| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Στις ζουμερές υπάρξεις λέμε ναι!

Επιτέλους! Οι γυναίκες με καμπύλες επιστρέφουν και μας... φτιάχνουν!

Τρίτη 22 Φεβ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Τα πρότυπα των ανορεξικών μοντέλων, που ακολουθούσαν πολλές γυναίκες, ευτυχώς ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τη θέση τους διεκδικούν επάξια γυναίκες ζουμερές, όλο χάρη και ομορφιά. Να "φτιαχτούμε" και εμείς λίγο βρε αδελφέ!

Οι άνδρες απολαμβάνουν αυτή την αλλαγή, αφού προτιμούσαν από ανέκαθεν τα πιο καμπυλωτά και πληθωρικά θηλυκά με τα γεμάτα πιασίματα όπως αυτά της Μόνικας Μπελούτσι, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Μπιγιονσέ. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και μέσω διαφόρων ερευνών, που δείχνουν ότι, το μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού θέλει τη σύντροφο του, λίγο «γεματούλα». Συγκεκριμένα επιθυμούν τη γυναίκα να έχει λεπτή μέση, μεγάλο στήθος και με λίγο πιο ανοιχτή περιφέρεια. Με λίγα  λόγια, ο μεσογειακός τύπος γυναίκας κάνει θραύσεις…Σύμφωνα με τους ειδικούς, η προτίμηση αυτή έχει και επιστημονική εξήγηση, αφού το σώμα αυτό, εκπέμπει υγεία, γονιμότητα και κυρίως καλά γονίδια, ενώ όσες έχουν τέτοιου είδους κορμί, είναι αποδεδειγμένο ότι παράγουν περισσότερα οιστρογόνα, με αποτέλεσμα να ελκύεται και ενστικτωδώς το αρσενικό είδος. Οι καμπύλες αυτές "φτιάχνουν" τους άντρες στον ίδιο βαθμό όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ!

Πέραν αυτού, οι άνδρες τείνουν να λένε ναι στη φυσική ομορφιά και όχι στις πλαστικοποιημένες φιγούρες. Με λίγα λόγια, τα σιλικονάτα στήθη και τα υπερυψωμένα κωλομέρια, για κάποιο μυστηριώδη λόγω, δεν αρέσουν και τόσο στους άνδρες, όπως οι γυναίκες νομίζουν. Αντιθέτως οι μελέτες έδειξαν, ότι πολύ μικρό ποσοστό ανδρών επέλεγε φωτογραφίες γυναικών, που ήταν αψεγάδιαστες, εξαιτίας της πλαστικής χειρουργικής.

Όσο για το ύψος, μπορεί ο ανδρικός πληθυσμός, να εντυπωσιάζεται από ψηλές γυναίκες με μακριά πόδια, αλλά από ότι φαίνεται στο τέλος επιλέγει να έχει δίπλα του γυναίκες μετρίου αναστήματος!

Ελπίζουμε η γυναίκες διαβάζοντας αυτή την έρευνα να μην μας απαντήσουν με την γνωστή παροιμία «τα πάχη μου τα κάλλη μου» γιατί άλλο οι σέξι καμπύλες και άλλο...


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM