| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Η Εύα φταίει για όλα... Όλα αυτή τα ξεκίνησε!

Τι το ήθελες ρουφιάνα να δαγκώσεις το μήλο;

Παρασκευή 17 Ιούν 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά!!

Οι γυναίκες από την φύση τους, είναι πονηρές και περίεργες, από καταβολής του κόσμου και έχουν βαλθεί να μας ταλαιπωρούν και να μας τα πρήζουν. Την αρχή έκανε η Εύα γιατί είχε λυσσάξει να δοκιμάσει το μήλο! Γιατί δάγκωσες το μήλο ρουφιάνα Εύα; Μια χαρά θα ήμασταν στον Παράδεισο... Θα μου πείτε πως, καλά η Εύα το δάγκωσε, ο Αδάμ γιατί την ακολούθησε και έφαγε και αυτός από το μήλο; Σίγουρα η Εύα άρχισε τα νάζια και την πάρλα "Έλα φάε τζαι ν` ωραίο" και παρέσυρε τον Αδάμ στην αμαρτία!

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε, οι γυναίκες άλλοτε με τον τρόπο τους, τα νάζια τους και τις ιδιοτροπίες τους, μας κάνουν σχεδόν ότι θέλουν. Μπορεί να είμαστε εμείς η κεφαλή του σπιτιού αλλά πολλές φορές, το σβέρκο που γυρνάει το κεφάλι είναι η γυναίκα, παρόλο που κανένας μας δεν το παραδέχεται.

Και εμείς για να μην μας τα πρήζουν αναγκαζόμαστε να γυρνάμε το κεφάλι εκεί που θέλουν αυτές. Τι ζητάμε εμείς οι άντρες, ελάχιστα πράγματα. Λίγη ησυχία, λίγη ελευθερία και αρκετό sex! Τότε γιατί περνάμε αυτό το μαρτύριο; Φταίμε φίλοι μου. Γιατί τις αφήνουμε να κάνουν όλα αυτά που κάνουν.

Οι γυναίκες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, γιατί ποτέ δεν ικανοποιούνται και για να είναι ευτυχισμένες, θέλουν από εμάς ΟΛΑ τα παρακάτω:

1. Να είμαστε και φίλος τους και ψυχολόγος. "Γιώργο έχω πρόβλημα... Γιώργο η τάδε μου είπε έτσι... Γιώργο τι νομίζεις να κάνω..." 2. Να είμαστε τέλειοι εραστές. Εδώ συμφωνούμε αλλά όσο καλός και να είσαι, κάτι θα βρει που θα την ενοχλεί! 3. Μηχανικός αυτοκινήτου. "Γιώργο για δες λίγο το αυτοκίνητο, κάνει κάποιο θόρυβο.." 4. Στυλίστας. "Γιώργο άραγε ποιο φόρεμα να βάλω αυτό ή το άλλο; Ναι αλλά αν βάλω αυτό πάνε τα παπούτσια; Αχ δεν πάει το κολιέ... Γιώργο αύριο θέλω καινούργιο κολιέ, κανόνισε..." 5. Τολμηρός, δυναμικός και έξυπνος. 6. Να έχουμε χιούμορ. 7. Πιστός στην σχέση και να μην κοιτάμε καμία απολύτως άλλη γυναίκα εκτός από αυτή. 8. Γυμνασμένος. 9. Στοργικός και ρομαντικός σαν τον Χουάν στις Βραζιλιάνικες σαπουνόπερες. 10.  Να έχουμε μνήμη ελέφαντα και να μην ξεχνάμε επετείους γάμου, αρραβώνων κλπ. 11. Να μην ζηλεύουμε αλλά και να μην είμαστε και εντελώς αδιάφοροι. 12. Να αγαπάμε τους γονείς της και όλο της το σόι.

Όταν συνειδητοποιήσουν πως δεν έχεις όλα τα πιο πάνω, που κανένας άντρας στον κόσμο δεν τα έχει όλα μαζί, αρχίσουν τα παράπονα, οι ιδιοτροπίες και το πρήξιμο.

Πως καταντήσαμε έτσι βρε αδελφέ. Να πηγαίνεις έξω με τους φίλους για ένα ποτό και να προσέχεις μην τυχόν και μυρίζεις έστω και λίγο άρωμα που παραπέμπει σε γυναίκα. Να πηγαίνεις τουαλέτα και να φοβάσαι μην τυχόν και αφήσεις αποτυπώματα εκτός λεκάνης.

Κάθε άντρας από την αρχή μιας σχέσης πρέπει να ξεκαθαρίζει την θέση του και να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα από την αρχή. Αν προσποιήθηκες για οποιοδήποτε λόγο, είτε γιατί ήσουν πολύ ερωτευμένος, είτε γιατί ο μπαμπάς του κοριτσιού τα φυσούσε... και ήσουν μες την καλοσύνη και τα μέλια, μετά όταν πλέον θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός (δεν μπορεί θα βγει κάποια στιγμή) θα είναι πλέον αργά. Γιατί ενώ εσύ θα είσαι τώρα ο πραγματικός σου εαυτός, αυτή θα νομίζει πως έχεις αλλάξει. Και ξέρεις τι θα σου πει; "Δεν είσαι ο Γιώργος που γνώρισα και αγάπησα, έχεις αλλάξει!!" Και τότε μαλάκ* θα ψάξει για άλλον...


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM