| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 SEX TIPS

Καν΄την να λιώσει στα χέρια σου…

Συμβουλές για ένα ερωτικό μασάζ!

Σάββατο 06 Νοέ 2010

Από: Αρίσταρχος
Δείξε της επιτέλους πως την φροντίζεις και πως νοιάζεσαι για αυτήν πραγματικά...και πίστεψε με θα σου το ανταποδώσει στο ακέραιο. Βρες την κατάλληλη ευκαιρία για να υποδεχτείς την κοπέλα σου στο σπίτι σου, αφού πρώτα δημιουργήσεις ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Τοποθέτησε στο χώρο σου αρωματικά κεριά, επέλεξε μια απαλή μουσική, προμηθεύσου αιθέρια έλαια, βάλε σεντόνια και πετσέτες καθαρές και είσαι έτοιμος να της προσφέρεις μια νύχτα αξέχαστη.

Αφού την συμβουλεύσεις να βγάλει όλο τον μη απαραίτητο ρουχισμό, εν ολίγης να τα πετάξει όλα έξω, πες της να ξαπλώσει μπρούμυτα.

Ξεκινώντας από το λαιμό και τους ώμους. Καταρχήν τοποθέτησε λίγο από το αρωματικό λαδάκι στις παλάμες των χεριών σου και τρίψε τις αναμεταξύ τους ώστε να ζεσταθούν. Άρχισε να πιέζεις απαλά με τους αντίχειρες σου κατά μήκος του λαιμού (Μην την πνίγεις).

Συνέχισε με απαλές και ρυθμικές κινήσεις να τρίβεις την μία ωμοπλάτη μόνο, χρησιμοποιώντας τις παλάμες και των δύο σου χεριών. Πρόσεξε να μην τρίβεις απευθείας την σπονδυλική στήλη επειδή το δέρμα είναι λεπτό στο σημείο εκείνο.

Επίσης πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι οι γυναίκες είναι συνήθως πιο αδύνατες και δεν χρειάζονται πολλή πίεση πρόσεξε μην την πονέσεις. Αφιέρωσε της όση ώρα χρειάζεται, δείξε της ότι έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας για να την περιποιηθείς.

Μόλις τελειώσεις από την μία πλευρά προχωράς στην άλλη. Σιγά σιγά κατεβαίνεις προς τα κάτω της πλάτης με ελαφρές πιέσεις. Κατά την διάρκεια που θα γίνονται όλα αυτά, που και που, κρίνεται απαραίτητο να την φιλά απαλά στη πλάτη, ώστε μόλις τελειώσεις το μασάζ, να έρθει η δική της σειρά για να σου κάνει τα μαγικά της κόλπα…

Προχώρα χαμηλά στην πλάτη.
Είναι το σημείο που δέχεται όλο το βάρος του κορμού και συνήθως οι γυναίκες είναι μυϊκά αδύνατες στο συγκεκριμένο μέρος. Με απαλές κυκλικές πιέσεις από τους αντίχειρες, χαμηλά ανακούφισε την!

Δείξε της όλα όσα γνωρίζεις στα σημεία των ποδιών.
Δώσε έμφαση στο εσωτερικό μέρος των ποδιών, είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο από πολλές απόψεις μέρος. Αφού βάλεις το λαδάκι πάλι στις παλάμες σου. Τρίψε προσεκτικά, πρώτα το ένα πόδι και μετά το άλλο. Όταν τελειώσεις τους προσαγωγούς προχώρα στο πίσω μέρος του ποδιού κατεβαίνοντας σιγά σιγά προς τα κάτω, στη γάμπα της.

Και το μυστικό το αφήσαμε για το τέλος.
Αφού τελειώσεις το πίσω μέρος του σώματος πες της να γυρίσει έτσι ώστε να σε βλέπει εσένα. Μίλα της απαλά και ζήτα της να κλείσει τα μάτια. (Βάλε ξανά το λαδάκι) Βάλε της παλάμες σου στο επάνω μέρος των ώμων και άσκησε πιέσεις προς τα πίσω.
Προχώρα προς τα κάτω, στο στήθος της, και δώσε έμφαση στα πλάγια. Στη συνέχεια πήγαινε κατευθείαν χαμηλά στη κοιλιά της και με της παλάμες σου, πίεσε πολύ ελαφρά κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Τέλος με τους αντίχειρες σου πίεσε, ταυτόχρονα, χαμηλά μεταξύ της κοιλιάς της και της λεκάνης, τις δύο πλευρές. Σε όλα τα πιο πάνω σημεία υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα νεύρα τα οποία θα διεγείρουν όλες μα όλες τις αισθήσεις της!

Μέχρι να φθάσεις στο τέλος τους μασάζ, είμαι σίγουρος, ότι θα έχει οτιδήποτε άλλο στο μυαλό της εκτός από το μασάζ. Ετοιμάσου να σου το ανταποδώσει στο μέγιστο βαθμό!
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM