| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Το 1ο πράγμα που προσέχουν άντρες και γυναίκες!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Blazer1.com.

Τετάρτη 20 Ιούλ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Άντρες:
Το πρώτο πράγμα που προσέχουν σε μια γυναίκα σε ποσοστό 37%, είναι το στήθος της, πόσο πλούσιο και σφριγηλό είναι, μετά τα μάτια με 26%, τα οπίσθια της με 22%, το χαμόγελο με 9% και τα μαλλιά με 4%. Μερικοί απάντησαν πως το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι, αν φοράει βέρα στο δάχτυλο και ένα μικρό ποσοστό τα δόντια...

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του, ο άντρας σπάνια το δείχνει με τα μάτια, συνήθως αποφεύγει να κοιτάξει μια γυναίκα απευθείας στα μάτια και να της εκφράσει το ενδιαφέρον του, πράγμα που δεν αρέσει στις γυναίκες. Όπως επίσης δεν τους αρέσει ένας άντρας να κοιτάζει επίμονα το σώμα τους.

Πολύ πιο πριν όμως δείξει ενδιαφέρον για τα πιο πάνω, ο άντρας που γενικά δημιουργεί δυνατές φαντασιώσεις, σκέφτεται δύο πράγματα: 1. Πως θα μοιάζει άραγε γυμνή; 2. Πως θα είναι στο κρεβάτι;

Γι` αυτό προσοχή. Ο τρόπος με τον οποίο ένας άντρας χρησιμοποιεί τα μάτια του για να φλερτάρει μια γυναίκα είναι το Α και το Ω για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Με τρόπο λοιπόν κοιτάμε στα μάτια και με τρόπο το σώμα, τις ζουμερές καμπύλες και το πλούσιο στήθος. (Αν καταφέρεις και δεν σου πεταχτούν τα μάτια έξω.. τα κατάφερες μεγάλε!)

Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν δείχνουμε πως είμαστε λιγούρηδες και πως μας τρέχουν τα σάλια...


Γυναίκες:
Ενώ οι γυναίκες από την άλλη, το πρώτο πράγμα που προσέχουν σε ένα άντρα, είναι τα οπίσθια του, σε ποσοστό 29% σύμφωνα με την έρευνα. Όσο πιο καλογυμνασμένα είναι, τόσο πιο πολύ εξάπτεται ο ερωτισμός και η φαντασία των γυναικών. (τώρα γιατί, μην μας ρωτάτε, καλύτερα να ρωτήσουμε τις ίδιες).
Δεύτερο στην σειρά προτίμησης έρχεται το πόσο γοητευτικό βλέμμα έχει ένας άντρας και γενικά τα μάτια και ο τρόπος που κοιτάει σε ποσοστό 26%. Στην συνέχεια κοιτάζουν το στόμα και το χαμόγελο με ποσοστό 18% και μετά από όλα αυτά δίνουν προσοχή στο καλογυμνασμένο στήθος, τους δικέφαλους και τους τρικέφαλους!! σε ποσοστό 15% (τσάμπα πάει ο ιδρώτας που χύνουμε στα γυμναστήρια...) και τέλος στα μαλλιά σε ποσοστό 12%.

Πολύ πιο πριν όμως ενδιαφερθεί για όλα τα πιο πάνω, η γυναίκα πρώτα έλκεται από άντρες που δείχνουν δυναμικοί και ικανοί να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας και ερωτά τον εαυτό της προτού προχωρήσει: 1. Είναι όντως τόσο δυνατός και ικανός; 2. Θα με κάνει ευτυχισμένη μια σχέση μαζί του; Μετά αρχίζει να προσέχει τα υπόλοιπα και μόνο αν τηρεί τις προϋποθέσεις, θα αρχίσει το παιχνίδι με τα μάτια για να δείξει το ενδιαφέρον της!


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM