση του φαινομένου αυτού, ενώ στα μέσα του `90 τα αγρογλυφικά που εμφανίστηκαν έπαψαν να είναι απλοί κύκλοι αλλά πολύπλοκα σχέδια με ενωμένες γραμμές, ομόκεντρους κύκλους σπείρες κ.α.

Το φαινόμενο αυτό προβληματίζει πολύ τους ερευνητές. Μετά από αρκετές έρευνες και μετρήσεις που έγιναν στις περιοχές όπου εντοπίστηκαν, το ενδεχόμενο της φάρσας έχει αποκλειστεί τελείως αφού σε δοκιμές που έχουν γίνει με τα σύγχρονα μέσα που διαθέτει ο άνθρωπος είναι αδύνατο σε μία νύκτα να δημιουργήσουν τα σχήματα αυτά και με τόση ακρίβεια και τελειότητα.
Έχει παρατηρηθεί ότι το κομμάτι αυτό όταν επανασπείρεται για την επόμενη σοδειά τα φυτά στην περιοχή αυτή μεγαλώνουν με ταχύτατο ρυθμό από ότι τα γύρω τους μάλλον λόγω του ισχυρού μαγνητικού πεδίου που υπάρχει. 

Πολλοί πιστεύουν ότι τα αγρογλυφικά είναι μηνύματα από εξωγήινους που προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί  μας χρησιμοποιώντας αρχαία Σουμερικά σύμβολα ή συμβολικές αναπαραστάσεις του εξωγήινου DNA. Κανείς όμως από τους ερευνητές δεν μπορεί να δώσει απαντήσει στα δεκάδες ερωτήματα που δημιουργούνται και έτσι το φαινόμενο αυτό παραμένει στα αναπάντητα και ανεξήγητα του κόσμου!

Από: ΒίκτωρΤετάρτη 24 Απρ 2013

 Ποιες είναι και που βρίσκονται οι Ενεργειακές Πύλες;

και πως επηρεάζουν τον άνθρωπο;

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
Γύρω από τη Γη υπάρχει ένα ηλεκτρομαγνητικό πλέγμα, τα κομβικά σημεία του οποίου βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους. Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους γιατί είναι χτισμένα σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης.

Τα κομβικά σημεία και οι γραμμές, οι οποίες ονομάζονται τελλουρικά ρεύματα, του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης συμπίπτουν με περιοχές, όπως:
● Περιοχές ηλεκτρομαγνητικών διαταραχών.
● Περιοχές όπου το γεωμαγνητικό πεδίο και η ηλιακή ακτινοβολία έχουν μέγιστη ή ελάχιστη ένταση.
● Περιοχές πλούσιες σε ορυκτά, μεταλλεύματα και πετρέλαιο.
● Περιοχές της ατμόσφαιρας με υψηλή ή χαμηλή βαρομετρική πίεση.
● Πλανητικές ζώνες με έντονη σεισμική δραστηριότητα.
● Κεντρικά σημεία ωκεάνιων ρευμάτων και δινών.
● Πορείες μεταναστεύσεως πτηνών, ζώων και ψαριών.
● Τόπους αναπαραγωγής ζωντανών πλασμάτων.
● Κέντρα συγκεντρώσεως ανθρώπινου πληθυσμού.
● Περιοχές αναδείξεως θρησκειών, φιλοσοφιών, επιστημών, τεχνών και κτισμάτων ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής.

Τα κομβικά αυτά σημεία είναι ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία, τα οποία, σύμφωνα με τον λεξαριθμικό κώδικα της ελληνικής γλώσσας, όταν μεταβάλλονται δημιουργούν ανοίγματα στον χωροχρόνο που ονομάζονται χρονοπύλες, ή αστροπύλες, ή ενεργειακές πύλες, ή ενεργειακοί δίαυλοι.

Δώδεκα σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης παρουσιάζουν ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές. Τα σημεία αυτά είναι: Στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από την Ιαπωνία, στη νότια περιοχή του Θιβέτ, στα σύνορα της Ινδίας και της Κίνας, στη Μεσόγειο θάλασσα, ανάμεσα στη Λιβύη και στην Κρήτη, στον Ατλαντικό Ωκεανό, ανάμεσα στη Φλόριντα, στη νήσο Μπαχάμες και στη νήσο Βερμούδες (το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Τρίγωνο των Βερμούδων), στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από το Σαν Φραντζίσκο, στον Ειρηνικό Ωκεανό, μεταξύ Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας, στον Ινδικό Ωκεανό, δυτικά της Αυστραλίας και νότια της Ινδίας, στη θαλάσσια περιοχή, νότια του ακρωτηρίου της Καλής Ελπίδας, στον Ατλαντικό Ωκεανό, έξω από την Ουρουγουάη, στον Ειρηνικό Ωκεανό, έξω από τη νήσο του Πάσχα, στον Βόρειο Πόλο και στον Νότιο Πόλο.

Στα σημεία αυτά εξαφανίζονται πλοία και αεροπλάνα και συχνά παρατηρείται μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη. Μία τέτοια φωτεινή πρασινωπή ομίχλη παρατηρήθηκε και στο πείραμα της Φιλαδέλφειας, κατά το οποίο εξαφανίστηκε και επαναϋλοποιήθηκε το πολεμικό πλοίο Eldridge. Η ιστορία σχετικά με το πείραμα της Φιλαδέλφειας ξεκινάει όταν το αμερικανικό ναυτικό έκανε πειράματα σχετικά με τη δημιουργία ενός ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου γύρω από τα πολεμικά πλοία, ώστε οι εχθρικές τορπίλες όχι μόνο να μην έφταναν ποτέ στο μεταλλικό τους περίβλημα, αλλά και να γύριζαν από εκεί που ήρθαν. Στα πειράματα που πραγματοποίησε το αμερικανικό ναυτικό ένας τεράστιος ηλεκτρομαγνήτης, ο οποίος φορτιζόταν από τις ηλεκτρογεννήτριες του πλοίου, άλλαζε τη μαγνητική συμπεριφορά του πλοίου, παραπλανώντας τις τορπίλες. Τότε παρατηρήθηκε για πρώτη φορά μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη λόγω του ιονισμού των μορίων της ατμόσφαιρας από ισχυρά ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Ο επόμενος στόχος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού ήταν να κάνει τα πολεμικά πλοία αόρατα από τα εχθρικά ραντάρ, με τη δημιουργία ενός ισχυρού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα τα εξαφάνιζε από το ορατό φάσμα του φωτός. Όμως, το αποτέλεσμα του πειράματος, που έγινε στη ναυτική βάση της Φιλαδέλφειας το 1943 πάνω στο πλοίο Eldridge, ήταν να εξαφανιστεί το πλοίο από το λιμάνι της Φιλαδέλφειας και να επαναϋλοποιηθεί την ίδια σχεδόν στιγμή στο λιμάνι του Νόρφολκ της Βιρτζίνια, 350 χιλιόμετρα νοτιότερα. Αμέσως μετά το πλοίο ξαναεμφανίστηκε στο λιμάνι της Φιλαδέλφειας. Λίγο πριν εξαφανιστεί το πλοίο, εμφανίστηκε μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, η οποία κάλυψε ολόκληρο το πλοίο. Από τα παραπάνω προκύπτει, λοιπόν, ότι τόσο η εξαφάνιση του πλοίου Έλντριντζ, η οποία συνοδεύτηκε από μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, όσο και οι εξαφανίσεις πλοίων και αεροπλάνων σε σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης που παρουσιάζουν ιδιαίτερα ισχυρές ηλεκτρομαγνητικές διαταραχές, οι οποίες επίσης συνοδεύονται από μία φωτεινή πρασινωπή ομίχλη, συνδέονται με το άνοιγμα χωροχρονικών πυλών.

ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΕΡΑ

Τα ελληνικά ιερά βρίσκονται σε γεωμετρικές αποστάσεις μεταξύ τους. Ως προς την περίπτωση ο Αριστοτέλης αναφέρει (Πολιτικά, βιβλίον 7, παράγραφος 1331): «Οι οίκοι οι καθιερωμένοι για τη λατρεία των θεών αρμόζει όπως βρίσκονται όχι μόνο στην κατάλληλη θέση, αλλά και στην ίδια, εκτός εκείνων των οποίων τη θέση ορίζει ο Νόμος χωριστά, ή κάποιο μαντείο πυθόχρηστο. Ακόμη τα ιερά των αγροτικών περιοχών πρέπει να βρίσκονται συμμετρικά κατανεμημένα, άλλα αφιερωμένα στους θεούς, άλλα στους ήρωες».

ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ
 Σύμφωνα με την Ιλιάδα του Ομήρου, μέσω των ουράνιων διαύλων μετακινούνται οι θεοί με τα ιπτάμενα άρματά τους (ραψωδία Ε, στίχοι 749-751): «Αυτόματες οι πύλες μυκήθηκαν τ’ ουρανού, που τις έχουν οι Ώρες, γιατί σ’ αυτές έχει ανατεθεί τον μεγάλο ουρανό και τον `Ολυμπο, ν’ ανοίγουν με πυκνό νέφος και να κλείνουν». Ως προς την περίπτωση, χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του Θεόφιλου Καΐρη για αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα που είδε τον Απρίλιο του 1822 στην περιοχή του Ολύμπου, την οποία κατέγραψε στο ημερολόγιό του: «Εφθάσαμεν εις τόπον ονομαζόμενον Μπούρσανη, όπου εμείναμε και το υπόλοιπον της νυκτός. Είδομεν δε και περίεργον βολίδος φαινόμενον, της οποίας η φαινομένη διάμετρος ήταν ως σπιθαμιαία. Διηρέθη εις δύο σφαίρας και η μεν μείζων ην λαμπρά και κυανώδης και ταχύτατη, η δε μικρά ην πυρώδης, διήρκεσε δε ως τρία δεύτερα».

Επίσης, σύμφωνα με το Βιβλίο της Γενέσεως, μέσω των ουράνιων διαύλων οι θεοί έρχονται σε επαφή με τους ανθρώπους (Γένεσις, κεφάλαιον 28, στίχοι 10-19): «Ο Ιακώβ έφυγε από τη Βέερ Σεβά και πήγαινε προς τη Χαρράν. Όταν έδυε ο ήλιος έφτασε σ’ έναν τόπο όπου και έμεινε για να διανυκτερεύσει. Έβαλε ένα λιθάρι για προσκέφαλό του και κοιμήθηκε εκεί. Στον ύπνο του τη νύχτα είδε μία σκάλα, που στηριζόταν στη γη και η κορυφή της άγγιζε τον ουρανό. Πάνω της ανέβαιναν και κατέβαιναν άγγελοι του Θεού. Κι ο Κύριος στάθηκε πάνω της και του είπε, ‘‘Εγώ είμαι ο Κύριος, ο Θεός των πατέρων σου Αβραάμ και Ισαάκ. Αυτή τη χώρα που κοιμάσαι θα τη δώσω σε σένα και στους απογόνους σου. Πλήθος θα είναι οι απόγονοί σου όπως οι κόκκοι της σκόνης στη γη. Θα επεκταθείς δυτικά και ανατολικά, βόρεια και νότια, και θα ευλογηθούν στο πρόσωπό σου και μέσω των απογόνων σου όλα τα έθνη της γης. Εγώ θα είμαι μαζί σου και θα σε φυλάω όπου κι αν πηγαίνεις, και θα σε φέρω πίσω σ’ αυτήν εδώ τη χώρα. Δεν θα σε αφήσω ώσπου να πραγματοποιήσω την υπόσχεσή μου’’. Ο Ιακώβ ξύπνησε τρομαγμένος και είπε, ‘‘Αλήθεια, ο Κύριος είναι σ’ αυτόν τον τόπο κι εγώ δεν το ήξερα! Τί φοβερός τόπος! Εδώ δεν είναι παρά ο οίκος του Θεού, κι αυτή είναι η πύλη του ουρανού’’. Το πρωί που σηκώθηκε, πήρε το λιθάρι που το είχε για προσκέφαλό του, το έστησε ως ιερή στήλη, κι έχυσε λάδι πάνω στην κορυφή της. Και ονόμασε τον τόπο εκείνο Βαιθήλ (Οίκος Θεού), ενώ πρωτύτερα ονομαζόταν Λουζ».
 
Όπου υπάρχουν ναοί, θέατρα, ασκληπιεία, πυραμίδες, συγκεκριμένες εκκλησίες, ιερές στήλες ή πέτρες και ιερά σπήλαια υπάρχουν κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης. Τα ιερά χτίστηκαν σε κομβικά σημεία του ηλεκτρομαγνητικού πλέγματος της Γης, είτε μετά την επαφή ανθρώπων με θεούς σε τέτοια σημεία, όπως στην περίπτωση του Ιακώβ, είτε μετά από υπόδειξη των Μαντείων, όπως αναφέρει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά (βιβλίον 7, παράγραφος 1331), τα οποία ήταν κι αυτά χτισμένα σε τέτοια σημεία ώστε να υπάρχει επικοινωνία με τους θεούς.

Όσον αφορά την ύπαρξη κομβικών σημείων σε ιερά σπήλαια, χαρακτηριστική είναι η αναφορά του Ευαγγελιστή Ιωάννη στην ύπαρξη χρονοπύλης εντός του σπηλαίου της Πάτμου (Αποκάλυψις Ιωάννου, κεφάλαιον 4, στίχος 1): «Ύστερα απ’ αυτά, είδα πύλη ανοιχτή στον ουρανό. Και η φωνή που άκουσα προηγουμένως ν’ αντηχεί σαν σάλπιγγα απευθύνθηκε σ’ εμένα και μου είπε, ‘‘Ανέβα εδώ πάνω για να σου δείξω τί θα συμβεί στο μέλλον’’».
 
Ενώ όσον αφορά την ύπαρξη κομβικών σημείων σε συγκεκριμένες εκκλησίες χαρακτηριστικά είναι τα εξής παραδείγματα: Στην κορυφή της πυραμίδας του Ταϋγέτου βρίσκεται το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, στο οποίο εμφανίζεται γύρω στα μεσάνυχτα, μεταξύ 10 και 1, μία φωτεινή σφαίρα. Στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι η πύλη του Ταϋγέτου, εντός της οποίας επιτυγχάνεται και η αθανασία του ανθρώπινου σώματος, βρίσκεται εντός της πυραμίδας και ότι Λακωνία σημαίνει κωνικός λίθος (λάας = λίθος + κώνος). Κάτω από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό, υπάρχει ένα βάραθρο, το οποίο παλαιότερα φαινόταν να φωτίζεται. Το εκκλησάκι του Αγίου Παταπίου στα Γεράνεια όρη είναι χτισμένο σε ένα σπήλαιο από όπου εμφανίζονταν φώτα. Η Παναγία η Τρυπητή στο Αίγιο χτίστηκε στο σημείο όπου είχε δει ένας Γάλλος ναυτικός μέσα στη νύχτα να βγαίνει μέσα από τη γη ένα φως όταν ναυάγησε εκεί. Στη μέση του χωριού Πέτρα της Λέσβου υπάρχει ένας τεράστιος βράχος, πάνω στον οποίο είναι χτισμένο το εκκλησάκι της Παναγίας της Πέτρας. Το εκκλησάκι αυτό είναι χτισμένο πάνω σε μία τρύπα που οδηγεί βαθιά μέσα στον βράχο και χτίστηκε εκεί γιατί τις νύχτες εμφανιζόταν από το βάθος της τρύπας ένα λαμπρό φως.

Η ΑΠΟΫΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
Το ανθρώπινο σώμα βρισκόμενο μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να αποϋλοποιηθεί, δηλαδή να μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, και να μεταβεί ακαριαία ή σε άλλα σημεία του Σύμπαντος ή σε άλλα σημεία του χωροχρόνου ή σε παράλληλες διαστάσεις.

Επίσης, μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο μπορεί να επιτευχθεί και η αθανασία του ανθρώπινου σώματος. Το ανθρώπινο σώμα μπορεί να γίνει αθάνατο όταν μετατραπεί σε κύμα φωτονίων, διότι με τη μετατροπή του σε κύμα φωτονίων μετασχηματίζεται σε ενέργεια.

Για να επιτευχθεί η αποϋλοποίηση του ανθρώπινου σώματος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο, κατ’ αρχήν αυτό θα πρέπει να βρίσκεται στο κέντρο του, σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας (12 η ώρα το μεσημέρι ή 12 η ώρα τα μεσάνυχτα) και σε συγκεκριμένες ημέρες του χρόνου: Κατά την εαρινή ισημερία (21 Μαρτίου), κατά το θερινό ηλιοστάσιο (21 Ιουνίου), κατά τη φθινοπωρινή ισημερία (23 Σεπτεμβρίου) και κατά το χειμερινό ηλιοστάσιο (22 Δεκεμβρίου).

Επίσης, για να μπορέσει να αποϋλοποιηθεί ο άνθρωπος μέσα σε έναν ενεργειακό δίαυλο θα πρέπει να ανέλθει σε υψηλότερες συχνότητες ώστε να μπορέσει να συντονιστεί με τις υψηλές συχνότητες του ενεργειακού χώρου.

Τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε συχνότητες μεταξύ 62 και 68 MHZ, δηλαδή σε συχνότητες μεταξύ 62.000.000 και 68.000.000 HZ, αφού 1 MHZ είναι 1.000.000 HZ. Τα άτομα έχουν ηλεκτρικό φορτίο. Όταν ένα ηλεκτρικό φορτίο ταλαντώνεται παράγει ηλεκτρομαγνητικό κύμα. Καθώς τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος πάλλονται ταλαντώνεται το ηλεκτρικό τους φορτίο και η ταλάντωση του ηλεκτρικού τους φορτίου δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από το σώμα. Αυτή η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία που εκπέμπει το ανθρώπινο σώμα είναι η λεγόμενη αύρα ή βιοενέργεια.

Όταν το ανθρώπινο σώμα δονείται σε υψηλότερες συχνότητες εκπέμπει περισσότερη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία με αποτέλεσμα η αύρα να γίνεται φωτεινότερη.

Το φωτοστέφανο των αγίων δεν είναι παρά η αύρα του σώματός τους που έχει γίνει φωτεινότερη επειδή κατάφεραν να ανέλθουν σε υψηλότερες συχνότητες. Αυτός είναι και ο λόγος που οι άγιοι είχαν φτάσει στο σημείο να θεραπεύουν, να μετεωρίζονται, να γίνονται αόρατοι, να κινούν αντικείμενα εξ αποστάσεως, να διαβάζουν τις σκέψεις των άλλων και να βλέπουν το μέλλον.

Η μεταβολή των δονήσεων της ύλης εξηγεί όλα τα λεγόμενα παραφυσικά φαινόμενα. Για παράδειγμα, η αορατότητα επιτυγχάνεται όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες. Το ίδιο και η μετεώρηση, διότι όταν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες αραιώνει η μοριακή τους δομή με αποτέλεσμα να μειώνεται το βάρος του ανθρώπινου σώματος. Επίσης, όταν ο άνθρωπος δονεί τα κύτταρα του σώματός του σε υψηλότερες συχνότητες με αποτέλεσμα να αραιώνει η μοριακή του δομή και να μειώνεται το βάρος του μέχρι το σημείο που να γίνεται το σώμα του ελαφρύτερο από το νερό, μπορεί να περπατάει πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας. Τέλος, όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος δονούνται σε υψηλότερες συχνότητες, πάλλεται σε υψηλότερες συχνότητες και το ηλεκτρικό τους φορτίο. Το παλλόμενο σε υψηλότερες συχνότητες ηλεκτρικό φορτίο των ατόμων παράγει μεγαλύτερης ενέργειας ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ικανή να δημιουργήσει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γύρω από ένα κοντινό υλικό σώμα. `Ετσι, το κοντινό αυτό υλικό σώμα θα κινείται με τη δύναμη του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που θα υπάρχει γύρω του. Ακόμα και η αυτόματη ανθρώπινη ανάφλεξη (το φαινόμενο κατά το οποίο ένας άνθρωπος απανθρακώνεται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα χωρίς εμφανή λόγο) οφείλεται στη μεταβολή των δονήσεων της ύλης. Ο άνθρωπος μπορεί να αυταναφλεχθεί όταν τα άτομα από τα οποία αποτελούνται τα κύτταρα του σώματός του δονηθούν σε υψηλές συχνότητες, καθώς κίνηση σημαίνει θερμότητα.

Ο Ιησούς Χριστός και ο Απολλώνιος ο Τυανέας είχαν την ικανότητα να θεραπεύουν και να ανασταίνουν νεκρούς, να εξαϋλώνονται και να γίνονται αόρατοι, να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων (τηλεπάθεια), να κινούν εξ αποστάσεως υλικά αντικείμενα (τηλεκίνηση), να μετεωρίζονται και να βρίσκονται ταυτόχρονα σε δύο σημεία (πολυστασία). Ο Πυθαγόρας είχε την ικανότητα της πολυστασίας. Ο Ιάμβλιχος όταν προσευχόταν ανυψωνόταν δέκα πήχεις πάνω από τη γη και το σώμα του έπαιρνε μία χρυσή απόχρωση. Ο Πάτερ Παΐσιος είχε την ικανότητα της διόρασης και της αορατότητας. Ο `Αγιος Φραγκίσκος της Ασίζης (1181-1226), ο `Αγιος Θωμάς ο Ακινάτης (1225-1274), η Αγία Θηρεσία (1515-1582) και ο `Αγιος Ιωσήφ του Κοπερτίνο (1603-1663) είχαν την ικανότητα της μετεώρησης.

Η κραδασμιακή συχνότητα των ατόμων του ανθρώπινου σώματος αλλάζει με τον διαλογισμό και την προσευχή, αφού και η προσευχή διαλογισμός είναι. Με τον συνεχή διαλογισμό ο εγκέφαλος αρχίζει να ανεβάζει σταδιακά τη συχνότητα των κραδασμών των κυττάρων του ανθρώπινου σώματος. Όταν η συχνότητα των κραδασμών φθάσει τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αρχίζει και βλέπει αιθερική ενέργεια. Όταν οι συχνότητες των κραδασμών ξεπεράσουν τη συχνότητα του λευκού φωτός, ο άνθρωπος αποκτάει υπερβατικές ιδιότητες.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ανέλθει ο άνθρωπος σε υψηλότερες συχνότητες όταν διαλογίζεται και προσεύχεται είναι η νηστεία (αποφυγή ζωικών τροφών) και η αποχή από οινοπνευματώδη ποτά, τσιγάρα και ναρκωτικά, ώστε να αλαφρύνει ο οργανισμός του. Οι ζωικές τροφές, τα οινοπνευματώδη ποτά, τα τσιγάρα και τα ναρκωτικά χαμηλώνουν τη βιοενέργειά του.

Όσον αφορά την αποφυγή ζωικών τροφών, ο Απολλώνιος ο Τυανέας έλεγε (Φιλόστρατος, Τα ες τον Τυανέα Απολλώνιον): «Η τροφή μου είναι ελαφριά και πολύ καλύτερη από την πολυτελή τροφή των άλλων. Ακριβώς αυτή η ιδιομορφία, που χαρακτηρίζει τον τρόπο της ζωής μου, φυλάσσει τις αισθήσεις μου μέσα σε απερίγραπτη καθαρότητα και δεν αφήνει τίποτα να τις θολώνει. `Ετσι μπορώ να διαβλέπω τα πάντα που συμβαίνουν ή πρόκειται να συμβούν, σαν μέσα σε γυαλιστερό καθρέφτη».

Αν και για να ανέλθει ο άνθρωπος σε υψηλότερες συχνότητες είναι απαραίτητο να διαλογίζεται πολλές ώρες και σε καθημερινή βάση, οι αλλαγές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού από τις πρώτες κι όλας στιγμές που θα αρχίσει ο άνθρωπος να διαλογίζεται είναι σημαντικές τόσο για το σώμα του όσο και για τη ψυχολογία του και είναι οι εξής: Ο εγκέφαλος εκπέμπει κύματα Α και Θ και το σώμα χαλαρώνει βαθιά. Πέφτει το επίπεδο του γαλακτικού οξέος στο αίμα από 11mg σε 7mg/100ml, πράγμα που καταδεικνύει τη μυϊκή χαλάρωση. Μειώνεται η αγωγιμότητα του δέρματος (ο δείκτης της σχετικής κατάστασης ηρεμίας ή έντασης του ανθρώπου) μέχρι και 300%. Υπάρχει πτώση της κατανάλωσης οξυγόνου κατά 16%. Χαλαρώνει και ξεκουράζεται ο καρδιακός μυς και μειώνεται ο αριθμός των αναπνοών από 16 σε 7 ανά λεπτό. Μειώνεται η πίεση του αίματος στους υπερτασικούς, σε μέσο όρο από 15-9 σε 13-8. Αυξάνεται η δραστηριότητα του αριστερού προμετωπιαίου λοβού, ο οποίος σχετίζεται με την παραγωγή θετικών και αισιόδοξων συναισθημάτων.

Επίσης, όταν ο άνθρωπος διαλογίζεται συχνά αυξάνεται ο δείκτης ευφυίας του, έχει μειωμένους δείκτες άγχους, λιγότερους καρδιακούς παλμούς και χρειάζεται λιγότερο ύπνο για να ξεκουραστεί καθημερινά, ενώ σε περίπτωση που ξενυχτήσει, δεν χρειάζεται επιπλέον ύπνο από τον κανονικό για να συνέλθει.


Από: Συντακτική ομάδα Β1Δευτέρα 28 Μάι 2012

 Τι ήταν τελικά το άστρο της Βηθλεέμ;

Θαύμα της ανθρώπινης πίστης ή...

Σε όλους μας είναι γνωστή η ιστορία με τους τρεις Μάγους όπου ένα ολόλαμπρο αστέρι τους οδήγησε στην Βηθλεέμ για να προσκυνήσουν τον νεογέννητο Βασιλιά των Ιουδαίων, τον Μεσσία. Υπήρξε στ` αλήθεια το αστέρι αυτό, ή είναι απλά ένα ωραίο παραμύθι;

Έχουν περάσει 2000 χρόνια από την εμφάνιση του "άστρου" και μέχρι σήμερα δεν μπορεί να δοθεί μια πλήρως τεκμηριωμένη επιστημονική εξήγηση.

Σύμφωνα με έρευνες ο Χριστός γεννήθηκε πιθανότερα το έτος 7π.χ. Κατά τον Ηρόδοτο οι " τρεις μάγοι" ήταν ιερείς από στην Περσία που ασχολούνταν με τον αποκρυφισμό και την αστρολογία. Η παράδοση λέει ότι είχαν δει ένα άστρο στην ανατολή, απερίγραπτα μεγάλο που τους έδινε το μήνυμά ότι ένας Μεσσίας πρόκειται να γεννηθεί.

Το άστρο αυτό αναφέρεται μόνο από τον Ευαγγελιστή Ματθαίο όπου κατά αυτόν ήταν ένα διακριτικό σημάδι,  μήνυμα μόνο για αυτούς που έψαχναν. Ενώ ο σοφός Ωριγένης ήταν ο πρώτος που συνέδεσε την παρουσία του άστρου με κάτι το φυσικό , όπως π.χ. η εμφάνιση ενός τεράστιου κομήτη.

Ο κομήτης του Χάλεϊ που εμφανίζεται στον ουρανό κάθε 75 χρόνια αν υπολογιστεί σωστά συμπίπτει να εμφανίστηκε γύρω στο 6π.χ. άρα  πιο νωρίτερα από την γέννηση του Χριστού.

Μια άλλη άποψη είναι η τριπλή σύνοδος που είχαν κάνει ο Δίας με τον Κρόνο στον ουρανό κοντά στον αστερισμό του Υδροχόου. Πολλοί αστρολόγοι πιστεύουν ότι μάλλον η προσέγγιση αυτή είναι η πιο σωστή και κάνοντας τους υπολογισμούς τους δείχνει την γέννηση του Χριστού τον Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο του 7π.χ. όμως δεν έχουν κανένα τρόπο να υπολογίσουν την ακριβή ημέρα αλλά θα μπορούσαν να πάρουν σαν δεδομένο την ημέρα κατά την οποία ο Δίας και ο Κρόνος ήταν στον ουρανό όλη την νύχτα, δηλαδή την 15η Σεπτεμβρίου το 7π.χ.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό αστρονόμο Μάικλ Μόλναρ η αστρολογία τα πρώτα χριστιανικά χρόνια θεωρείτο ειδωλολατρεία, αφού αψηφεί την πίστη σε ένα Θεό. Η θεωρία ότι τα άστρα κυβερνούν την μοίρα μας ήταν κάτι το εντελώς αμαρτωλό, παρόλο που στην ιστορία της γέννησης του Χριστού βάλανε το ολόλαμπρο αστέρι, έτσι οι πρώτοι Χριστιανοί φρόντισαν να "θάψουν"την αστρολογική ιστορία της τότε εποχής και  να την αφήσουν καλά ξεχασμένη.  

Οπότε είναι δύσκολο σήμερα να γίνουν οποιεσδήποτε αστρονομικές και επιστημονικές παρατηρήσεις αλλά και έρευνες για πια ουράνια γεγονότα συνέβησαν την εποχή εκείνη.

Το σίγουρο της όλης υπόθεσης είναι ότι η ιστορία με το "Άστρο της Βηθλεέμ" εξακολουθεί να μαγεύει μικρούς και μεγάλους και ακούμε με δέος κάθε Χριστούγεννα το ίδιο "παραμύθι"!
Από: ΒίκτωρΤετάρτη 21 Δεκ 2011

 ΥΓΡΟ ΠΥΡ! Το καλά κρυμμένο μυστικό του Βυζαντίου

που έσπερνε τον όλεθρο στους Μουσουλμάνους

Σε όλους μας είναι γνωστό το περίφημο Υγρό Πυρ. Είναι ένα αίνιγμα άλυτο μέχρι και σήμερα, αφού η μυστική του συνταγή περνούσε από γενιά σε γενιά στην αυτοκρατορική οικογένεια. Χρησιμοποιήθηκε με φειδώ και παθολογική μυστικότητα ώσπου τελικά οδήγησε στη απώλεια του.

Το 673μ.χ. η Βυζαντινή αυτοκρατορία, το τελευταίο απομεινάρι της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας έπρεπε να αντιμετωπίσει την μεγάλη απειλή των αιμοβόρων Αράβων. Το Βυζάντιο υστερούσε αριθμητικά, παρόλο που είχε ισχυρή οχύρωση και από την άλλη υπήρχε ο κίνδυνος της λιμοκτονίας σε περίπτωση που εξασφάλιζαν οι εχθροί τον θαλάσσιο έλεγχο.

Ένας Έλληνας της Συρίας, ο Καλλίνικος έφερε στην Κωνσταντινούπολη την "συνταγή" ενός φοβερού όπλου. Προσφέροντας στον Καλλίνικο μια ολόκληρη περιουσία, πέρασε στα χέρια της αυτοκρατορίας η περίφημη συνταγή. Η εξελιγμένη σύνθεση του διαφυλάχτηκε σαν επτασφράγιστο μυστικό. Μέχρι και σήμερα κανείς δεν κατάφερε να βρει ακριβώς τη σύνθεση του, είναι όμως ευρέως γνωστό ότι περιείχε Θείο, σβησμένη άσβεστο, υγρό πετρέλαιο και ίσως μαγνήσιο για να εξακολουθεί να φλέγεται και υποβρύχια.
 
Οι Βυζαντινοί επινόησαν ένα ευφυέστατο σύστημα μετάγγισης έτσι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας, μηχανολογίας και χημείας κατέστησαν το "Υγρό  Πυρ" ως το πιο τρομερό όπλο όλων των εποχών.

Το 678μ.χ. οι Άραβες βίωσαν από πρώτο χέρι την εμπειρία, γνώρισαν ταπεινωτική πανωλεθρία και απώλεια χιλιάδων ανδρών. Το 717μ.χ.  οι Άραβες αντεπιτέθηκαν με αποτέλεσμα πάλι να υποχωρήσουν με βαρύτατες απώλειες.
 
Πλέον η σπουδαιότητα του "Υγρού Πυρ" ήταν μεγάλη, και η ανάγκη διαφύλαξης του ακόμη μεγαλύτερη. Το χρησιμοποιούσαν μόνο σε περιπτώσεις απόλυτης ανάγκης φοβούμενοι μην καταλήξει στα χέρια των εχθρών η συνταγή.
 
Κατά τους επόμενους τρεις αιώνες η Βυζαντινή αυτοκρατορία μπόρεσε και προστάτευσε τα σύνορά της σε όλα τα μέτωπα. Το 1204 κάτω από συνθήκες που είναι αδιευκρίνιστες η μυστική συνταγή χάθηκε. Φαίνεται ότι στην προσπάθεια τους οι Βυζαντινοί να κρύψουν όσο πιο καλά γίνεται το μυστικό, χωρίς να το αντιληφθούν πρέπει κάπου να διασπάστηκε η αλυσίδα της γνώσης.  Η αυτοκρατορία κατάφερε να κρατηθεί για άλλους τρεις αιώνες ώσπου τελικά το 1453 πέφτει η Κωνσταντινούπολη στα χέρια των Οθωμανών.
 
Με την πετυχημένη αντίσταση του Βυζαντίου όλους αυτούς τους αιώνες, η υπόλοιπη Ευρώπη κατάφερε να προοδεύσει τεχνολογικά αλλά και πολεμικά. Το "Υγρό Πυρ", κατάφερε να κρατήσει το Ισλάμ και την εξάπλωση του Μουσουλμανισμού μακρυά από την Γηραιά ήπειρο. Πιθανότατα η μορφή της σημερινής Ευρώπης και η πορεία της παγκόσμιας ιστορίας να ήταν εντελώς διαφορετικές ερήμην του "Υγρού Πυρ".

Από: ΒίκτωρΠαρασκευή 16 Δεκ 2011

 Το Πείραμα Φιλαδέλφεια, ο Einstein και η Ελλάδα!

θεωρία επιστημονικής φαντασίας ή πραγματικότητα; 

Όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 1943, όταν σύμφωνα με διάφορες θεωρίες, το αμερικανικό αντιτορπιλικό Eldridge επιλέχθηκε για να λάβει μέρος στο μεγαλύτερο ίσως "γνωστό" πείραμα του αμερικανικού ναυτικού, που σκοπό είχε να κάνει το πλοίο αόρατο. Το επίσημο όνομα που δόθηκε στο πείραμα αυτό ήταν "Σχέδιο Ουράνιο Τόξο" (Rainbow Project), αλλά είναι γνωστό στους περισσότερους σαν "Το πείραμα της Φιλαδέλφειας" (Philadelphia Experiment).

Από τότε μέχρι σήμερα, 68 χρόνια μετά, πάρα πολλά έχουν γραφτεί χωρίς ποτέ όμως να αποδειχθεί εάν πρόκειται για πραγματικό ή φανταστικό γεγονός. Για κάποιους τον Ιούλιο του 1943 πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη επιστημονική ανακάλυψη η οποία επέτρεψε στο πλοίο να ταξιδέψει επιτυχώς στο χωροχρόνο, όταν αυτό εξαφανίστηκε από το Delaware της Φιλαδέλφεια και εμφανίστηκε στο Norfolk της Virginia, σε μόλις 15 λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με ερευνητές μετά την επαναφορά του πλοίου από το ολιγόλεπτο "ταξίδι" του στη Virginia, μέλη του πληρώματος βρέθηκαν ενσωματωμένοι στις λαμαρίνες του πλοίου, αρκετά μέλη του πληρώματος εξαϋλώθηκαν ή κάηκαν ζωντανοί ενώ οι υπόλοιποι είχαν χαμένα τα λογικά τους. Πέρα από την επίσημη ανακοίνωση του αμερικανικού ναυτικού, δεν υπήρξε δυνατή οποιαδήποτε επικοινωνία με τα μέλη του πληρώματος.

Τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα και πως κατέληξε στα χέρια του πολεμικού ναυτικού της Ελλάδας;

Θεωρίες υπάρχουν αρκετές. Οι πιο γνωστές είναι:

1. Γεννήτριες Υψηλών Συχνοτήτων

Αρκετοί επιστήμονες συμφωνούν στη θεωρία πως το αμερικανικό ναυτικό εργαζόταν με διάφορα πειράματα και νέες μεθόδους ούτως ώστε να καταστήσει τα πλοία του αόρατα στην ανθρώπινη όραση. Υποστηρίζουν πως αυτό μπορούσε να γίνει εφικτό με τις γεννήτριες υψηλών συχνοτήτων, που τοποθετήθηκαν στο πλοίο Eldridge και οι οποίες θα θέρμαιναν τον περιβάλλοντα αέρα για να προκαλέσουν έναν αντικατοπτρισμό, κάνοντας το πλοίο αόρατο. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στην φύση όταν υπό κατάλληλες καιρικές συνθήκες μπορεί να προκληθεί οφθαλμαπάτη και ένα νησί ή πλοίο να εξαφανιστεί από τα μάτια σου χωρίς αυτό να συμβαίνει στην πραγματικότητα. Οι συγκεκριμένες γεννήτριες υψηλών συχνοτήτων μπορούν να προκαλέσουν βλάβη στον εγκέφαλο του ανθρώπου ή φυσικές και ψυχικές διαταραχές και ίσως αυτός να είναι και ο κύριος λόγος της αναφοράς των περιστατικών στην υγεία του πληρώματος.

2. Τηλεμεταφορά στον χωροχρόνο
Ενδιαφέρουσα αν και λίγο τραβηγμένη, θεωρείται η θεωρία που υποστηρίζει πως το πλοίο όντως εξαφανίστηκε και πως αυτό τηλεμεταφέρθηκε μέσα στο χωροχρόνο. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήθηκε ισχυρό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο σε εφαρμογή των θεωριών του Einstein για τα ενοποιημένα πεδία και του Tesla για τον ηλεκτρομαγνητισμό. Αυτό επιτεύχθηκε τυλίγοντας γύρω από την περιφέρεια του πλοίου σύρμα το οποίο διαπερνούσε εναλλασσόμενο ρεύμα, ούτως ώστε να καμφθεί το φως γύρω από το πλοίο για να γίνει αυτό αόρατο. Αυτό όμως προκάλεσε τη δημιουργία ενός τεράστιου ταλαντευόμενου μαγνήτη ο οποίος σχημάτισε μαγνητικό πεδίο γύρω από το πλοίο, επιτρέποντας σε αυτό να ταξιδέψει μέσα στον χωροχρόνο και να βρεθεί μέσα σε λίγα λεπτά σε μία απόσταση 24 ωρών ταξίδι μακριά από το πείραμα.

Όποιο από τα δύο και να συνέβηκε, σαν περιστατικό επαληθεύτηκε από μέλη του πληρώματος άλλου πλοίου, του επιβατικού Andrew Furuseth που βρισκόταν στη περιοχή, με πρωτοστάτη τον Allen (Allende) ο οποίος ανακίνησε το όλο θέμα προς την δημοσιότητα, ο οποίος όμως για πολλούς δεν θεωρείται και πολύ αξιόπιστος αφού έπεφτε σε αντιφάσεις. Αν θεωρήσουμε πως οι μαρτυρίες του Allen δεν είναι και τόσο αξιόπιστες, τι γίνεται με τις αναφορές των παρατηρητών στην Ναυτική βάση της περιοχής του πειράματος, οι οποίες δημοσιεύτηκαν και στην εφημερίδα Philadelphia, που μαρτυρούσαν πως είχαν δει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ένα πλοίο να τυλίγεται σε ομίχλη, να εξαφανίζεται και να επανεμφανίζεται μετά από λίγο; Ακόμη δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις μαρτυρίες του Εd Cameron ο οποίος μαζί με τον αδελφό του επέβαιναν στο πλοίο όπου έγινε και δεύτερο πείραμα, ανοικτά στην θάλασσα αυτή τη φορά.

Επίσημη Εκδοχή από το Αμερικανικό Ναυτικό
Το αμερικανικό ναυτικό υποστηρίζει πως το αμερικανικό αντιτορπιλικό πλοίο Eldridge, έλαβε όντως μέρος σε κάποιο πείραμα, όχι όμως αυτό που υποστηρίζουν διάφοροι περί γεννητριών υψηλών συχνοτήτων, ενοποιημένων πεδίων κλπ, αλλά πως το συγκεκριμένο πείραμα προέβλεπε την απομαγνήτιση του πλοίου με περιτύλιξη της καρίνας του με σύρμα, με σκοπό την αδρανοποίηση των μαγνητικών πεδίων που προκαλούνταν από το μέταλλο του. Αυτό θα καθιστούσε το σκάφος αόρατο στις υποβρύχιες μαγνητικές νάρκες και κύριο στόχο είχε τη δημιουργία ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος απέναντι στους Γερμανούς. Η αναφορά αυτή ήταν αρκετά πιστευτή και καθησυχαστική για την πλειοψηφία του κόσμου όχι όμως για τους λάτρεις της παραφιλολογίας και των θεωριών συνωμοσίας.

Το Eldridge στο Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας
Στα μέσα του Ιανουαρίου του 1951, το αντιτορπιλικό Eldridge, μεταβιβάστηκε στο Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μέσα στα πλαίσια των μεταπολεμικών προγραμμάτων ενίσχυσης, αφού του αφαιρέθηκαν 380 τόνοι εξοπλισμού.. και το οποίο μετονομάστηκε σε «Λέων». Κατά την διάρκεια της ενεργού δράσης του πλοίου, είχαν αναφερθεί από αρκετούς ερευνητές ότι αξιωματικοί και ναύτες που υπηρέτησαν στο «Λέων» βίωναν παράξενες καταστάσεις όπως παραισθήσεις αλλά και άλλα που είχαν να κάνουν τόσο με τα ηλεκτρολογικά του πλοίου (καλώδια που έμοιαζαν να ξεκινούν από το πουθενά και να καταλήγουν πουθενά), σφραγισμένα διαμερίσματα και πολλά άλλα. Επίσης ότι έλειπαν όλες οι σελίδες του ημερολογίου του πλοίου, από τον Αύγουστο μέχρι και το Σεπτέμβριο του 1943. Παρέμεινε ενεργό μέχρι και τον Νοέμβριο του 1992 αφότου αποσύρθηκε, ενώ το 1999 πωλήθηκε σε εταιρεία ανακύκλωσης σιδήρου (scrap) στον Πειραιά.

Δείτε το σχετικό video πατώντας το πιο κάτω link: (η αναφορά για το πείραμα γίνεται στο 07.00) http://www.youtube.com/watch?v=_EFLwml_wbY

Από: Συντακτική ομάδα Β1Τρίτη 29 Νοέ 2011

 Codex Gigas: Η καταραμένη Βίβλος του Διαβόλου...

Το πιο μυστηριώδες βιβλίο που γράφτηκε ποτέ!

Το βιβλίο "Codex Gigas" ή αλλιώς "Η βίβλος του Διαβόλου" είναι ένα μοναδικό στο είδος του χειρόγραφο, του 13ου αιώνα μ.χ. το οποίο περιέχει 320 σελίδες και έχει 92 εκ. ύψος, 50 εκ. πλάτος, 22 εκ. πάχος και βάρος σχεδόν 74 κιλά! Φυσικά δεν είναι το βάρος ή το μέγεθος του που το κάνουν τόσο μοναδικό αλλά ότι θεωρείται από πολλούς πως γράφτηκε από τον ίδιο τον Διάβολο!!

Ο θρύλος λέει πως το βιβλίο αυτό γράφτηκε στην μονή των Βενεδικτίνων στην Βοημία, από ένα μοναχό γύρω στο 1210. Ο συγκεκριμένος μοναχός είχε παραβιάσει ένα κώδικα του μοναστηριού και η τιμωρία του; Θα τον έκτιζαν ζωντανό στους τοίχους του μοναστηριού. Ο μοναχός τότε ζήτησε να γράψει το μεγαλύτερο χειρόγραφο του κόσμου που θα περιείχε όλη την γνώση της ανθρωπότητας για να του χαρίσουν την ζωή. Του έδωσαν περιθώριο μόνο μία νύχτα! Αν και ο ίδιος γνωρίζοντας πως ήταν αδύνατον να καταφέρει κάτι τέτοιο ζήτησε την βοήθεια του Διαβόλου! (όχι του Θεού) με αντάλλαγμα να πουλήσει την ψυχή του σε αυτόν. Πολλοί θεωρούν πως υπαγορεύτηκε από τον ίδιο τον Διάβολο, όλο το περιεχόμενο της "Βίβλου" η ακόμη πως γράφτηκε από τον ίδιο τον Διάβολο μέσω της αυτόματης γραφής...

Είναι γραμμένο στα Λατινικά και περιλαμβάνει ολόκληρη την Παλαιά Διαθήκη, την Ετυμολογία του Ισίδωρου της Σεβίλης, το Antiquitates Judaicae του Ιώσηπου Φλάβιου, το Χρονικό της Βοημίας του Κοσμά της Πράγας, διάφορα δοκίμια, ιστορίες και ετυμολογίες, ένα ημερολόγιο, έναν κατάλογο με τα ονόματα των μοναχών της μονής, διάφορες ιατρικές θεραπείες και μαγικά ξόρκια και πολλές πολύχρωμες εικονογραφήσεις.

Ο ίδιος ο Διάβολος απεικονίζεται σε μία ολόκληρη σελίδα, στο κεφάλαιο Penitential, το οποίο μεταξύ άλλων απεικονίζει και διάφορα άλλα σύμβολα.
Από: IlluminatiosΠαρασκευή 13 Μάι 2011

 Το τρίγωνο των Βερμούδων. Πραγματικότητα ή μύθος;

Ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του εικοστού αιώνα.

Το τρίγωνο των Βερμούδων ή του Διαβόλου όπως είναι γνωστό στο ευρύ κοινό βρίσκεται στον Ατλαντικό ωκεανό και είναι μια περιοχή που εκτείνεται από τις Βερμούδες προς την Κούβα και κατά μήκος των ακτών του Μαϊάμι προς την Νέα Υόρκη. Είναι γνωστή από την εποχή του Χριστόφορου Κολόμβου.  Μέσα σε αυτήν λοιπόν την έκταση εδώ και 520 χρόνια, έχουν εξαφανιστεί περισσότερα από 150 πλοία, αεροπλάνα και πάρα πολλές ζωές.

Αρκετές έρευνες έχουν γίνει και χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί από τότε μέχρι σήμερα χωρίς κανείς να πει με σιγουριά που οφείλονται όλες αυτές οι εξαφανίσεις.

Τι όμως συμβαίνει πραγματικά στο συγκεκριμένο σημείο;

Σύμφωνα με μαρτυρίες ναυτικών, πιλότων πολεμικών και άλλων αεροπλάνων το πρώτο που συμβαίνει είναι πως τρελαίνονται οι πυξίδες. Πράγματι η περιοχή αυτή είναι η μία από τις δύο στον πλανήτη - η δεύτερη βρίσκεται ανατολικά της Ιαπωνίας - στις οποίες οι πυξίδες δε δείχνουν το μαγνητικό Βορρά, αλλά τον πραγματικό Βορρά. Το δεύτερο σημαντικό είναι ότι εκεί εκδηλώνονται πολύ ισχυρές και ξαφνικές καταιγίδες και έντονα καιρικά φαινόμενα, με ταχύτητες που ξεπερνούν τα 100 χλμ/ώρα, τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν προηγουμένως από τις μετεωρολογικές υπηρεσίες. Τρίτο πως εμφανίζεται απότομα πυκνή ομίχλη λόγο των θερμοκρασιών της περιοχής και τέταρτο, πολλές μαρτυρίες κάνουν λόγο για κύματα ύψους πέραν των 15 μέτρων.

Πολλοί προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τι προκαλεί όλα τα πιο πάνω φαινόμενα. Κάποιοι τα κατάφεραν κάπως κάποιοι άλλοι καθόλου. Μπορείτε να πιστέψετε αυτόν που η θεωρία ή οι απόψεις του βρίσκονται πιο κοντά στις δικές σας.

Οι επικρατέστερες θεωρίες είναι:


Ατλαντίδα
Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως στον βυθό βρίσκετε βυθισμένη η Ατλαντίδα η οποία προκαλεί ενεργειακές διαταραχές στην περιοχή οι οποίες δημιουργούν την είσοδο στην χαμένη ήπειρο. Πράγματι στον βυθό της περιοχής βρίσκονται κάποιου είδους αρχαία κτίσματα- περισσότερο τεράστια πετρόχτιστα τείχη που μοιάζουν με αυτά του σινικού τείχους της Κίνας.

Χωροχρονική πύλη
Μία σχετικά πρόσφατη θεωρεία του Vincent Gaddis υποστηρίζει πως η αιτία του μυστηρίου βρίσκετε στην ύπαρξη μίας χωροχρονικής- αστρικής πύλης προς άλλες διαστάσεις και πώς εκεί μεταβαίνουν όσοι εξαφανίζονται γι` αυτό το λόγο δεν βρέθηκαν ποτέ συντρίμμια ή ανθρώπινα μέλη στην περιοχή. Αν υποστηρίζεις τις θεωρίες του Einstein τότε δεν έχεις κανένα λόγο να αμφισβητήσεις τον κύριο Gaddis, γιατί ο Einstein ήταν ο πρώτος που μίλησε για χωροχρόνο, παράλληλα σύμπαντα και άλλες διαστάσεις και οι θεωρίες του είναι επιστημονικά αποδεκτές. Επίσης αρκετοί χρησιμοποιούν την πιο πάνω θεωρία και προσθέτουν πως από αυτή την χωροχρονική πύλη εισέρχονται οι εξωγήινοι στη γη με απώτερο σκοπό την απαγωγή των ανθρώπων.

Στρεβλώσεις του μαγνητικού πεδίου

Αυτή η θεωρεία ανήκει στον Ιvan Sanderson η οποία έχει κάποια λογική εξήγηση. Υποστηρίζει πως στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχουν στρεβλώσεις του μαγνητικού πεδίου της γης και δημιουργούνται μαγνητικοί στρόβιλοι που "καταπίνουν" τα πάντα.

Υδρατμοί μεθανίου
Ο Dr Richard McIver, γεω-χημικός στο επάγγελμα θεωρεί πως τα μυστηριώδη φαινόμενα οφείλονται σε υδρατμούς μεθανίου που βγαίνουν από τον πυθμένα της θάλασσας και οι οποίοι όταν φθάσουν στην επιφάνεια προκαλούν εκρήξεις αφρού. Αυτές οι εκρήξεις αφρού "καταπίνουν" τα πλοία που τυγχάνει να περνούν από το σημείο αυτό. Τι γίνεται όμως με τα αεροπλάνα; Έχει και εδώ απάντηση. Όταν το μεθάνιο φθάσει στο αέρα, δημιουργεί ανάφλεξη στην μηχανή του αεροπλάνου και όταν αυτό πέσει στη θάλασσα τα συντρίμμια εξαφανίζονται μέσα στην αφρώδη θάλασσα. Φοβερός τύπος αυτός.

Πυρηνικές δοκιμές
Το πιο ενδιαφέρον το άφησα για το τέλος. Αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως στην περιοχή δεν υπάρχουν πλέον εξαφανίσεις διότι οι Αμερικανοί σταμάτησαν τις πυρηνικές δοκιμές στην υποθαλάσσια περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων.  Όμως, να ρωτήσω κάτι. Έκαναν πυρηνικές δοκιμές οι Αμερικάνοι πριν ακόμη ανακαλυφθεί η Αμερική το 1492, και πριν ακόμη να ανακαλυφθεί η πυρηνική βόμβα; Πως γίνεται αφού οι εξαφανίσεις ήταν γνωστές από την εποχή του Κολόμβου. Η περιοχή βρέθηκε σημειωμένη και σε δικούς του  χάρτες και σε αρκετούς που ακολούθησαν. Αν τώρα υποθέσουμε πως υπήρχαν όντως παράξενα και έντονα καιρικά ή άλλα φαινόμενα από αρχαιοτάτων χρόνων στην περιοχή και μαζί με τις πυρηνικές δοκιμές των Αμερικανών από το 1945 και μετά, δημιουργήθηκαν ακόμη περισσότερα, ε τότε μπορεί και να είναι έτσι.
Από: IlluminatiosΠέμπτη 04 Νοέ 2010