| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 SEX TIPS

Αποστολή: Ανακάλυψε το Σημείο `G`...

... και κάνε την να δει τον ουρανό με τ’ άστρα!

Τρίτη 20 Δεκ 2011

Από: Αρίσταρχος
"Η αποψινή συνάντηση θα είναι γεμάτη υποσχέσεις", σκέφτεσαι και έχεις δίκαιο αφού μόλις εντοπίσεις την περιβόητη επίμαχη «ζώνη των αισθήσεων», αυτή θα «στάζει»…για εσένα…

Το G spot υπάρχει και δεν είναι ένας απλός μύθος. Όλες οι γυναίκες κρύβουν ένα συγκεκριμένο σημείο που είναι ικανό να τις οδηγήσει στα ουράνια μέσω πολλαπλών και έντονων οργασμών. Πρόκειται για ένα πλέγμα από αποπλήξεις, νεύρων, αδένων, πόρων και αιμοφόρων αγγείων γύρω από την ουρήθρα ή την ουροφόρο οδό. Το σημείο-G είναι περίπου δύο ίντσες μέσα στον κόλπο προς την κοιλιά, ακριβώς πίσω από το ηβικό οστό. Αποτελείται από το σπογγώδη ιστό που είναι τυλιγμένος γύρω από την ουρήθρα. Όταν το σημείο αυτό ερεθίζεται τότε διογκώνεται και εμφανίζεται ως μια μικρή μάζα, ενώ η σύντροφος σας θα αρχίσει να νιώθει από μούδιασμα ποδιών μέχρι και δυνατούς οργασμούς.

Σημείο αφετηρίας του γυναικείου οργασμού είναι ο εγκέφαλος.
Κάνε την να νιώσει όμορφα, ότι είναι μία και μοναδική, δημιούργησε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον μόνο για αυτήν. Το τι σκέφτεται η γυναίκα για τον σύντροφο της καθώς και η ψυχολογική της κατάσταση επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό, από το πόσο ερεθίζεται μέχρι την τελική ικανοποίηση.

Το ταξίδι είναι που μετρά.
Μην πας κατευθείαν στο ψητό. Αφιέρωσε της χρόνο, χαϊδεύοντας όλο της το κορμί. Χρειάζεται υπομονή μέχρι να φθάσετε στο τελικό σας στόχο, κάντε την να ζητά η ίδια και να ανυπομονεί για τον τρόπο που θα συνεχίσετε.

Άρχισε από την κλειτορίδα.
Αρχικά διέγειρε την κλειτορίδα χαϊδεύοντας την απαλά ή χρησιμοποιώντας τη γλώσσα σου. Άσε την να σε κατευθύνει ακούγοντας τους αναστεναγμούς της. Εκεί όπου γίνονται πιο έντονοι είναι και πιο έντονα όλα όσα νιώθει.

Κάνε την υγρή.
Προτού αρχίσεις να ανακαλύπτεις τα κρυφά της σημεία, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι η σύντροφος σου είναι αρκετά υγρή. Σε περίπτωση που είναι ακόμη στεγνή τότε το μόνο που θα της προκαλέσεις είναι πόνο. Χρησιμοποίησε είτε το σάλιο σου είτε λιπαντική κρέμα ώστε να έχεις την κορύφωση δεδομένη.

Χρησιμοποίησε το δάκτυλο σου…
Βάλε αρχικά το ένα σου δάχτυλο σιγά σιγά στο κόλπο, έτσι ώστε να βρίσκετε στο πρόσθιο τοίχωμα που, είναι πίσω από την κλειτορίδα. Κάνε κυκλικές και απαλές κινήσεις και άσε το δάχτυλο σου να γλιστράει μπαινοβγαίνοντας στο επίμαχο σημείο. Στη συνέχεια, με το άλλο σου χέρι, χάιδεψε και πάλι την κλειτορίδα χωρίς να σταματήσεις τις διεισδύσεις, ή κάνε το ακόμη πιο ενδιαφέρον χρησιμοποιώντας και πάλι την γλώσσα. Μόλις αφήσεις την κλειτορίδα βάλε το χέρι σου χαμηλά στη κοιλιά της και πίεσε την απαλά σαν να την χαϊδεύεις, διατηρώντας την διεισδυτική κίνηση. Η σύντροφος σου είναι πιθανό να φτάσει σε οργασμό πριν καν προχωρήσεις στη πράξη…

Η στάση θα σε οδηγήσει στην κορύφωση.
Υπάρχουν στάσεις όπου το πέος βρίσκετε ακριβώς στο σημείο G. 1. Άσε την να καθίσει επάνω σου. Με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να ελέγχει η ίδια την ένταση και τον ρυθμό που επιθυμεί μέχρι να φτάσει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα. 2. Στα τέσσερα. Αυτή η στάση είναι πολύ βοηθητική αφού το πέος εισχωρεί ακριβώς στο πρόσθιο τοίχωμα όπου βρίσκεται το G spot. Και στις δύο στάσεις άφησε το χέρι σου να γλιστρήσει στη κλειτορίδα. Μόλις νιώσεις τον κόλπο να συστέλλεται άρχισε να μπαινοβγαίνεις γρήγορα. Η εκσπερμάτωση θα είναι το θριαμβευτικό αποτέλεσμα των προσπαθειών σου! Συχνά οι κοπέλες, όταν ανακαλυφθεί το σημείο g, εκκρίνουν διαυγές υγρό, από την ουρήθρα,  ανάλογο αυτού που εκκρίνουν και οι άνδρες.

 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM