| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

5 Απλά πράγματα που κάνουν τον άντρα ευτυχισμένο!

και που οι γυναίκες αρνούνται να κατανοήσουν...

Δευτέρα 07 Μάι 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Τελικά εμείς οι άντρες δεν ζητάμε και πολλά πράγματα από την ζωή μας. Μάλλον τελικά οι γυναίκες μας κάνουν την ζωή πιο δύσκολη και πιο πολύπλοκη.

Όλες οι γυναίκες στο παρελθόν ικανοποιούνταν από τα κατορθώματα των αντρών τους. Οι άντρες, όταν τελείωναν τη δουλειά τους, επέστρεφαν στο σπίτι για να δρέψουν τους καρπούς του μόχθου τους στο χαμόγελο της συντρόφου τους και στην αγάπη που φώλιαζε στην καρδιά της. Στην εποχή μας, όταν οι άντρες επιστρέφουν στο σπίτι, βρίσκουν τις γυναίκες τους όχι μόνο κουρασμένες, αλλά και μέσα στην γκρίνια και τις απαιτήσεις. Μπορεί αρκετές γυναίκες να νοιώθουν ακόμη αγάπη στην καρδιά τους, αλλά πως θα την νοιώσει ένας άντρας όταν τις αντικρίζει στην κατάσταση αυτή και σχεδόν καθημερινά;

Όλοι οι άντρες, γνωρίζουν ότι εργάζονται το ίδιο σκληρά με τους προγόνους τους και βαθιά μέσα τους προσδοκούν ότι οι γυναίκες τους, θα αναγνωρίσουν και θα εκτιμήσουν τις προσπάθειες τους. Αν αισθανθεί αδύναμος, περιμένει από τη σύντροφό του να τον τονώσει, να τον κάνει να αισθανθεί αρχηγός, πρώτος, ο καλύτερος απ’ όλους. Και δε φταίει εκείνος γι’ αυτό, δεν είναι μεγαλομανής, ούτε ματαιόδοξος. Είναι απλά ο τρόπος που έχει μεγαλώσει. Όταν εκείνες δεν τους δίνουν δύναμη και δεν φαίνεται να χαίρονται που τους βλέπουν, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται σοβαρά. Η επιθυμία να τις ευχαριστήσουν, να τις προστατέψουν και να τις εξασφαλίσουν αρχίζει να εξασθενίζει, ώσπου στο τέλος εξαφανίζεται εντελώς.

Οι άντρες γενικά, δεν συνειδητοποιούν τι ακριβώς συμβαίνει μέσα τους, γιατί τους απασχολεί περισσότερο η προσπάθεια να κάνουν τις γυναίκες τους ευτυχισμένες. Όσο περισσότερο οι γυναίκες εκδηλώνουν στη συμπεριφορά τους τη δυστυχία που αισθάνονται, κάτι μέσα στους άντρες νεκρώνεται και σβήνει. Γιατί για έναν άντρα, όταν η σκληρή του δουλειά φαίνεται να μην έχει κανένα αποτέλεσμα, η ζωή του και η σχέση του χάνουν όλη τη μαγεία και το νόημα τους.

Αυτό που επιθυμούν οι άντρες είναι να κάνουν ευτυχισμένες τις συντρόφους τους. Όταν αγαπούν μια γυναίκα, ο βασικός τους στόχος είναι η ικανοποίηση της. Η ευτυχία της συντρόφου τους είναι η απόδειξη ότι τους αγαπά. Οι θερμές της αντιδράσεις είναι σαν ένας καθρέφτης που αντανακλά μια φωτεινή εικόνα.

Όταν η γυναίκα αισθάνεται δυστυχισμένη, ο άντρας νιώθει αποτυχημένος και μπορεί τελικά να παραιτηθεί από την προσπάθεια του να την ικανοποιήσει. Ενώ όταν αυτή είναι ευτυχισμένη είναι και ο άντρας της το ίδιο.

Ο άντρας για να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα και να κάνει την γυναίκα αλλά και την οικογένεια του ευτυχισμένη, χρειάζονται πέντε μόνο απλά πράγματα, τα οποία η γυναίκα πρέπει να κατανοήσει πάραυτα:


1. Λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης, χωρίς γκρίνιες, μουρμούρα και παράπονα
2. Να βγαίνει λίγο μόνος έξω με τους φίλους του και λίγο χώρο να αναπνέει χωρίς καταπίεση και σκηνές ζήλιας
3. Να παρακολουθεί στο γήπεδο ή στην τηλεόραση την αγαπημένη του ομάδα
4. Να έχει συμπαράσταση και κατανόηση από την γυναίκα του
5. Καλό και ποιοτικό σεξ, χωρίς ταμπού και δικαιολογίες

 


Αν μια γυναίκα καταφέρει να εφαρμόσει τουλάχιστον τα τρία από τα πέντε πιο πάνω σημεία, τα πράγματα σίγουρα γίνονται πολύ καλύτερα σε μια σχέση. Αν καταφέρει και τα πέντε η ευτυχία στον άντρα είναι δεδομένη και στη γυναίκα ακόμη μεγαλύτερη.


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM