| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Εσύ πόσο συχνά της αγοράζεις δώρα;

σταμάτα να την κακομαθαίνεις προτού το μετανιώσεις..

Δευτέρα 06 Φεβ 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Δεν γίνεται να μην το γνωρίζεις, από κάπου θα το πήρε το αυτί σου, το γνωστό ρητό πως "Ποτέ δεν κακομαθαίνουμε την γυναίκα" και όμως εσύ συνεχίζεις να το κάνεις. Όταν την κακομαθαίνεις πάντοτε θα έχει την απαίτηση για ακόμη περισσότερα, σήμερα θέλει το χρυσό βραχιόλι, αύριο το διαμαντένιο και πάει λέγοντας. Αν ξεκίνησες την σχέση σου με αυτό τον τρόπο, τότε φίλε μου κάπου πρέπει να σταματήσει αυτή η κατάσταση, γιατί την στήριξες σε λάθος θεμέλια.

1. Κάνε εσύ το πρώτο βήμα, τράβηξε πίσω από τα υλικά αγαθά και δείξε της ένα άλλο κόσμο, τον κόσμο των πραγματικών συναισθημάτων, του ρομαντισμού, προσπάθησε να της δείξεις ποιος πραγματικά είσαι και προσπάθησε να μάθεις και εσύ τον δικό της κόσμο.  Άρχισε να δείχνεις πρώτος εσύ ότι εκτιμάς την αληθινή ζωή και όχι τα υλικά αγαθά.

2. Το χρήμα δεν είναι το παν, δείξε της με τρόπο ότι μπορείτε να κάνετε και άλλα πράγματα μαζί, στο κάτω κάτω δεν είναι φτιαγμένη από ατσάλι, σίγουρα βαθιά μέσα της έχει ψυχή. Κανόνισε να πηγαίνετε βόλτες, να διαβάζετε βιβλία, να δείτε μια ταινία ξαπλωμένοι στο καναπέ, και ένα σωρό άλλα πράγματα που μπορούν να γίνουν χωρίς να ξοδέψετε ούτε ένα ευρώ. 

3. Κάντε πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν κάποιους συνανθρώπους σας που βρίσκονται σε πιο μειονεκτική θέση από εσάς. Μπορείτε να γίνετε εθελοντές σε κάποια ομάδα και να βοηθήσετε πραγματικά κάποια άτομα που το έχουν ανάγκη. Σίγουρα θα λες από μέσα σου, σιγά τώρα που θα χαλάσει αυτή το Σαββατοκύριακο της για να βοηθήσει, και όμως το πείραμα θα πετύχει φίλε μου και θα την κάνεις να δει με άλλο φακό την ζωή.

4. Πρόσεξε με ποιες κάνει παρέα. Μπορεί και οι φίλες της να έχουν τον ίδιο τρόπο συμπεριφοράς και νοοτροπία. Αρχίστε να κάνετε παρέα με άλλα ζευγάρια που θεωρείς ότι έχουν μια καλή και πετυχημένη σχέση. Θα δεις ότι σιγά σιγά θα παρασυρθεί και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο.

5. Να είσαι ειλικρινής μαζί της. Οι γυναίκες είναι έξυπνες φίλε μου, θα το καταλάβει αργά η γρήγορα ότι προσπαθείς να αλλάξεις κάτι στην σχέση σας. Μίλησε της και πες της τι πραγματικά σκέφτεσαι, κάνε την να καταλάβει ότι και οι δύο είχατε ξεκινήσει λάθος αυτή την σχέση, και αν πραγματικά σε αγαπά να προσπαθήσετε μαζί να κάνετε μια καινούρια αρχή.

Η υπόθεση θέλει υπομονή και στρατηγική όπως πρόσεξες από πλευράς σου, αν φίλε μου το πρόσωπο δεν αλλάζει τροπάριο τι να σου πω, έπεσες σε περίπτωση. Η επόμενη συμβουλή  είναι "ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ", γιατί αυτή αγάπησε το πορτοφόλι σου και όχι εσένα. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM