| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Δώστα όλα για τον έρωτα...

Οι Top 5 καλύτερες προτάσεις για να περάσετε αξέχαστες στιγμές!

Δευτέρα 13 Φεβ 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Λίγο σεξαπίλ, λίγος περισσότερος ρομαντισμός, μερικά λόγια αγάπης και είσαι σχεδόν έτοιμος για να γιορτάσεις την ημέρα των ερωτευμένων. Πλέον δεν έχει σημασία εάν πιστεύει ή όχι η κοπέλα σου, ή ακόμη και εσύ, στο φτερωτό θεό, όπως και να έχει το πράγμα, ότι και να σου πει, εσύ οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα για τη συγκεκριμένη ημέρα. Η 14η Φεβρουαρίου, έχει πλέον, μία ξεχωριστή θέση, στο ετήσιο εορτολόγιο, που μας θέλει να την περνάμε αγκαλιά με τη σύντροφο μας  σε ρομαντικούς προορισμούς.

Η επιλογή του μέρους, που θα προτιμήσετε για να περάσετε την ημέρα αυτή, έχει καθοριστική σημασία και αυτό γιατί οι αναμνήσεις, που συχνά οδηγούν το μυαλό σε όμορφα μονοπάτια, έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα από το πιο ακριβό δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στη καλή σου. Προτίμησε λοιπόν, να επιλέξεις με περισσότερη προσοχή τον κατάλληλο χώρο που θα πάτε τα δυο σας, και άσε το δώρο σε δεύτερη μοίρα, αφού ακόμη και αν δεν της αγοράσεις κάτι, εάν καταφέρεις να κάνεις τη νύχτα αυτή αξέχαστη, τότε θα της έχεις δώσει το πολυτιμότερο αγαθό.

Επιλογή 1
Εστιατόριο: Μην τσιγκουνευτείτε καθόλου αυτή τη μέρα! Εάν έχετε αποφασίσει να πάρετε τη σύντροφο σας έξω για φαγητό, επιλέξτε ένα καλό  και ρομαντικό εστιατόριο. Κάντε έρευνα, ρωτώντας τους γνωστούς και τους φίλους σας, ώστε να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας δεν θα σας απογοητεύσει. Προτιμήστε όμως να πάτε κάπου που είναι εκτός των συνηθισμένων σας εξόδων, για να δώσετε την νότα του διαφορετικού στη συγκεκριμένη ημέρα.

Επιλογή 2 
Ρομαντική Εξοχή: Βρισκόμαστε στη καρδιά του χειμώνα και όπως είναι φυσικό τα ορεινά θέρετρα είναι μοναδικά αυτή την εποχή. Φροντίστε λοιπόν να διοργανώσετε ένα ρομαντικό διήμερο κλείνοντας δωμάτιο σε κάποιο ξενοδοχείο. Είμαστε σίγουροι πως το κρύο και οι μυρωδιές του βουνού θα σας φέρουν πολύ έως και πάρα πολύ κοντά….

Επιλογή 3
Ταξιδάκι αστραπή: Εάν η τσέπη σας το σηκώνει γιατί όχι να πηγαίνατε και ένα σύντομο ταξιδάκι σε ρομαντικούς και εξωτικούς προορισμούς; Ξεφύγετε λίγο από τα συνηθισμένα, υπάρχουν πολλές χώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε και να περάσετε θεσπέσια. Ανοίξτε λίγο το μυαλό σας και προετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέες κουλτούρες και έθιμα. Μαζί με το άλλο σας μισό θα απολαύσετε αυτή την εξόρμηση, θα ξεκουραστείτε και φυσικά θα περάσετε και αξέχαστες βραδιές.

Επιλογή 4 
Κάντε της το τραπέζι: Οι γυναίκες δεν είναι τόσο απαιτητικές όσο πιθανόν να νομίζετε. Ένα ρομαντικό δείπνο φτιαγμένο από τα χεράκια σας, θα τις ξαφνιάσει και θα τις κάνει να πιστεύουν ότι είναι το πολυτιμότερο πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας. Αυτό όμως που πρέπει να προσέξετε είναι να δώσετε την απαραίτητη σημασία στην προετοιμασία. Δεν χρειάζεται να είστε σεφ, αλλά πρέπει ο χώρος σας να είναι όμορφος με κεριά, ρομαντικό φωτισμό και χαμηλή μουσική. Αν δεν ξέρετε να μαγειρεύετε φροντίστε να κάνετε κάτι απλό. Μην την αφήσετε καθόλου να σας βοηθήσει κάντε τα όλα μόνος σας από την αρχή μέχρι το τέλος (συμπεριλαμβανομένου και το μάζεμα και πλύσιμο των πιάτων). Περιποιηθείτε την και να είστε σίγουροι πως θα σας το ανταποδώσει μετά. Το κρασί, ένα μπουκέτο λουλούδια και ένα μικρό δωράκι είναι υποχρεωτικά (να μην πει ότι την βγάλατε φθηνά).

Επιλογή 5 
Χαλαρώστε μαζί: Σοκολατοθεραπείες, αρωματοθεραπείες, μασάζ με διάφορα αρωματικά έλαια, θα σας ταξιδέψουν και τους δύο στο κόσμο της απόλυτης χαλάρωσης. Κλείστε ένα πακέτο για δύο σε ένα από τα δεκάδες spa που διαθέτει η Κύπρος και απολαύστε το!


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM