| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 SEX TIPS

Οι 10 καλύτερες στάσεις!

Για να την φέρεις πιο γρήγορα στον οργασμό…

Παρασκευή 10 Δεκ 2010

Από: Αρίσταρχος
Το μυστικό του γυναικείου οργασμού (πέραν των απαραίτητων προκαταρκτικών!) βρίσκεται στη βαθιά και ρυθμική εισχώρηση. Για να πετύχετε όμως αυτό πρέπει να βρίσκεστε στην κατάλληλη θέση μάχης… Σας παραθέτουμε λοιπόν τις 10 καλύτερες στάσεις, για να κάνετε την σύντροφο σας να λέει το όνομα σας και να στάζει…μέλι…


Ανάποδο αλογάκι, θα τα δεις όλα!
Η γυναίκα λυγίζει τα πόδια της καθώς κάθεται επάνω στον σύντροφο της, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αυτός κρατάει τη πλάτη της και τα οπίσθια της . Τα χέρια της γυναίκας είναι ελεύθερα να παίξουν με τους όρχεις του συντρόφου, ενώ εκείνος βρίσκεται στην κατάλληλη θέση για να εισχωρήσει σε μεγάλο βάθος.

Σεξουαλική σεμνότητα
Ο άντρας γονατίζει και μπαίνει μέσα στη σύντροφό του, που πλαγιάζει ανάσκελα με τα πόδια κλειστά να λυγίζουν στο στήθος του άντρα. Αυτός ελέγχει την κίνηση, καθώς η γυναίκα έχει ελεύθερα τα χέρια για να χαϊδεύει τον άντρα. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά.

Καρεκλάτο, το υπέροχο

Ο άντρας κάθεται στην καρέκλα και η γυναίκα επάνω του, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αφού γίνει η διείσδυση χρησιμοποιεί τη δύναμή της στα πόδια της για να ελέγχει την κίνηση, καθώς αυτός παίζει με την κλειτορίδα της και χαϊδεύει το στήθος της. Αυτή μπορεί να χρειαστεί να λυγίσει ελαφρά προς τα εμπρός και ευκολότερη εισχώρηση...

Στον αέρα θα σε πάρω
Η γυναίκα ξαπλώνει μπρούμυτα και μεταθέτει το βάρος στα χέρια της, στην άκρη του κρεβατιού. Ο άντρας σηκώνει τα πόδια της και μπαίνει από πίσω της, ελέγχοντας τις κινήσεις καθώς αυτή παραμένει ακίνητη. Για βοήθεια χρησιμοποιείστε  λίγα μαξιλαράκια τοποθετώντας τα κάτω από την κοιλιά της συντρόφου σας.

Σκύψε ευλογημένη
Η γυναίκα βρίσκεται σε ημικαθιστή θέση, με την πλάτη της γυρισμένη στον άντρα της, τα γόνατα της ελαφρά λυγισμένα να στηρίζονται στο μπροστά μέρος μίας καρέκλας και τα χέρια της σταυρωμένα στην πλάτη της καρέκλας για να στηρίζεται. Ο άντρας μπαίνει από πίσω της και ελέγχει την κίνηση, ενώ μπορεί να διεγείρει την κλειτορίδα της και να παίξει με το στήθος της. Η εισχώρηση είναι πολύ βαθιά και η διέγερση εντυπωσιακή.

Ημι-Ιεραποστολική
Η γυναίκα πλαγιάζει ανάσκελα, σπρώχνει τα πόδια της προς το στήθος της και ακουμπάει τις φτέρνες της στους ώμους του συντρόφου της, που γέρνει επάνω της και μπαίνει μέσα της.. Η εισχώρηση θα είναι ιδιαίτερα βαθιά και έτσι θα πρέπει ο κόλπος να έχει υγρανθεί αρκετά, προκειμένου να αποφευχθεί οποιοσδήποτε πόνος. Η στάση είναι ιδιαίτερα διεγερτική, ιδιαίτερα όταν ο άντρας εκσπερματώνει.

Κολλημένοι θα φτάσετε στη κορύφωση
Ο άντρας κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του στο πάτωμα και την πλάτη του ίσια. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν, τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια της να ακουμπάνε στο κρεβάτι, ανάμεσα στα πόδια του άντρα. Η γυναίκα σπρώχνει με τα χέρια της και χρησιμοποιεί τους γοφούς της για να προκαλέσει κατακόρυφη κίνηση. Ο άντρας μπορεί να βοηθήσει στηρίζοντας τους γλουτούς της, ή χαϊδεύοντας το στήθος και την κλειτορίδα της.

The doggy style
Η γυναίκα κάθεται στα τέσσερα. Ο άντρας γέρνει από πίσω της, και μπαίνει μέσα της. Η κλασσική αυτή στάση προσφέρει και στους δύο ιδιαίτερη ευχαρίστηση, καθώς η βαθιά εισχώρηση όχι μόνο θα διεγείρει τον κόλπο αλλά και το σημείο G.

Στα όρθια
Οι δύο σύντροφοι είναι όρθιοι, με τη γυναίκα να βρίσκεται μπροστά και με γυρισμένη την πλάτη στον άντρα. Αυτός γέρνει προς τη γυναίκα και μπαίνει από πίσω της. Η γυναίκα μπορεί επίσης να γείρει προς έναν τοίχο ή ένα τραπέζι για να επιτρέψει βαθύτερη και ευκολότερη εισχώρηση

Δώσε της τον έλεγχο
Ο άντρας κάθεται στο πάτωμα, με το ένα πόδι τεντωμένο και το άλλο λυγισμένο στο γόνατο προκειμένου να κρατήσει την ισορροπία του. Η γυναίκα κάθεται πάνω του, καθώς αυτός στηρίζει τη λεκάνη της και τη σπρώχνει προς αυτόν προκειμένου η εισχώρηση να γίνει βαθύτερη. Η γυναίκα έχει τον έλεγχο και μπορεί να διαφοροποιεί τις κινήσεις της προκειμένου να επιτευχθεί μεγαλύτερη διέγερση. Ο άντρας έχει τη δυνατότητα να «παίξει» με το στήθος της συντρόφου του. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM