| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε φοβίζει ο γάμος; Καιρός να το ξανασκεφτείς!

7+1 λόγοι για να αλλάξεις γνώμη..

Τετάρτη 18 Ιαν 2012

Από: Βίκτωρ
Σε προηγούμενο μας άρθρο, σας παραθέσαμε κάποιους λόγους για να μην παντρευτείτε, σήμερα σας γράφουμε τα υπέρ ενός γάμου. Ότι και να αποφασίσετε, πάντα να είστε ο εαυτό σας και να μην επηρεάζεστε από τρίτους. Η ζωή σας και το μέλλον σας είναι στα δικά σας χέρια και εσείς είστε αυτός που θα κρίνει πιο είναι το σωστό για το υπόλοιπο της ζωής σας!

1. Ο γάμος σε κάνει να είσαι γενικά καλύτερος και πιο σωστός άνθρωπος. Μαθαίνεις νέα πράγματα με το ταίρι σου, να συμβιβάζεσαι, να θυσιάζεσαι και να βγάζεις γενικά τον καλύτερο σου εαυτό.

2. Πρόσφατες έρευνες διάφορων πανεπιστημίων  δείχνουν ότι είναι πιο ευτυχισμένοι οι παντρεμένοι από τους εργένηδες. Η έρευνα έδειξε ότι είναι πιο ευτυχισμένοι κατά 135%. Ο λόγος είναι ότι οι παντρεμένοι έχουν σταθερότητα στη ζωή τους σε αντίθεση με τους εργένηδες που κάθε φορά που πρέπει να διακόψουν μια σχέση περνούν ένα "δράμα".

3. Οι σχέσεις της μια νύχτας είναι σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά οι παντρεμένοι ξέρουν ο ένας τον άλλον καλύτερα, ξέρουν το σώμα και τα ευαίσθητα σημεία του καλύτερα και το σεξ έχει πιο αληθινό συναίσθημα και περισσότερη ποιότητα.

4. Οι παντρεμένοι κάνουν περισσότερο σεξ από τους εργένηδες. Την ώρα που οι εργένηδες κυκλοφορούν στα διάφορα στέκια για να μπορέσουν να βρουν μια κοπέλα, οι παντρεμένοι είναι στο σπίτι τους  και κάνουν σεξ.

5. Είσαι πιο ελκυστικός όταν είσαι παντρεμένος. Οι γυναίκες ελκύονται από τους παντρεμένους άντρες. Ξέρουν ότι οι παντρεμένοι έχουν περισσότερη πείρα στο σεξ, όμως προς Θεού δεν σας συμβουλεύουμε  να προχωρήσετε σε απιστία. Απλά το να γοητεύεται γυναίκες σίγουρα σας κάνει να νιώθετε όμορφα.

6. Ο γάμος όσο και να μην θέλεις να το παραδεχτείς είναι μια επένδυση για το μέλλον. Μπορεί να θυσίασες μερικά από τα νεανικά, ανέμελα χρόνια σου για να παντρευτείς αλλά μεγαλώνοντας θα καταλάβεις ότι άξιζε τον κόπο. Είναι ότι καλύτερο να έχεις την δική σου οικογένεια και σύντροφο δίπλα σου όταν "μεγαλώσεις" για τα καλά.

7. Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που πρέπει να παντρευτείς είναι ότι θα γίνεις πατέρας. Είναι ένα από τα πιο όμορφο και σημαντικότερο γεγονός που μπορεί να συμβεί στον άνθρωπο. Σε τελική  ανάλυση αν το ψάξετε σε βάθος αυτός είναι ο απώτερος σκοπός του ανθρώπου.

8. Δεν το πιστεύεις αλλά οι επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι οι παντρεμένοι ζουν περισσότερο  από τους ελεύθερους. Οι εργένηδες έχουν 40% περισσότερη πιθανότητα να πεθάνουν από ανίατες ασθένειες ή προβλήματα καρδίας. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM