| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑΝΓΚΑ…

Μήπως τελικά οι γυναίκες μας κάνουν ότι θέλουν;

Πέμπτη 24 Μάρ 2011

Από: Αρίσταρχος
Μας κολάζουν με το σεξαπίλ τους, μας εκνευρίζουν με τα τερτίπια τους, μας παρασύρουν με τα νάζια τους και στη τελική… ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!! Μήπως τελικά ο διάβολος φοράει …τάνγκα;

Ακόμη κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε το ασθενέστερο φύλο δεν είναι και τόσο αδύναμο, αντιθέτως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζετε ιδιαίτερα χειραφετημένο, δυναμικό και αποφασιστικό να αναλάβει δράση, τρίζοντας τα δόντια σε όλους εμάς τους άνδρες.

Ωστόσο η πονηράδα της γυναίκας, φαίνεται περίτρανα στο γεγονός ότι εκμεταλλεύεται την  αγάπη που έχουμε για τις γυναίκες και αφήνει όλους εμάς τους "σκληρούς" να νομίζουμε ότι κρατάμε ακόμη τα ηνία, ενώ αυτή, απλά κάνει κουμάντο με το "γάντι".

Αρκετές γυναίκες, είναι αποδεδειγμένα πιο σκληρές από τους άνδρες, δεν πείθονται από κλάματα και παρακάλια, ενώ όταν πάρουν μια απόφαση συνήθως δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μην πέφτεις ποτέ στα πόδια μιας γυναίκας διότι το πιο πιθανό είναι απλώς να σε πατήσει για να περάσει. Αντιθέτως οι άνδρες αναστατώνονται όταν έρθουν αντιμέτωποι με μια γυναίκα που ξεσπά σε κλάματα και μπορεί να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να τερματιστεί το ψυχολογικό "βάσανο" που μας πλακώνει.

Υπάρχουν πολλές περίτρανες αποδείξεις για τη διαβολική φύση της γυναίκας:
Μπορούν να μπουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να το χωρίσουν χωρίς δισταγμό. Η αδυναμία πέφτει και πάλι στους ώμους του άνδρα που αδυνατεί να αντισταθεί στον πειρασμό και φθάνει ακόμη και στο σημείο να διαλύσει την οικογένεια του.

Είτε το θέλουμε είτε όχι βρίσκουν τρόπο να πετύχουν πάντα το σκοπό τους. Εάν μια γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, το αποτέλεσμα θα γέρνει σίγουρα προς το μέρος της.

Εάν χωρίσετε και το πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανασμίξετε τότε να είστε σίγουροι ότι όσα παρακάλια και αν της κάνετε και όσα λουλούδια κι αν της στείλετε, τίποτα δεν θα τη μεταπείσει. Στο τέλος της ημέρας την τελική απόφαση ενός χωρισμού την έχει πάντοτε η γυναίκα, όπως κι αν έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Αλωνίζουν ακόμη και στην αγορά εργασίας. Οι γυναίκες, χαρακτηρίζονται από συνέπεια, η οποία τις οδηγεί να εισέρχονται στα πανεπιστήμια πιο εύκολα από ότι οι άνδρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σταδιακά τα επαγγέλματα που χρειάζονται πανεπιστημιακές γνώσεις να κατακλύζονται από τις γυναίκες. Τα μελλοντικά σενάρια κάνουν λόγο για γυναικοκρατούμενη αγορά εργασίας, με τους άνδρες να απομονώνονται κυρίως σε όσα χειρωνακτικά επαγγέλματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Ενώ για πρώτη φορά στα Κυπριακά δεδομένα οι άνεργοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες!

Δεν θέλεις με τίποτα να πέσεις στα χέρια εξετάστριας γυναίκας!!! Οι στατιστικές λένε ότι οι γυναίκες εξετάστριες είναι πολύ πιο αυστηρές από τους άνδρες εξεταστές, αφού δεν πείθονται ούτε με χαμόγελα, ούτε με διάφορες δικαιολογίες.

Τελικά, οι γυναίκες μας κάνουν ότι θέλουν και είναι οι κυρίαρχες του παιχνιδιού ή μήπως τις αφήνουμε να νομίζουν ότι είναι;
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM