| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες..

..είναι οι Ιρλανδές σύμφωνα με έρευνα

Τετάρτη 16 Μάι 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Σύμφωνα με έρευνα που εξέτασε πρόσφατα τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Women’s Health, 7 στις 10 Ιρλανδές δηλώνουν μη ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους δραστηριότητα.

Ωστόσο, οξύμωρο είναι το γεγονός ότι οι Ιρλανδές είναι και οι πιο «δραστήριες» στο κρεβάτι ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς ένα 42% κάνει σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα, γι’ αυτές, η καλύτερη ώρα για να έρθουν σε ερωτική επαφή είναι στις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γυναίκες που κάνουν περισσότερο σεξ, μετά τις Ιρλανδές είναι οι Λονδρέζες και οι Ουαλές. Πιο αναλυτικά, το ένα τρίτο των γυναικών από αυτές τις περιοχές κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα.

Σε ότι έχει να κάνει το μέρος που προτιμούν, το 40% δηλώνει ευθαρσώς την προτίμησή του στους δημόσιους χώρους. Ακολουθεί η δουλειά και η παραλία. Μόλις το 28% έχει κάνει σεξ μόνο στο σπίτι του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότερες σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες ζουν στην Σκωτία.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες με σκοπό να βρεθεί η αλήθεια πίσω από τη σεξουαλική ζωή των ευρωπαίων γυναικών αλλά και οι διαφορές στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM