| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Top 7+1 ψέματα γυναικών προς του άντρες!

από τα 750 που λένε κάθε χρόνο..

Τετάρτη 26 Οκτ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Όλες οι γυναίκες στον κόσμο λένε ψέματα. Ανεξάρτητου εθνικότητας, φυλής, ηλικίας ή θρησκείας. Αυτό είναι δεδομένο. Ξέρετε όμως πόσα ψέματα μέσον όρον λένε τον χρόνο; Σύμφωνα με έρευνες που έγιναν οι γυναίκες λένε περισσότερα από 750 ψέματα τον χρόνο! Αυτό αναλογεί σε δύο ψέματα την ημέρα.. Μερικά από τα συνηθέστερα ψέματα των γυναικών είναι:


1. Έχω πονοκέφαλο!
Αυτό συμβαίνει όταν ο άντρας θέλει sex ή όταν αυτή θέλει να αποφύγει οποιαδήποτε συζήτηση που δεν της συμφέρει. Λίγο πριν ήταν μες την τρελή χαρά με τις φίλες της στο τηλέφωνο...


2. Δεν ξέρω, δεν το είδα καθόλου σου λέω!
Ψάχνεις τα γαμημέν* τα κλειδιά, αναπτήρα, φορτιστή του κινητού σου, εκεί που τα βάζεις συνήθως. Κατά περίεργο και μαγικό τρόπο εξαφανίζονται. Πως είναι δυνατόν μια ζωή να μην τα είδε και να μην ξέρει που είναι;


3. Καλά πρώτη φορά το βλέπεις;
Όλα της τα ρούχα και παπούτσια τα έχει από καιρό απλά εμείς δεν τα προσέχουμε. Ποτέ δεν αγοράζει καινούργια.. Της το έχει φέρει δώρο η θεία της, η μητέρα της, η αδελφή της, τα πήρε πέρσι στις εκπτώσεις, ακόμη λίγο να μας πουν είναι από την βάπτισή τους!
Σε περίπτωση που παραδεχτούν πως τελικά το αγόρασαν, έχουν και εδώ έτοιμο το ψέμα στο στόμα τους "καλά μην νομίζεις τώρα πως ξοδεύτηκα, το είχαν σε προσφορά 80% Κώστα μου, πραγματική ευκαιρία σου λέω!"


4. Έτοιμη είμαι αγάπη μου, έρχομαι!
Αυτή είναι η απάντηση στην ερώτηση σου "Μαρία έχουμε αργήσει.. τελείωνε!" και περιμένεις και περιμένεις και περιμένεις. Πες βρε παιδί μου σε πέντε λεπτά , σε δέκα λεπτά να ξέρουμε.


5. Αχ είναι το δώρο που ονειρευόμουν!
Της παίρνεις ένα δώρο για την γιορτή της ή την επέτειο σας. Στην καλύτερη περίπτωση, στην εβδομάδα πάνω πηγαίνει και το αλλάζει και γυρνά και σου λέει " ξέρεις ήτανε λίγο μικρό το μέγεθος βρε και το έχω αλλάξει". Στην χειρότερη δεν το φοράει ποτέ, τάχα περιμένει μια special περίπτωση να το βάλει..


6. Με πόσους έχεις πάει πριν σε γνωρίσω;
Εδώ δεν μπορεί να πει πως είσαι ο πρώτος γιατί θα ζητήσεις αποδείξεις που δύσκολο θα στις δώσει. Άρα επιλέγει ένα μικρό σχετικά αριθμό από πέντε άντε το πολύ με έξι άντρες, για να γίνει πιο πειστική. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως αν δηλώσει πέραν των 10-15 ερωτικών συντρόφων αυτόματα θα την χαρακτηρίσεις "τσούλα".


7. Γιατί δεν απαντάς το κινητό που σε παίρνω;
Ξέρεις αγάπη μου δεν είχε σήμα. Ήμουν με τα κορίτσια για καφέ... και ξεχαστήκαμε. Τι σχέση έχει τώρα το σήμα με το αν ξεχάστηκες;


8. Δεν με ενόχλησε που κοίταζες άλλη γυναίκα!
Το λέει αυτό με ήρεμο τρόπο ενώ μέσα της βγάζει φωτιές. Και συνεχίζει "άλλωστε τι καλύτερο είχε αυτή από μένα; καλύτερα στήθη που σε λίγο θα βρουν τον ομφαλό της ή καλύτερο σώμα που ήταν γεμάτη κυτταρίτιδα; Άσε που πρέπει να ήταν και 10 χρόνια μεγαλύτερη! Δεν την πρόσεξες καλά μου φαίνεται". Αυτό θα πει ασχέτως αν η γυναίκα που κοίταζες ήταν 25 χρονών με τέλειο σώμα και τέλεια στήθη..
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM