| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Η ημέρα του έρωτα δεν χωράει λάθη!

Μικρές συμβουλές για να μην "καείς"...

Τρίτη 14 Φεβ 2012

Από: Αρίσταρχος
Είτε το θέλεις είτε όχι, στις γυναίκες αρέσουν τα φρου φρού και τα αρώματα, οι γλύκες και τα καμώματα. Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι για την καλή σου, η κατάλληλη ευκαιρία για να ζήσει μια μέρα αφιερωμένη αποκλειστικά σε εσάς, στη σχέση σας, στον έρωτα και την αγάπη σας.

Έχοντας αυτό κατά νου, δεν πρέπει με τίποτα να της χαλάσεις τα σχέδια και τα όσα περιμένει να της συμβούν. Φρόντισε να αποφύγεις τα λάθη και να της δείξεις τα αισθήματα που τρέφεις για εκείνη.

1. Έστω κι αν σου πει ότι δεν πιστεύει στον Άγιο του έρωτα εσύ σαν σωστός τζέντλεμαν οφείλεις να της κάνεις ένα δώρο. Μην παίξεις τον αδιάφορο σήμερα. Ακόμη και αν δεν μπήκες στο κόπο να επιλέξεις κάποιο δώρο, μπορείς να της στείλεις λουλούδια, μέχρι και τη τελευταία στιγμή.

2. Η υπερβολή δεν κάνει καλό. Να είσαι απλός τόσο στη συμπεριφορά σου όσο και στις επιλογές των δώρων σου. Εάν προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι, αυτό δεν θα εκτιμηθεί καθόλου από τη κοπέλα σου.

3. Μην είσαι απόλυτος όσον αφορά την αντίθεση σου για τη συγκεκριμένη ημέρα. Ακόμη κι αν είσαι κατά του Αγίου Βαλεντίνου, πάρε ομαλά την έννοια και τη σημασία της σημερινής ημέρας και απλά διασκέδασε το.

4. Προσοχή στα λόγια σου. Μην την προσβάλλεις εάν δεν σου αρέσουν τα ρούχα της ή το δώρο που έχει επιλέξει για εσένα. Αντιθέτως πες της πόσο όμορφη είναι (δεδομένου ότι τα ρούχα σε λίγο θα βγουν) και δείξε ικανοποιημένος για το δώρο. Μην ξεχνάς ότι το πιθανότερο είναι να έχει σπαταλήσει ώρες και ενέργεια για να προετοιμαστεί για τη νύχτα αυτή.

5. Το ένα και μοναδικό τριαντάφυλλο, δεν είναι καθόλου ρομαντικό αλλά παραπέμπει σε φτήνια. Εάν θα κάνεις λουλούδια τότε πρόσφερε της ένα όμορφο μπουκέτο.

6. Το ίδιο ισχύει και για το δείπνο. Αν δεν σηκώνει η τσέπη σου ένα ξενοδοχείο ή ένα ακριβό εστιατόριο, βρες κάτι απλό, ρομαντικό και φθηνό. (πιτσαρία και σουβλατζίδικο, όχι δεν κάνουν... βγάλε τα από την λίστα!)

7. Ξέχασε την ανδροπαρέα σου για μια ημέρα. Τα φιλαράκια μπορούν να περιμένουν. Το 24ωρο του Αγίου Βαλεντίνου πρέπει να είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στη σύντροφο σου.

8. Επέλεξε μια απλή και όμορφη κάρτα. Μην την φορτώσεις με στιχάκια, αλλά προτίμησε απλά λόγια βγαλμένα από τη καρδιά σου.

9. Κατέβασε τους τόνους και κάνε υποχωρήσεις αποφεύγοντας έστω και για μερικές ώρες καυγάδες που θα καταστρέψουν την ημέρα.

Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο στο να μην "καείς" σήμερα στον βωμό του έρωτα. Γιατί ξέρεις... αν την πάθεις καημένε μου, θα σου "κόψει" το sex  για μια εβδομάδα!!


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM