| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Ανακάλυψε αν σε.... κερατώνει η σύντροφός σου!

7+1 Σημάδια απιστίας και συμβουλές αντιμετώπισης.

Παρασκευή 22 Ιούν 2012

Από: Βίκτωρ
Κανένας άντρας δεν περιμένει από την γυναίκα ή την σύντροφο του να τον απατήσει. Το ενδεχόμενο αυτό, που κατά τον άντρα είναι ίσως ότι χειρότερο μπορεί να του συμβεί, το κρύβουμε καλά στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ούτε να το σκεφτόμαστε δεν θέλουμε!

Θεωρούμε πως η σχέση μας, βασίζετε σε πολύ γερά θεμέλια και τίποτα άσχημο δεν μπορεί να συμβεί. Αγαπητοί μου όμως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε και να χωνέψουμε πως, μια γυναίκα μπορεί να είναι τόσο άπιστη όσο και ένας άντρας! και ο κίνδυνος να μας φορέσει κέρατο παραμονεύει κάθε στιγμή!!

Σύμφωνα με πολύ πρόσφατες έρευνες η αναλογία των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους φθάνει το 45% και των αντρών το 50%. (πριν λίγα χρόνια ήταν 30% στις γυναίκες). Άρα τώρα η γυναίκα καταφεύγει πιο εύκολα στην απιστία από ότι τα προηγούμενα χρόνια.

Την γυναίκα, όπως είναι γνωστό, τη χωράει και η τρύπα του βελονιού, μπορεί να σου παίζει τόσο πολύ καλό θέατρο που να μην πάρεις χαμπάρι για πολύ καιρό. Αργά ή γρήγορα φυσικά θα αποκαλυφθεί, αλλά μετά "βάρτου ρίγανη". Γι` αυτό δράσε άμεσα και πρόλαβε το κακό (εάν δεν έγινε) με το να ακολουθήσεις τα πιο κάτω σημάδια που ίσως σου δείξουν τον δρόμο προς το.... κέρατο:

Σημάδι 1. Κομμένο το σεξ. Αποφεύγει το σεξ μαζί σου, όχι γιατί ίσως να μην την ικανοποιείς σεξουαλικά (μπορεί να είναι και αυτό ένας λόγος) αλλά γιατί δεν σε αγαπά πια. Συμβαίνει αυτό γιατί οι γυναίκες λειτουργούν περισσότερο με το συναίσθημα και τον ρομαντισμό, και μέσω αυτού καταλήγουν στο σεξ, ενώ οι άντρες είναι περισσότερο "οπτικοί" τύποι και μπαίνουν απευθείας... στο ψητό! Οπότε αν δεν της δείχνεις τρυφερότητα και δεν την καταλαβαίνεις όπως θα ήθελε, θα στραφεί σε  ένα άλλο αρσενικό, που θα της προσφέρει αυτά που της λείπουν.

Σημάδι 2. Πράγματα που κάνατε οι δυο σας π.χ. να πάτε μαζί στην υπεραγορά, τώρα πια αποφεύγει να ζητήσει την παρέα σου (δεν σε θέλει πλέον για κουβαλητή της) και είναι πιο απομακρυσμένη αλλά συνάμα και πιο ανεξάρτητη χωρίς να σου δίνει λογαριασμό, με αποτέλεσμα να μην ξέρεις που πηγαίνει και τι ακριβώς κάνει.

Σημάδι 3. Δεν θυμώνει πια μαζί σου. Παλιά θύμωνε πολύ πιο εύκολα, ειδικά όταν προσκαλούσες τους φίλους σου για να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο, ή όταν έβγαινες εσύ από το μπάνιο και έμπαινε αυτή με την βάρκα, για να μαζέψει τα νερά. Τώρα δεν την πολυνοιάζει, σου λέει ότι θα βγει με τις "φίλες" της όταν εσύ παρακολουθείς ποδόσφαιρο και μαζεύει τα νερά από το μπάνιο χωρίς ούτε ένα παράπονο.

Σημάδι 4. Έχει γίνει μυστικοπαθής. Δεν μοιράζεται μαζί σου την καθημερινότητα της και είναι πολύ προσεκτική ούτως ώστε να μην πέσει το κινητό της στα χέρια σου.

Σημάδι 5. Έχει σταματήσει να σου λέει ότι σε αγαπά και πόσο γοητευτικός είσαι ή γενικά να σου κάνει τα κομπλιμέντα που συνήθιζε.

Σημάδι 6. Την κόβεις αρκετές φορές να σου λέει ψέματα και να πέφτει σε αντιφάσεις, όπως του τύπου μα ξέρεις ήμουν στο κομμωτήριο και δεν έπιανε εύκολα η βαφή...

Σημάδι 7. Της μιλάς και είναι αφηρημένη (σκέφτεται πως την χούφτωνε ο άλλος...) και γενικά την βλέπεις ότι είναι αλλού.

Σημάδι 8. Περιποιείται περισσότερο τον εαυτό της και κυκλοφορεί σχεδόν πάντα ντυμένη στην τρίχα. Φυσικά προσέξτε πως αυτό δεν είναι απόλυτο, μπορεί να μην αλλάξει τίποτα στην εξωτερική της εμφάνιση για να σας ρίξει στάχτη στα μάτια.

Πως να χειριστείς την κατάσταση:

1. Αν απλά νιώθεις, ότι η γυναίκα σου σε απατά χωρίς να έχεις κάτι σίγουρο στα χέρια σου και είναι απλά υποψίες, προσπάθησε να την προσεγγίσεις, μίλησε της για την αλλαγή συμπεριφοράς της απέναντι σου και δώσε της παραδείγματα. Προσπάθησε να επικοινωνήσεις γενικά μαζί της για να υπάρξει ένας ειλικρινής διάλογος μεταξύ σας ώστε να μπορέσετε να δείτε τι πάει στραβά.

2. Έχεις κάτι παραπάνω από μια υποψία ότι σε απατά, καθώς βρήκες κάποιο ύποπτο (κατά εσένα) μήνυμα στο κινητό της κλπ. Σε αυτή την περίπτωση μην την κατηγορήσεις αμέσως γιατί είναι λάθος κίνηση, θα σου το παρουσιάσει διαφορετικά (ξέρουν αυτές από θέατρο είπαμε) και θα σου πει ότι δεν την εμπιστεύεσαι, άσε που μπορεί να αρχίσει και τις κλάψες και εσύ θα την λυπηθείς όπως πάντα και στο τέλος θα ρίχνεις και φταίξιμο στον εαυτό σου που την παρεξήγησες. Φέρε της το με τρόπο όπως "Υπάρχει κάτι το οποίο πρέπει να ξέρω;" ή "Νιώθω για κάποιους λόγους ότι δεν είσαι 100% ειλικρινής μαζί μου". Ναι, μπορεί αυτός ο τρόπος να σου φαίνεται παλαβός αλλά αν κάνεις λάθος με τις υποψίες σου τότε πρόσεξε μην τα κάνεις σκατά.

3. Αν είσαι 100% σίγουρος, ότι σε απατά, θα πρέπει να την πιάσεις στα πράσα ή να έχεις μια πολύ γερή απόδειξη. Τότε μπορείς να μιλήσεις με ευθύτητα χωρίς δισταγμούς, να της πεις αυτά που θέλεις και πως νιώθεις και τι σκοπεύεις να κάνεις για την όλη κατάσταση. Οι ακραίες συμπεριφορές και οι χαρακτηρισμοί του τύπου, "βρομοθήλυκο, ξέρω τι κάνεις πίσω από την πλάτη μου", "παλιοπουτ***" κλπ, καλύτερα να αποφεύγονται και να αποχωρήσεις σαν κύριος μετά που θα σου δώσει όλες τις εξηγήσεις. Εξάλλου μην ξεχνάς και το γνωστό άσμα "Κύριος ήρθα και κύριος φεύγω"! Μπορεί στην περίπτωση αυτή να φύγεις.. κερατάς αλλά τουλάχιστον ο καθένας θα ακολουθήσει τον δρόμο του.

Για να σε κερατώσει σημαίνει πως κάτι πήγαινε στραβά στη σχέση σας που εσύ δεν το έψαξες τόσο καιρό ή δεν ήθελες να το ψάξεις. Σίγουρα το κέρατο είναι πολύ βαρύ πλήγμα σε ένα άντρα και τις πλείστες φορές ασυγχώρητο, αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι έχει γίνει και να προχωρήσεις με τη ζωή σου.

 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM