| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Γυναίκες στο τιμόνι! Προσοχή κίνδυνος!

Η σχέση της γυναίκας με το αυτοκίνητο και όχι μόνο...

Τετάρτη 13 Απρ 2011

Από: Βίκτωρ
Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι το αυτοκίνητο είναι η επέκταση του πέους του άντρα. Όταν πάρουμε το τιμόνι νιώθουμε ότι εμείς είμαστε και κανένας άλλος, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και μας αναπτερώνει το ηθικό. Πολλές είναι και οι φορές που εμείς οι άντρες παραβαίνουμε το όριο ταχύτητας για να δείξουμε τάχα τον ανδρισμό μας.

Με γνώμονα όλα τα πιο πάνω βρίσκουμε τις γυναίκες κάπως ενοχλητικές στην οδήγηση γιατί κάνουν διάφορα και μας την "σπάνε". (Αυτές που είναι sexy μας την σπάνε λιγότερο, μέχρι και συγχωροχάρτι τους δίνουμε!) Δεν λέω ότι εμείς οι άντρες είμαστε οι τέλειοι οδηγοί, υπάρχουν και γυναίκες πολύ καλές στην οδήγηση, αλλά υπάρχουν βρε παιδί μου, ορισμένα πράγματα όσον αφορά την σχέση της γυναίκας με το αυτοκίνητο, που δεν μπορούν να μας αφήσουν να τα περάσουμε έτσι στο ντούκου και να μην τα σχολιάσουμε. Προσοχή δεν θέλω να προσβάλω καμία γυναικεία ύπαρξη αλλά ούτε και να την μειώσω, απλά θα αναφέρω μερικές πραγματικότητες.


Ας δούμε μερικές πιο κάτω:
 
1. Στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όταν πάμε εμείς οι άντρες για να δούμε και να αγοράσουμε αυτοκίνητο θα αρχίσουμε να ρωτούμε για τα μηχανικά χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα τα κυβικά του, πόσα λίτρα καύσιμα καίει ανά 100 χιλιόμετρα, κ.α. Θα ρωτήσουμε άλλους που έχουν αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο αν είναι ευχαριστημένοι, θα ρωτήσουμε τον γνωστό μας μηχανικό αυτοκινήτων την γνώμη του και σίγουρα τώρα με το διαδίκτυο όλο και σε κάποιο blog θα μπούμε για να δούμε κάποια σχόλια. Η γυναίκα σκέφτεται εντελώς διαφορετικά και αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σαν αξεσουάρ. Δηλαδή, όπως πάει στα καταστήματα βόλτα και διαλέγει τσάντα, παπούτσια, φόρεμα κ.λ.π., με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επιλέγει και το αυτοκίνητο της. Καταρχήν διαλέγει το εξωτερικό χρώμα που της αρέσει και μετά προσπαθεί να ταιριάξει το χρώμα αυτό με την ταπετσαρία, το ταμπλό, την οροφή ακόμη και με τα πετάλια! Τι μας ενοχλεί εμάς σε αυτό; Αν αυτή που επιλέγει αυτοκίνητο είναι η γυναίκα μας και είμαστε και εμείς εκεί...
 
2. Αγοράζοντας το αυτοκίνητο εμείς θα πάμε να το εξοπλίσουμε με τα απαραίτητα όπως τρίγωνο, σίγουρα ένα φαρμακείο, ίσως καλώδια αν τυχών και μείνει από μπαταρία για να πάρει μπρος, ένα φακό και ίσως κάποια εργαλεία που θα μας φανούν χρήσιμα σε περίπτωση που μείνουμε από λάστιχο. Η γυναίκα θα αγοράσει ένα κουτί χαρτομάντιλα και θα το τοποθετήσει σε κάποια ωραία λουλουδάτη θήκη (συνήθως μπροστά και πάνω στο ταμπλό γι` αυτό και συνήθως δεν βλέπουν καλά), σίγουρα μια τσαντούλα όπου θα βάλει μερικά καλλυντικά έτσι για να βρίσκονται ΚΑΙ στο αυτοκίνητο, διάφορα μπουλουκάκια, σταυρουδάκια, φυλακτά, εικονούλες με Αγίους, διάφορα άλλα φρου-φρου και αρώματα για να μυρίζει ωραία το αυτοκίνητο (απορώ πως δεν λιποθυμούν με τόσο άρωμα...) και ότι άλλο μπιχλιπιδάκι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Στο πορτμπαγκάζ; εκεί να δεις. Ότι βάλει ο νου σας. Σας έτυχε να πάρετε το αυτοκίνητο της γυναίκας σας για service; Τις προάλλες μου πήρε 45 λεπτά να αδειάσω σχεδόν όλα τα πιο πάνω από το αυτοκίνητο πριν το πάρω στο συνεργείο.
Φιλική συμβουλή προς αναγνώστριες: Το ταμπλό του αυτοκινήτου δεν είναι σύνθετο, το πορτμπαγκάζ δε είναι αποθήκη και το αυτοκίνητο δεν είναι mini market!

 
3. Τα πιο τρελά παρκαρίσματα τα κάνουν οι γυναίκες. Απ-ο-κλ-ει-στ-ι-κά! Έχουμε και λέμε. Αφήνουν το αυτοκίνητο, μπροστά από εισόδους σπιτιών, πολυκατοικιών, χώρων στάθμευσης και οπουδήποτε αλλού τις βολεύει φτάνει να "πεταχτούν" 2 λεπτά (που γίνονται δέκα τελικά αφού αρχίζουν την κουβέντα) στην τράπεζα, στον φούρνο, τον κρεοπώλη ή στην αγαπημένη τους μπουτίκ. Συνήθως το αυτοκίνητο ποτέ δεν είναι σταθμευμένο ίσια και πάντα, μα πάντα θα εμποδίζει την κυκλοφορία των υπολοίπων αυτοκινήτων που περνούν. Σημειώστε πως για να σταθμεύσουν μεταξύ δύο αυτοκινήτων πρέπει να κτυπήσουν και στο μπροστινό και στο πισινό αυτοκίνητο μέχρι να τα καταφέρουν. Επίσης έχουν αδυναμία να σταθμεύουν πάνω στις κίτρινες συνεχόμενες γραμμές του δρόμου (μονή ή διπλή γραμμή δεν έχουν πρόβλημα), πάνω στα πεζοδρόμια ή ακόμη και στην μέση του δρόμου φτάνει να το αφήσουν κάπου τελοσπάντων και όλα είναι OK!

4. Οδηγούν με τον "νανέ" τους πολλές φορές σαν να είναι μόνες στον δρόμο, σταματούν στα φώτα τροχαίας πριν ακόμη ανάψει κόκκινο, μιλούν συνέχεια στο κινητό και φτιάχνουν συνέχεια τα μαλλιά τους ή το μακιγιάζ τους στο καθρεφτάκι!
Φιλική συμβουλή προς αναγνώστριες: Το καθρεφτάκι του αυτοκίνητου σας δεν είναι για να φτιάχνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας και σίγουρα η αριστερή λωρίδα του δρόμου δεν έχει κατώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χιλιόμετρα. Νισάφι πια!!

 

Βάση επιστημονικών ερευνών ας δούμε και τα πιο κάτω:
- Οι γυναίκες τηρούν περισσότερο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και είναι πιο προσεκτικές στο οδήγημα σε σχέση με μας τους άντρες.
- Οι γυναίκες προκαλούν περισσότερα δυστυχήματα τα οποία είναι επιπόλαια σε σχέση με τους άντρες οι οποίοι προκαλούν λιγότερα αλλά σοβαρότερα δυστυχήματα.
- Οι γυναίκες δυσκολεύονται να προσανατολιστούν και να σταθμεύσουν γιατί έχουν χειρότερη αντίληψη του χώρου σε σχέση με τους άντρες στους οποίους έχει γραφτεί στο dna τους η ικανότητα καλύτερης αντίληψης του χώρου που κινούνται, λόγο του ότι για χιλιάδες χρόνια ήταν αυτοί που πήγαιναν σε μακρινές αποστάσεις για να κυνηγήσουν και να φέρουν τροφή πίσω στην οικογένεια τους.

Άμα είναι έτσι τότε να τους δώσουμε κάποιο ελαφρυντικό αλλά πολλές φορές το παρακάνουν... βρε αδελφέ!


Το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνο σε Κύπρο και  Ελλάδα, είναι παγκόσμιο όπως θα δείτε παρακάτω...

 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM