| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 SEX TIPS

Τα Μεγάλα Παιδιά ΔΕΝ θέλουν παιδιά...

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να μην μείνει έγκυος!!!

Παρασκευή 02 Δεκ 2011

Από: Αρίσταρχος
Όσο κι αν μεγαλώνεις, δεν βάζεις μυαλό… Αντιθέτως νιώθεις σαν να είσαι ένα μεγάλο παιδί. Επιπλέον οι φίλοι σου δεν θα σε περιέγραφαν ως το καταλληλότερο άνθρωπο για να κάνει παιδιά. Αν τα πράγματα έχουν και για σένα κάπως έτσι, τότε καλύτερα «να φυλάγεις τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά», δηλαδή να είσαι πάντοτε προετοιμασμένος για να αποφύγεις τυχών ατυχήματα και ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες. 

- Ο πιο ασφαλέστερος τρόπος αντισύλληψης είναι φυσικά η χρήση προφυλακτικών ή αντισυλληπτικών χαπιών για τις γυναίκες, τα τελευταία δεν σε προστατεύουν όμως από τις σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες. Οι υπόλοιποι μέθοδοι, όπως “το τράβηγμα της τελευταίας στιγμής”, ο υπολογισμός των γόνιμων ημερών, η πλύση μετά την επαφή, είναι προτιμήσεις επικίνδυνες με σοβαρά ρίσκα.  

- Αν παρόλα αυτά εσείς προτιμάτε την “γυμνή επαφή”, χωρίς την παραμικρή προφύλαξη, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ο υπολογισμός των γόνιμων ημερών της κοπέλας σου. Αυτή η μέθοδος απαιτεί 1ο να είναι σταθερός ο κύκλος της συντρόφου σου και 2ο , φυσικά,  να έχεις σταθερή κοπέλα! Η ωορρηξία λαμβάνει χώρα 14 ημέρες πριν από την έναρξη της περιόδου. Συνεπώς, η πιο γόνιμη περίοδος είναι δύο με τρεις ημέρες πριν ή μετά την ωορρηξία. Παρόλα αυτά, η σεξουαλική επαφή που λαμβάνει χώρα έως και πέντε ημέρες πριν την ωορρηξία μπορεί να οδηγήσει σε γονιμοποίηση, αφού το σπερματοζωάριο μπορεί να ζήσει στη μήτρα μέχρι και 7 ημέρες !

- Σύμφωνα πάλι με τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, που κάτι περισσότερο ξέρουν αυτοί από εμάς, υπάρχουν συγκεκριμένες ερωτικές στάσεις που είναι προς αποφυγή, αφού μπορούν να οδηγήσουν ευκολότερα ένα ζευγάρι στη τεκνοποίηση.

ΟΙ ΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΙΝΑΙ:
> Ιεραποστολική , η μέγιστη διείσδυση  φέρνει το πέος πολύ κοντά στο γυναικείο τράχηλο, με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της εκσπερμάτωσης να είναι πιο μεγάλες οι πιθανότητες εγκυμοσύνης.

> Στα τέσσερα , μπορεί  να είναι μια από τις αγαπημένες σας αλλά είναι και μια από τις πιο επικίνδυνες εξαιτίας της ταχύτητας που φθάνει το σπέρμα στο τελικό του προορισμό, αφού και πάλι θα βρίσκεστε πολύ κοντά στο τράχηλο.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ:
Στάσεις όπως “στα όρθια”, ή όταν εκείνη βρίσκεται πάνω σας, ή είστε καθισμένοι και η κοπέλα από πάνω σας, δεν βοηθούν το σπέρμα να ταξιδέψει προς το τράχηλο αλλά μάλλον προς το να βρει την “έξοδο”. Να θυμάστε ότι η βαρύτητα σε αυτή τη περίπτωση, είναι ένας μεγάλος σύμμαχος σας.
Σε αυτή τη περίπτωση, όπου θέλετε να αποφύγετε πιθανή εγκυμοσύνη, ένα ακόμη μέτρο είναι ένα καλό ντους, της συντρόφου σας, αμέσως μετά την επαφή. Το νερό, μπορεί να μεταβάλει την ισορροπία του pH στον κόλπο, με αποτέλεσμα το σπέρμα να καταστραφεί, αφού χρειάζεται ισορροπημένα επίπεδα οξέων για να επιζήσει.
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM