| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Βρείτε την ιδανική γυναίκα!

Χρήσιμα tips για να μην την ξαναπατήσεις...

Τρίτη 08 Φεβ 2011

Από: Βίκτωρ
Η "τέλεια" γυναίκα στα μάτια του κάθε άντρα φαντάζει διαφορετική. Σε κάποιους είναι ψηλή ή κοντή, λεπτή ή ζουμερή, σεξουλιάρα ή θεούσα κ.α.

Όταν έρθει η ώρα για ψάξιμο της "τέλειας" γυναίκας πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τι ψάχνεται. Πολλοί την παθαίνουν γιατί κοιτάζουν σε λάθος μονοπάτια. Για παράδειγμα ψάχνουν τις ξανθές ψηλές με τέλειο σώμα ενώ οι ίδιοι είναι κοντοί και παχουλοί.

Το να βγείτε με μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι από το πρώτο ραντεβού θα ταιριάξετε. Πολλοί  απλά θέλουν να βγουν με μια γυναίκα, τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο φτάνει να είναι γυναίκα. Στην πορεία όμως ανακαλύπτουν ότι η γυναίκα αυτή δεν τους ταιριάζει. Γι` αυτό μην απορρίψετε αλλά ούτε να ενθουσιαστείτε από το πρώτο ραντεβού. Κανονίστε και άλλες συναντήσεις για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος. Τα αντίθετα σίγουρα έλκονται αλλά πολύ σύντομα θα γίνει ανιαρή η σχέση αυτή και βλέπω σύντομα καυγαδάκια. Αν πάλι έχετε κοινά στοιχεία με την κοπέλα αυτό θα βοηθήσει την σχέση σας αφού θα κάνετε πράγματα μαζί που σας αρέσουν.

Το κλειδί όμως της επιτυχίας βρίσκεται στην καλή και σωστή επικοινωνία του ζευγαριού. Ο διάλογος πρόσωπο με πρόσωπο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην καλή σχέση του ζευγαριού. Όταν υπάρχει ένας διάλογος όμορφος και ήρεμος τότε κάνει την σχέση "απόλαυση".

Η φυσική επαφή είναι πολύ σημαντική. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτοί που δεν έχουν συχνή φυσική επαφή, και δεν μιλάμε για μόνο το σεξ, δεν είναι ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν είστε σε μια σχέση όπου δεν έχετε συχνά μια αγκαλιά ένα χάδι, ένα φιλί τότε δυστυχώς είστε σε λάθος σχέση.

Όταν σκέφτεστε συνέχεια την γυναίκα με την οποία βγαίνετε με θετικό τρόπο και το ίδιο σας σκέφτεται και αυτή τότε τελικά είστε με την κατάλληλη γυναίκα.

Αν από την άλλη σκέφτεστε ότι δεν είστε με την " τέλεια γυναίκα" τότε ήρθε η ώρα να την "κάνετε" Μην μείνετε ποτέ με ένα άτομο επειδή το λυπάστε ή θα το πληγώσετε γιατί μετά λυπάστε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM