| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 SEX TIPS

Φάκελος: Υπογονιμότητα. Για μελλοντικούς γονείς...

Μικρές συμβουλές για μεγάλες επιδόσεις!

Δευτέρα 03 Οκτ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Έχεις αποφασίσει ότι επιτέλους θες να γίνεις πατέρας και μαζί με την σύντροφό σου θα αρχίσετε το συντομότερο τις προσπάθειες να φέρετε στον κόσμο ένα παιδί. Ήρθε η μεγάλη στιγμή να δείξεις ότι το "κανόνι" που διαθέτεις δουλεύει και οι βολές του είναι πραγματικά μεγάλης εμβέλειας!

Η ποσότητα σπέρματος να ξέρεις πάντα, ότι εξαρτάται από την τεστοστερόνη του κάθε άντρα, αλλά και το πόσο υγιής είναι. Ακολουθώντας τις πιο κάτω οδηγίες θα μπορέσεις να αυξήσεις την ποσότητα του σπέρματος, ώστε σύντομα να γίνεις και εσύ πατέρας ή στο κάτω κάτω να της δώσεις να καταλάβει γιατί άντρα μιλάμε...
 
1. Σταμάτησε το κάπνισμα
Αν είσαι καπνιστής, θα πρέπει να κάνεις την δική σου θυσία και να σταματήσεις το κάπνισμα τουλάχιστον για την περίοδο που κάνεις τις προσπάθειες. Το κάπνισμα μειώνει κατά 22% την ποσότητα του σπέρματος και επίσης το κάνει πιο αργό.

2. Κράτα την "περιοχή" σε χαμηλή θερμοκρασία
Μην φοράς σφιχτά εσώρουχα ή στενά παντελόνια, προσπάθησε να φοράς όσο πιο δροσερά ρούχα γίνεται. Επίσης απέφευγε τα ζεστά μπάνια και τα μπάνια τύπου υδρομασάζ. Η ζέστη καταστρέφει το σπέρμα και δεν το αφήνει να ταξιδέψει βαθιά στον κόλπο της γυναίκας. Για αυτό και "διατηρήστε σε δροσερό μέρος"!!

3. Άρχισε υγιεινή διατροφή
Όσο και να μην το πιστεύεις, η διατροφή παίζει σημαντικό ρόλο στην παραγωγή σπέρματος. Μην τρως λιπαρά φαγητά, αύξησε  την πρωτεΐνη, τα λαχανικά και τα σπόρια. Η σωστή διατροφή κάνει το σπέρμα γρήγορο και υγιές.

4. Μην πίνεις αλκοόλ
Το αλκοόλ όπως είναι γνωστό επηρεάζει το συκώτι και αυτό επηρεάζει δραματικά τα επίπεδα οιστρογόνων όπου με την σειρά τους επηρεάζουν το σπέρμα. Ακόμη και δύο ποτηράκια την ημέρα παίζουν μεγάλο ρόλο, για αυτό άσε τις μπύρες και γενικά ξέχασε για λίγο καιρό το ποτό.

5. Δοκίμασε συμπληρώματα διατροφής
Υπάρχουν κάποια συμπληρώματα διατροφής τα οποία μπορούν να ενισχύσουν και να βοηθήσουν την παραγωγή σπέρματος:
Α. L-carnitine (καρνιτίνη). Είναι φυσικό αμινοξύ και βρίσκεται σε κόκκινα κρέατα, στο γάλα και βοηθά πολύ στην παραγωγή και την ταχύτητα του σπέρματος.
Β. Folic acid (φολικό οξύ). Όλα τα φαγητά που περιέχουν σπόρους είναι πλούσια σε φολικό οξύ. Ακόμη καλύτερα αν συνδυαστεί με ψευδάργυρο (zinc) τα οποία βοηθούν πολύ στην παραγωγή ποσότητας σπέρματος.
Γ. L-arginine (αργινίνη, το φυσικό viagra). Θα την βρείτε στους ξηρούς καρπούς, στο σουσάμι, στα αυγά και στο κρέας.
 
Επίσης τα αντιοξειδωτικά όπως η βιταμίνη Ε και σελήνιο μπορούν να βοηθήσουν στην ταχύτητα του σπέρματος αλλά και στην συγκέντρωση. Πριν την χρήση τους συμβουλέψου τον Γιατρό ή Φαρμακοποιό σου.

Επιγραμματικά να αναφέρουμε πως η συνήθεια αρκετών αντρών να πίνουν καφέ σε πλαστικά ποτήρια, σύμφωνα με μελέτες, μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα του σπέρματος. Ακόμη η κατάχρηση αντιβιοτικών σκευασμάτων και αναβολικών, επίσης επηρεάζουν σε κάποιο βαθμό την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματος.

Πέρα από τις συμβουλές, να ξέρεις ότι τα πάντα είναι μέσα στο μυαλό και το σημαντικότερο είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή με την σύντροφο σου και να περνάτε ωραία. Εμείς απλά σου δίνουμε τις πιο πάνω συμβουλές για...  καλύτερο βόλι!


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM