| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι περισσότεροι την προτιμούν δυναμική και...

6+1 Τρόποι για να κατακτήσεις το τρόπαιο!!

Δευτέρα 16 Μάι 2011

Από: Ταύρος
Μας ελκύουν αρκετές γυναίκες! Αυτό είναι γεγονός. Οι περισσότεροι άντρες από εμάς, δεν ξέρουμε όμως τι είναι αυτό που μας κάνει να επιθυμούμε, τόσο πολύ μια γυναίκα. Μην είναι τα πλούσια στήθη της; τα καλογυμνασμένα οπίσθια και οι sexy καμπύλες της; ή το σεξαπίλ και ο δυναμισμό της; 

Πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν πως μας ελκύουν οι γυναίκες που συνδυάζουν όλα τα πιο πάνω, αλλά αυτές που μας κάνουν να ξεροσταλιάζουμε και να θέλουμε να κατακτήσουμε πάση θυσία, είναι οι δυναμικές και ατίθασες, με έντονη προσωπικότητα γυναίκες!

Αυτό συμβαίνει γιατί ο άντρας, από την φύση του κυνηγός, βλέπει σαν μία πρόκληση που του εξιτάρει την φαντασία, την κατάκτηση μιας ατίθασης και δυναμικής γυναίκας, την οποία όταν καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι, θεωρείται θρίαμβος, ένα τρόπαιο που κατακτήθηκε με κόπο και το οποίο δικαιούται να απολαύσει στο μέγιστο!!

Έλα όμως που στην προσπάθεια μας αυτή, αρκετοί τα κάνουμε μαντάρα...
Γι` αυτό διάβασε τις πιο κάτω συμβουλές και μετά... όρμα στο ψητό!

1. Μην δείξεις σε καμία περίπτωση πως είσαι λιγούρης, ή να καταντήσεις ενοχλητικός. Θα την ξενερώσεις άμεσα.

2. Η δυναμική γυναίκα, όταν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου θα αρχίσει τα νάζια, αλλά πρόσεξε μην είναι γενικά ναζιάρα και είναι με όλους έτσι.

3. Ποτέ δεν θα δείξει το ενδιαφέρον της για σένα από το πρώτο ραντεβού. Αν στις επόμενες συναντήσεις σας, σε ακουμπάει συνεχώς ή έχει τα χέρια της πάνω σου σημαίνει ότι νοιώθει ασφάλεια μαζί σου, γι` αυτό προχώρα στο παρασύνθημα.

4. Στις δυναμικές γυναίκες αρέσουν οι έξυπνοι άντρες με "τύπο" και αυτοπεποίθηση αλλά και οι λίγο "αλήτες". Μέσα στα πλαίσια φυσικά, όχι να την αρχίσεις στις σφαλιάρες!!

5. Μην αρχίσεις τα κομπλιμέντα του τύπου: "Πόσο με ανάβεις", ή ακόμη χειρότερα "Σκέφτομαι να σε παίρνω όλη τη νύχτα"!! Ένα πόσο ωραία, σέξι και γοητευτική είσαι, είναι αρκετό.

6. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και μην περιμένεις να την κάνει αυτή. Δείξε αποφασιστικός έστω και αν δεν είσαι. Οι ανασφαλείς και οι αναποφάσιστοι άντρες δεν αρέσουν όχι μόνο στις δυναμικές αλλά και σε καμία γυναίκα.

7. Μην το παίζεις μάγκας και μην την πολιορκείς αφόρητα γιατί θα το παίζει όλο και πιο δύσκολη. Δείξε της και λίγη αδιαφορία...
 


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM