| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου είναι αρκετό...

...για να μας πεταχτούν τα μάτια έξω!

Τετάρτη 29 Ιούν 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Ένα κλάσμα του δευτερολέπτου χρειάζεται ο άντρας για να διαλέξει μία γυναίκα!
 
Αυτά απέδειξαν οι έρευνες που έχουν γίνει στο Λονδίνο, και μας αποδεικνύουν ότι ο άντρας είναι  "σχεδιασμένος" ώστε να μην χρειάζεται περισσότερο από ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να αποφασίσει αν τον ελκύει μια γυναίκα και υποσυνείδητα να σκεφτεί ότι είναι γόνιμη και κατάλληλη για διαιώνιση του είδους!! Μάλιστα οι "κόρες" των ματιών του άντρα διαστέλλονται αναλόγως με το πόσο ελκυστική είναι. Όσα λιγότερα ρούχα φοράει τόσο περισσότερο γουρλώνουμε τα μάτια μας!

Η πανάρχαια γενετική κληρονομιά οδηγεί τους άντρες, να επιλέγουν με βάση την εξωτερική εμφάνιση των γυναικών, συνεπώς διαλέγουν περισσότερο τις ελκυστικές γυναίκες, όπως υποστηρίζουν οι ερευνητές, σε αντίθεση με τις γυναίκες που χρειάζονται περισσότερο χρόνο, είναι πιο συναισθηματικές και ζυγίζουν τα υπέρ και τα κατά ενός άντρα για λόγους επιβίωσης.

Ο καθηγητής Μαρκ Βαν Βογκτ, επικεφαλής της έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Kent, ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής: "Οι άντρες έχουν σίγουρα το μάτι που "παίζει", (όχι αυτό του τρελού, μετά τον γάμο μας βγαίνει αυτό) και αυτό συμβαίνει επειδή στο πλαίσιο της εξέλιξης είναι προγραμματισμένοι ώστε να προσέχουν τα σήματα που δείχνουν τη γονιμότητα  της γυναίκας και ένα από αυτά είναι η ομορφιά του προσώπου".

Αν σε ρωτήσει η σύντροφος σου γιατί "παίζει" το μάτι σου καθώς περνάει από μπροστά σου μια ελκυστική γυναίκα, τότε πες της δεν μπορώ να το ελέγξω είναι γραμμένο στο dna μου, το λεν και οι έρευνες και συνέχισε να κοιτάζεις άφοβα... Αν συνεχίσει να κάθεται δίπλα σου μετά από ένα λεπτό σφύρα μας κλέφτικα!


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM