| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα...

...υπάρχει πάντα μια γυναίκα!

Τετάρτη 21 Μάρ 2012

Από: Βίκτωρ
"Πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα υπάρχει πάντα μια γυναίκα".
Αυτή η φράση δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαία λένε οι ερευνητές. Θεωρείται τυχερός ο άνδρας που έχει στο πλευρό του μια σύντροφο η οποία τον κατανοεί και τον στηρίζει ηθικά σε κάθε του βήμα.

Η έρευνα λέει στα συμπεράσματα της ότι οι άνδρες οι οποίοι έκαναν θαυμαστά επιτεύγματά στην ζωή τους και συνάμα έδωσαν "έργα" στην ανθρωπότητα, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών η υπήρξαν ηγέτες, είναι αυτοί που έχουν αναπτύξει σε ψηλό επίπεδο την σχέση τους με μία γυναίκα.


Η έρευνα πήγε πολλά χρόνια πίσω στην ιστορία και έψαξε βιογραφίες ανδρών που χρονολογούνται μέχρι 2,000 χρόνων. Οπουδήποτε υπάρχει μαρτυρία σχετικά με τη ζωή αυτών των ζευγαριών, τα άτομα είχαν αναπτύξει μεταξύ τους την σχέση τους τόσο πνευματικά όσο και σεξουαλικά σε υψηλό επίπεδο.

Ορμώμενοι οι άνδρες από το συναίσθημα της άριστης σχέσης που τους χαρίζει το "έτερον ήμισυ" γίνονται χαρισματικοί και επιδεικνύουν μία εξαιρετική δύναμη για δράση και αποκτούν δημιουργική ικανότητα.

Ο Ναπολέων Βοναπάρτης ήταν ένας άνδρας του οποίου η σύζυγος του Ιωσηφίνα,  του προκαλούσε έμπνευση και κατόρθωνε σε κάθε μάχη να είναι ανίκητος. Όταν παραμέρισε την σύζυγο του, άρχισε η πτώση του.

Γνωστοί για τα εξαιρετικά τους επιτεύγματα  και είναι αναμφισβήτητο πως οφείλουν την αποδεδειγμένη ιδιοφυΐα τους και τη δύναμη τους στο άλλο τους μισό είναι ο George Washington, William Shakespeare, Abraham Lincoln, El Greco, Pablo Picasso, Enrico Caruso, Andrew Jackson και άλλοι πολλοί.

Η δημιουργική ενέργεια όλων των ιδιοφυών ανδρών εξαρτάται τελικά από την σχέση τους με την γυναίκα. Ο άνδρας για να πετύχει την ιδιοφυή σκέψη του πρέπει να δώσει στην διάνοια του τα κατάλληλα ερεθίσματα, ώστε να μπορέσει να αντλήσει από τη δύναμη της δημιουργικής φαντασίας του. Αν δεν υπάρξει η γυναίκα τότε δεν θα υπάρξει ο διακεκριμένος ηγέτης, ο δημιουργός ο καλλιτέχνης και ούτω καθεξής.
  Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM