| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΣΧΕΣΕΙΣ

Τα ιδανικά Χριστούγεννα για άντρες και γυναίκες!

πως φαντάζονται τις ιδανικές γιορτές;

Πέμπτη 22 Δεκ 2011

Από: Συντακτική ομάδα B1
Άνδρες απ’ τον Άρη, Γυναίκες απ’ την Αφροδίτη, και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα, από το πως διαμορφώνουν τα δύο φύλα το Χριστουγεννιάτικο τους όνειρο και κυρίως στο πως φαντάζονται τις ιδανικές τους γιορτές. Ιδού λοιπόν πως θα περνούσαν οι άνδρες μια τέλεια Χριστουγεννιάτικη ημέρα, σε αντίθεση με το πώς θα φανταζόταν μια γυναίκα να περάσει τα δικά της Χριστούγεννα…


ΑΝΔΡΕΣ VS ΓΥΝΑΙΚΕΣ


ΑΝΔΡΕΣ

1. Να στείλει μήνυμα το αφεντικό τους λέγοντας ότι πήραν προαγωγή. Αυτό θα πει ότι οι κόποι τους δεν πήγαν χαμένοι και ότι η καριέρα τους είναι στα πάνω της!

2. Να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με το οποίο θα ξοφλήσουν όλα τους τα χρέη και μετέπειτα να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο.

3. Να περάσουν την μέρα τους τρώγοντας και πίνοντας και ξαπλώνοντας από τον ένα καναπέ στον άλλο.

4. Το βράδυ να βγουν με τους φίλους τους και να ξεσαλώσουν μέχρι τις πρωινές ώρες. Να καταναλώσουν άφθονο ποτό και να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης, παρέα με αιθέριες υπάρξεις που θα τους κάνουν όλα τα χατίρια..

5. Στο τέλος της βραδιάς να αποχωρήσουν με μία ή και δύο από αυτές τις αιθέριες υπάρξεις για μία τέλεια συνέχεια χωρίς δεσμεύσεις…


ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1. Να πάρουν μήνυμα από κάποιον που τους υπενθυμίζει πόσο όμορφες είναι. Αυτό θα πει ότι τα χρήματα που έδωσαν σε αισθητικούς, κομμωτήρια κ.τ.λ., δεν πήγαν χαμένα.

2. Να κερδίσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να αγοράσουν όλες τις  τσάντες (και όχι μόνο) από την τελευταία συλλογή γνωστών οίκων μόδας.

3. Να περάσουν την μέρα τους κάνοντας κούρες ομορφιάς, μάσκες προσώπου, νύχια, μαλλιά κ.τ.λ

4. Να βγουν με τις φίλες τους προκαλώντας τον θαυμασμό των  ανδρών και την ζήλια των υπόλοιπων γυναικών. Η διασκέδαση αποτελεί  δευτερεύον θέμα και έρχεται σαν αποτέλεσμα των πιο πάνω.

5. Να γνωρίσουν κάποιον που θα τους πει ότι είναι οι ομορφότερες από όλες τις γυναίκες που γνώρισαν και ότι την περίμενε μια ολόκληρη ζωή. Να ζητήσει το τηλέφωνο της και να της στείλει μήνυμα από το ίδιο κιόλας βράδυ για να κανονίσει το επόμενο ραντεβού. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM