| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Σεξουαλικές φαντασιώσεις των δύο φύλων!

Δείτε τι απάντησαν 10 Κύπριοι + 5 Κύπριες όταν τους ρωτήσαμε!!

Πέμπτη 31 Μάρ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Οι ερωτικές φαντασιώσεις ή οι "βρώμικες σκέψεις", σε άντρες και γυναίκες δεν είναι κατακριτέο σύμφωνα με τους ψυχολόγους γιατί έχουν πολλά οφέλη! Αυξάνουν την ερωτική επιθυμία μέσω του ερεθισμού κατά την φαντασίωση και ανανεώνουν τις σεξουαλικές σχέσεις και των δύο φύλων όταν αυτές πραγματοποιούνται!

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις του άντρα βασίζονται στο οπτικό ερέθισμα και έχουν να κάνουν με την ηδονή και με τα γεννητικά τους όργανα. Ο άντρας, μπορεί να δημιουργήσει στο μυαλό του μια ολόκληρη φαντασίωση από το πουθενά και από τις πιο μικρές λεπτομέρειες που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Οι άντρες έχουν σαφώς περισσότερες και συχνότερες φαντασιώσεις, οι οποίες είναι καθημερινές.

Οι γυναίκες πάλι είναι περισσότερο εγκεφαλικές όσον αφορά τις φαντασιώσεις τους και συνήθως φαντάζονται αισθησιακές ιστορίες που έχουν να κάνουν περισσότερο με τον ρομαντισμό, το συναίσθημα και την υποταγή. Σε σχέση με τους άντρες οι γυναίκες ενδιαφέρονται περισσότερο για την δική τους ικανοποίηση ενώ οι άντρες για το πως θα ικανοποιήσουν την γυναίκα καλύτερα.

Μετά από μια μικρή έρευνα που κάναμε μεταξύ 10 αντρών και 5 γυναικών στην Κύπρο, σας παρουσιάζουμε αυτούσιες, τις δικές τους φαντασιώσεις:

Top 5 φαντασιώσεις των γυναικών στο σεξ:
1. Ότι έχω ένα καλογυμνασμένο αρσενικό δεμένο στο κρεβάτι με χειροπέδες σαν σκλάβο μου και να έχω το πάνω χέρι κάνοντας ότι θέλω και υποτάσσοντας τον.
2. Τρελό και παθιασμένο σεξ με ένα ξένο που γνώρισα τυχαία ένα βράδυ, ο οποίος θα με οδηγήσει σε "απάτητα" μονοπάτια ηδονής. Προτιμώ να είναι καλοκαίρι όταν μου συμβεί. (και ο χειμώνας καλός είναι...)
3. Να κάνω ρομαντικό σεξ με το αγόρι μου με τα παράθυρα ανοικτά, να είναι βράδυ, να έχω αναμμένα κεριά  και να παίρνει μάτι ο γείτονας από απέναντι.
4. Να κάνω striptease στον άντρα μου, πάνω στο τραπέζι και να μην τα βγάζω όλα. Αυτός να τρελαίνεται και να μου ορμήσει κάνοντας μου άγριο σεξ πάνω στο τραπέζι. (είναι επιπλοποιός ο άντρας σου;)
5. Πως κάνω σεξ με δύο άντρες ταυτόχρονα οι οποίοι να ασκούν εξουσία πάνω μου και εγώ να τα δίνω όλα!


Οι άντρες πάλι την "βρίσκουν" κάπως αλλιώς. Top 10 φαντασιώσεις των αντρών στο σεξ:
1. Να κάνω σεξ με περισσότερο από μία γυναίκες. Δύο είναι ιδανικός αριθμός γιατί η ηδονή είναι διπλάσια!
2. Σεξ με δύο γυναίκες και να είναι και ο κολλητός μου μαζί. Εγώ με την μία και αυτός με την άλλη.
3. Ότι κάμνω σεξ στο γραφείο με την γραμματέα, την προϊστάμενη... ακόμη και την αλλοδαπή καθαρίστρια! εν έσιει πρόβλημα. (ότι κάτσει δηλαδή!)
4. Να γ*** την νοσοκόμα που μου πήρε πρόσφατα αίμα για αναλύσεις πάνω στο γραφείο του γιατρού! (όταν λείπει ο γιατρός;)
5. Πως μου κάμνει π**** η "αστυνομικίνα" που μου "έκοψε" κλήση γιατί "εβουρούσα" τον περασμένο μήνα μες στο highway. (Μέσα στο περιπολικό με τους "φάρους" αναμμένους;)
6. Να κάνω έρωτα σε δημόσιους χώρους όπως πάρκα, στη παραλία και στα βουνά. (αυτός μας βγήκε φυσιολάτρης!)
7. Σεξ μέσα στο αεροπλάνο με αεροσυνοδό. Αν εν τσαι δκυο ακόμα καλλύττερα.
8. Βαρβάτο σεξ με την Ρωσίδα σερβιτόρα γνωστού club της Λευκωσίας μέσα στις τουαλέτες, τσαι τζείνη να φωνάζει αλλά να μεν την ακούουν που την δυνατή μουσική.
9. Ότι "βάζω" χέρι (τίποτε άλλο;) της δασκάλα της κόρης μου, που της κάμνει ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών.
10. Να είμαι ντυμένος πυροσβέστης, να κάνω σεξ με την γειτόνισσα και αυτή να φωνάζει "καίγομαι, καίγομαι, σβήσε μου την κάψα". (τι δουλειά είπαμε ότι κάνεις;) Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM