| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Άνοιξη! Η πιο ερωτική εποχή του χρόνου!

Γιατί άραγε, μαζί με την θερμοκρασία ανεβαίνει και...

Δευτέρα 07 Απρ 2014

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Ο έρωτας είναι για όλες τις εποχές, για όλους τους μήνες και για όλες τις ημέρες! Υπάρχει όμως μια εποχή, η Άνοιξη κατά την οποία υπάρχει έξαρση στον ερωτισμό και συνάμα γίνεται πιο έντονος και παθιασμένος!! Γιατί να συμβαίνει αυτό άραγε;

Από τα αρχαία χρόνια μελετώντας διάφορους πολιτισμούς θα δούμε ότι την Άνοιξη γίνονταν διάφορες τελετές, γιορτές και πανηγύρια για να τιμήσουν την εποχή του έρωτα, της γονιμότητας και της αναγέννησης. 

Ο χειμώνας στην συνείδηση των ανθρώπων είναι μονότονος και περιορίζει την φαντασία  αλλά και την σκέψη, ενώ η Άνοιξη είναι γεμάτη μυρωδιές και ενέργεια που προκαλούν έντονα ερεθίσματα στον εγκέφαλο για ερωτικά παιχνίδια και ζευγάρωμα! Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι παγκόσμια, οι περισσότερες εγκυμοσύνες αρχίζουν την περίοδο αυτή. Φυσικά και θα συμβαίνει αυτό γιατί με τόσα ρούχα που φορούν οι γυναίκες τον χειμώνα δεν υπάρχει περιθώριο να δει το μάτι μας και πολλά... ενώ με τις πρώτες ζέστες όπου το ντύσιμο γίνεται ελαφρύτερο όλο και κάτι περισσότερο θα δεις. Ε, δεν θέλει και πολλά ο άντρας για να του ανέβει... η διάθεση!
 
Αυτή η εποχή δημιουργεί την αίσθηση της ψυχικής ανάτασης, ευεξίας και όρεξης για απολαύσεις. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι το 70% του πληθυσμού ενδιαφέρεται περισσότερο για το σεξ μόλις αρχίσει η Άνοιξη γιατί όπως φαίνεται μαζί με την θερμοκρασία, ανεβαίνουν οι σεξουαλικοί βιορυθμοί και φυσικά η λίμπιντο!

Η χημική δραστηριότητα που διεξάγεται στον εγκέφαλο είναι έντονη την Άνοιξη, με αποτέλεσμα την διέγερση των αισθήσεων, λόγω των χρωμάτων και ιδιαίτερα του πορτοκαλί χρώματος, της  ευωδιαστής μυρωδιάς της φύσης από την ανθοφορία κ.λ.π. Ο οργανισμός υπόκειται σε χημικές διεργασίες, η έλξη ξεκινά με την πρώτη ματιά, ο εγκέφαλος μας, αναλαμβάνει δράση και τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε πολύ καλά! Βάση ερευνών, οι άντρες ερωτεύονται πιο γρήγορα και πιο εύκολα σε σχέση με τις γυναίκες και ειδικότερα την άνοιξη.

Εσείς που είστε δεσμευμένοι θα βρείτε την ευκαιρία να του "δώσετε" να καταλάβει... ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε περισσότερη όρεξη για αναζήτηση νέας συντρόφου.

Αφεθείτε λοιπόν στην Ανοιξιάτικη "θύελλα" που σας κυριεύει, ερωτευτείτε ξανά και επιτρέψτε στις φυσικές και παρορμητικές σας διαθέσεις να σας οδηγήσουν στα μονοπάτια της απόλαυσης.  Στο κάτω κάτω είναι η πιο ερωτική εποχή του χρόνου!



 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM