| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Της απιστίας... το ανάγνωσμα!

10+1 Λόγοι που οι άντρες οδηγούνται στην απιστία.

Πέμπτη 03 Μάρ 2011

Από: Βίκτωρ
Αρκετοί άντρες απατούν την γυναίκα τους για πολλούς και διάφορους λόγους. Πιο κάτω παραθέτω 11 βασικούς λόγους που ένας άντρας οδηγείτε στην απιστία. Αν ένας τουλάχιστον από τους πιο κάτω λόγους ισχύει για σένα, τότε μην ρίχνεις και μεγάλο φταίξιμο στον εαυτό σου γιατί σε τελική ανάλυση δεν φταις εσύ... η πλήξη στον γάμο και τα γονίδια μας φταίνε!

1. Αν το πάρουμε από επιστημονικής απόψεως, οι έρευνες λένε ότι οι περισσότεροι από εμάς τους άντρες οφείλουμε την αντίδραση αυτή στα γονίδια μας,  δηλαδή το ένστικτο, που μας υποκινεί χωρίς να το καταλάβουμε ώστε να διαιωνίσουμε το ανθρώπινο είδος με όσες περισσότερες γυναίκες μπορούμε!

2. Ο γάμος και οι μακροχρόνιες σχέσεις κάνουν το σεξ ανιαρό και πολλοί από εμάς παραπονιούνται ότι η σύντροφος τους δεν κάνει κάτι καινούργιο στο κρεβάτι. Από την άλλη  δεν αφήνουμε την σύντροφο  μας να δοκιμάσει καινούργια πράγματα γιατί δεν θέλουμε να "χαλάσουμε" την εικόνα που έχουμε στο μυαλό μας, αυτή της "καλής κοπέλας" και γι` αυτό καταφεύγουμε στην λύση της ερωμένης.

3. Κάποιες φορές μερικοί άντρες μαθαίνουν ότι "φάγανε" κέρατο και αντιδρούν πληρώνοντας την σύντροφο τους με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα απατούν την γυναίκα τους με όσο περισσότερες μπορούν ώστε όταν επιστρέψουν ξανά στην ίδια σχέση νιώθοντας ότι έχουν αυτοί το πάνω χέρι.

4. Πολλοί άντρες θεωρούν τις γυναίκες σαν "σεξουαλικά τρόπαια". Αυτού του είδους τα άτομα σίγουρα έχουν απατήσει την σύντροφο τους όχι μία φορά αλλά πάμπολλες φορές. Δεν μπορούν να σταματήσουν το κυνήγι της  γυναίκας. Αυτό που τους ενθουσιάζει περισσότερο είναι η "ποικιλία" των διαφορετικών "γεύσεων".

5. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις ευκαιριακές σχέσεις οι οποίες ξέρουν στα σίγουρα ότι κανείς δεν πρόκειται να μάθει οτιδήποτε και δεν πρόκειται να έχει οποιεσδήποτε επιπτώσεις στον γάμο τους ή την σχέση τους.

6. Είναι μεγάλη ικανοποίηση για τον άντρα να νιώσει ότι η "μπογιά" του περνά ακόμη. Ειδικά στις μακροχρόνιες σχέσεις, ο άντρας κάνει την σκέψη αν αρέσει και αν είναι σεξουαλικά επιθυμητός. Αν δει ότι υπάρχει ανταπόκριση αυτό σίγουρα του αρέσει!

7. Πως να αντισταθείς; Όταν σε μια έξοδο με φίλους σου, ξεπροβάλει μια σεξοβόμβα π.χ. Μόνικα Μπελούτσι, και σου κάνει τα γλυκά ματάκια. Στο μυαλό σου εκείνη την στιγμή θα πεις "καλά μια φορά και εγώ στην ζωή μου, τι θα πάθω;" και θα ενδώσεις στον πειρασμό.

8. Πολλοί άντρες έχουν δίπλα τους μία γυναίκα που τους συμπεριφέρεται σαν να είναι σκουπίδι. Οι καυγάδες και η άσχημη συμπεριφορά της δεν έχει τελειωμό. Η καλύτερη λύση για τον άντρα, είναι να απατήσει την γυναίκα του ώστε να μπορέσει τουλάχιστον για κάποιες στιγμές να ξεφύγει από την κόλαση.

9. Πολλές απατημένες γυναίκες συγχωρούν τους συντρόφους τους για τις πράξεις τους. Η σκέψη και μόνο ότι μπορεί να μείνουν μόνες τις πανικοβάλει. Πολλές φορές αυτού του είδους οι γυναίκες ρίχνουν το φταίξιμο στον εαυτό τους και προσπαθούν να συγχωρήσουν τον άντρα τους και να τα ξαναβρούν. Η κατάσταση κάνει τον άντρα να επαναλαμβάνει συνεχώς το "λάθος" του.

10. Στις μακροχρόνιες σχέσεις πολλές φορές οι γυναίκες γίνονται τεμπέλες. Σταματούν να περιποιούνται τον εαυτό τους και έτσι παύουν να είναι ελκυστικές στον σύντροφο τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι άντρες απατούν την γυναίκα τους με μια πολύ όμορφη και ελκυστική γυναίκα.

11. Ο έρωτας σας ξανακτυπά την πόρτα. Μετά από μια μακροχρόνια σχέση ή γάμο , ξαφνικά ο έρωτας  ξανακτυπά, σε γεμίζει με πάθος και η ζωή σου αποκτά νόημα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ερωτευμένος άντρας, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψει ξανά στην παλιά κατάσταση του, τον γάμο κλπ. Συνήθως όσο και αν θέλεις στην αρχή να το κρατήσεις μυστικό και να το παίξεις σε διπλό ταμπλό, ο έρωτας σου και η καρδιά σου άλλα σου λένε. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM