| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Εντυπωσίασε την με τις.. ικανότητες σου!

Ποιοι άντρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες;

Τρίτη 24 Μάι 2011

Από: Βίκτωρ
Πολλά είναι τα πράγματα που μπορεί να έχει, να κάνει ή να γνωρίζει ένας άντρας και τα οποία να αρέσουν και να εντυπωσιάζουν μια γυναίκα. Αρχίζοντας από την εμφάνιση σου, το τόνο της φωνής σου, την εξυπνάδα σου, μέχρι το after shave και το εσώρουχο που φοράς!

Ανάδειξε τον εαυτό σου και εντυπωσίασε την δείχνοντας, τις γνώσεις, τα ταλέντα  ή τις ικανότητες σου. Να ξέρεις ότι σίγουρα θα κερδίσεις extra bonus...

1. Αν είσαι γλωσσομαθής αυτό θα την εντυπωσιάσει. Στις γυναίκες αρέσει πολύ ο άντρας να ξέρει να μιλά ξένες γλώσσες, είναι ένα δείγμα ότι έχεις κάποιου επιπέδου μόρφωση αλλά και ότι είσαι ανοιχτόμυαλος και φιλικός αλλά και γνώστης άλλων πολιτισμών.

2. Θα της αρέσει πολύ αν γνωρίζεις να παίζεις κάποιο όργανο... μουσικό όργανο εννοείται! Αμέσως βγάζεις προς τα έξω το ρομαντικό, ποιητικό και ευαίσθητο σου χαρακτήρα. Θα κερδίσεις αμέσως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της.

3. Δείξε την δυναμικότητα σου και τον ανδρισμό σου επιδιορθώνοντας το αυτοκίνητο της. Αμέσως θα νιώσει ασφάλεια και θα θέλει το συντομότερο να πέσει στην αγκαλιά σου.

4. Ξέρεις να χορεύεις; Δείξε της το. Γίνε ο παρτενέρ της στον χορό και οδήγησε την σε ρυθμούς που θα είναι αισθησιακοί, θα την τρελάνεις, αφού θα περάσει ευχάριστα αλλά συνάμα και ερωτικά...

5. Λένε ότι ο έρωτας ξεκινάει από το στομάχι. Κάνε της το τραπέζι και μαγείρεψε της εσύ...όχι από την ψησταριά... δείξε της τον chef που έχεις κρυμμένο μέσα σου. Θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ και αυτή θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχεις μπει στον κόπο να της μαγειρέψεις και να διοργανώσεις μια όμορφη βραδιά για τους δυο σας.

6. Μπορεί οι γυναίκες να θέλουν να είσαι ευαίσθητος αλλά από την άλλη σε θέλουν και δυνατό και αποφασιστικό. Αν είσαι αθλητικός τύπος δείξε της το. Να ξέρεις ότι θα εντυπωσιαστεί πολύ από το αθλητικό σου σώμα αλλά και από τον ανδρισμό που βγάζουν προς τα έξω τα διάφορα αθλήματα.

7. Ο άντρας για όλες τις δουλειές. Εκτός από τις μηχανικές γνώσεις που έχεις, δείξε της ότι τα καταφέρνεις εξίσου καλά και σε διάφορα κουτσοδούλεια του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο θα δείξεις ότι είσαι το στήριγμα της!

8. Φυσικά οι ικανότητες που έχεις στο sex, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν! Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα ο σύντροφος της να ξέρει να κάνει "καλό κρεβάτι" και να την ικανοποιεί, γι` αυτό κάθε προηγούμενη πείρα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν!

9. Εντυπωσίασε την με την κοινωνικότητα σου και τους διαλόγους με διάφορα θέματα που μπορείς να αναπτύξεις στην παρέα σας. Δείξε της ότι είσαι το επίκεντρο του θαυμασμού με τις γνώσεις σου, θα σε θαυμάσει και θα νιώθει περήφανη δίπλα σου.

10. Στις γυναίκες αρέσει πολύ ο άντρας που διαθέτει χιούμορ και βλέπει την ζωή με αισιοδοξία. Ακόμη όταν έχει την ικανότητα να λέει ένα ανέκδοτο με παραστατικό και χιουμοριστικό τρόπο. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα ανεχθεί ανέκδοτα που μειώνουν ή υποβαθμίζουν την αξία των γυναικών.


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM