| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Την γυναίκα σου κεράτωνε.. κι`αν έχεις τύχη διάβαινε!

πρόσεξε γιατί οι γυναίκες είναι σαν τα λαγωνικά..

Πέμπτη 26 Ιαν 2012

Από: Αρίσταρχος
Οι γυναίκες είναι σαν τα λαγωνικά, λίγο το ένστικτο λίγο η γυναικεία πονηριά, και αμέσως εντοπίζουν τις πιπεράτες  περιπτύξεις σου με άλλες γυναίκες στο πι και φι. Όποιος δεν θεωρεί ικανή τη σύντροφο του να ανακαλύψει τα παραστρατήματα του, κάνει μέγα λάθος, και αυτό γιατί φίλε μου, όλες μα όλες οι γυναίκες, είναι στρατευμένες και έχουν πάντοτε στο μυαλό τους ότι ακόμη και ο πιο άνευ υποψίας άνδρας,  σε κάποια στιγμή της ζωής του, θα της κάνει τη “λαδιά”.

Υπάρχουν ωστόσο μικρές και ασήμαντες ενδείξεις, που οδηγούν τη σύντροφο σας να βγάλει τα συμπεράσματα της και να της μπουν “ψύλλοι στα αυτιά”. Ενδείξεις και λάθη δικά σου, τα οποία εσύ δεν διαπιστώνεις και νομίζεις πως όλα πάνε καλά...

Αδικαιολόγητη απουσία από το σπίτι. Πρόκειται για το πρώτο και πιο κλασσικό στοιχείο που θα ανάψει τα φώτα κινδύνου στη σύντροφο σου. Οι πολλές ώρες απουσίας, είτε για δουλειά, είτε για εξόδους με φίλους, αμέσως θα της κινήσουν τις υποψίες. Το γεγονός και μόνο ότι προτιμάς να περνάς τις ελεύθερες σου ώρες παρέα με τους φίλους σου, κι όχι μαζί της, θα την κάνουν να πιστέψει ότι κάτι δεν πάει καλά με τη σχέση σας με αποτέλεσμα να αρχίσει να σκαλίζει γεγονότα και πληροφορίες, φθάνοντας στο τέλος στην αλήθεια!
Κλειστό κινητό και εσύ να είσαι εξαφανισμένος. Οι συχνές δικαιολογίες “δεν είχε σήμα” και “έμεινα από μπαταρία”, προδίδουν άνδρα που έχει λερωμένη τη φωλιά του. Η απατημένη σύζυγος θα καταλάβει αμέσως ότι απλούστατα δεν ήθελες να σε εντοπίσει, ενώ βρισκόσουν στα σεντόνια με άλλη.

Το κινητό τηλέφωνο είναι πηγή πληροφοριών. Σε κάποια στιγμή της ζωής τους, και κυρίως όταν μυρίζονται ανταγωνίστρια θηλυκού γένους, όλες οι γυναίκες θα αρπάξουν την ευκαιρία να ελέγξουν κρυφά το κινητό σου τηλέφωνο. Το να το έχεις συνεχώς μαζί σου δεν είναι λύση, διότι ακόμη και αυτό προδίδει πως κάτι θες να κρύψεις. Το να της απαγορεύσεις να το δει, θα είναι μέγα σφάλμα αφού θα την θέσεις ακόμη περισσότερο σε θέση άμυνας. Αν κάνεις σκέψεις για δεύτερη κάρτα, είναι μια καλή ιδέα, αλλά αν τη βρει δεν σώζεσαι με τίποτα. Σε μια τέτοια περίπτωση πρέπει να είσαι εξαιρετικά προσεκτικός που την κρύβεις και που αποστέλλονται οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί.

Προσοχή στο τόνο της φωνής σου. Καλά διάβασες. Οι γυναίκες, σαν καλά λαγωνικά, χρησιμοποιούν όλες τους τις αισθήσεις. Εάν ο τόνος της φωνής σου όταν τους μιλάς γίνετε, ακόμη και άθελα σου, σκληρός και απότομος, θα το αντιληφθούν αμέσως. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιληφθούν, εάν μιλάς με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Θα προσέξουν αμέσως ότι η χροιά στη φωνή σου θα μετατραπεί σε πιο ήρεμη, γλυκιά και θερμή.

Απομάκρυνση από κοντά της και απότομη αλλαγή στάσης. Το ξαφνικό “κλείσιμο” στον εαυτό σου και η αποφυγή να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με την σύντροφο σου, δεν εξυπηρετούν σε τίποτα εκτός εάν θέλεις να μάθει την αλήθεια μια ώρα αρχύτερα. Το ίδιο θα συμβεί εάν η στάση σου γίνει ξαφνικά υπερβολικά θερμή. Το σωστότερο είναι να χαλαρώσεις και να είσαι ο εαυτός σου μέχρι να ξεκαθαρίσεις τι ακριβώς θέλεις.
Μην εμπιστεύεσαι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Οι περισσότεροι χωρισμοί επέρχονται εξαιτίας των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόσεξε τα μηνύματα σου και σε ποιες σελίδες εισέρχεσαι γιατί δεν είναι δύσκολο να αποκαλυφθεί η όλη η αλήθεια γύρω από την παράνομη σχέση σου. 


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM