| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Πυρ, γυνή και θάλασσα, τα τρία κακά της μοίρας μας..

Αν δεν μας πεθάνουν τα άλλα δύο, σίγουρα η γυνή θα το κάνει!

Τετάρτη 28 Μάρ 2012

Από: Συντακτική ομάδα B1
Ποιες είναι τέλος πάντων; και βάλθηκαν να μας πεθάνουν; Όσο και να νομίζουμε πως ξέρουμε τα πάντα γι` αυτές, τόσο ανακαλύπτουμε πως τελικά δεν ξέρουμε τίποτα. Αλλιώς δείχνουν και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα, άλλα λένε και άλλα εννοούν, την μία έτσι την άλλη αλλιώς, δεν βρίσκεις την "ίσια" τους, αλλάζουν συνεχώς σαν τους χαμαιλέοντες ένα πράμα!

Πονηρό μυαλό, που το παίζει χαζή αλλά δεν είναι (όχι πάντα..), με μια δόση χαριτωμενιάς, και πάνω από όλα καμωματού και ναζιάρα (και εδώ ισχύει το όχι πάντα..). Πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας και μετά τραβά πίσω, "βγαίνει" και από πάνω, παίζοντας την αθώα περιστέρα.

Περίεργο πλάσμα η γυναίκα…αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Για αυτό ας το πάρουμε απόφαση ότι θα τις έχουμε μια ζωή πάνω από το κεφάλι μας και ας προσπαθήσουμε να μάθουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς….

- Κατά αρχήν όποιος είπε ότι πάνω από όλα σημασία έχει ο χαρακτήρας, είπε την πιο μεγάλη βλακεία! Αποδεδειγμένα οι γυναίκες κοιτάζουν την εξωτερική εμφάνιση και μάλιστα σχολιάζουν κάθε λεπτομέρεια, από το χρώμα που έχει η κάλτσα σου μέχρι το ρολόι που φοράς..

- Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στις γυναίκες γίνετε πλύση εγκεφάλου από τα γεννοφάσκια τους. Σε όλα τα παραμύθια που ακούνε από πολύ μικρή ηλικία, ο όμορφος πρίγκιπας, σώζει την καημένη, φτωχή, έκπτωτη βασιλοπούλα και την παντρεύεται μπαίνοντας στο μάτι των υπολοίπων θηλυκών κομπάρσων του παραμυθιού. Πως μπορούν λοιπόν να μην ψάχνουν ένα άνδρα όμορφο, πλούσιο, θαρραλέο, αλτρουιστή για να παντρευτούν, και κυρίως μα κυρίως! να κάνουν την Σούλα την Κούλα και την Ρίτσα, που έπαιζαν τις ωραίες του σχολείου να μαυρίσουν από το «κάχι» τους!

- Όσον αφορά τις κρεββατοϊστορίες τους; Ναι τα θέλουν όλα! Σε θέλουν τρυφερό αλλά και άγριο, με σωστό timing, που να εμπεριέχει αρκετά προκαταρκτικά (όποια σου είπε όχι στα προκαταρκτικά απλά βαριόταν την δεδομένη στιγμή και σκεφτόταν πώς να επιταχύνει τον χρόνο). Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα μάθεις τι θέλει μια γυναίκα στο σεξ και αυτό γιατί η γυναίκα λειτουργεί με τον εγκέφαλο. Την μια ημέρα μπορεί να την διεγείρει κάτι που την επόμενη ημέρα να της είναι απλά αδιάφορο. Όλα είναι ανάλογα με την ψυχολογία της την δεδομένη στιγμή…Ένα είναι το σίγουρο ότι βαριέται πολύ εύκολα! Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα, άλλαζε που και που στάση, πες της λίγο διαφορετικά πράγματα από ότι την προηγούμενη φορά, ή απλά κάνε το κάπου αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας σου, έχει και άλλους χώρους το σπίτι…

- Το "όσο την φτύνεις τόσο κολλά" νομίζω το ακούσατε ξανά… Ωστόσο που και που είναι καλό να την ξαφνιάζεται ευχάριστα. Δώστε της ένα φιλί εκεί που δεν το περιμένει ή στείλτε της ένα μπουκέτο λουλούδια χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι γυναίκες πεθαίνουν για κάτι τέτοια και μάλιστα ξεχνούν όλα όσα τους έκανες την προηγούμενη νύχτα, που δεν εμφανίστηκες καθόλου σπίτι.

- Τρελαίνονται όταν περνούν ώρα μαζί σου, κάνοντας κάποια δραστηριότητα. Φροντίστε λοιπόν που και που να πηγαίνετε π.χ.  για πεζοπορία ή για κολύμπι ή για οτιδήποτε άλλο σας αρέσει. Μην ξεχνάς ότι εκτός από ερωμένες σας, υποτίθεται είναι και φίλες σας και με τους φίλους σας περνάτε ωραία και συζητάτε σχεδόν τα πάντα.

- Αν και εμείς έχουμε την τάση να μην θέλουμε να μιλάμε για κάτι που μας απασχολεί, οι γυναίκες είναι ακριβώς το αντίθετο. Θέλουν να μιλούν συνεχώς για το πρόβλημα τους έστω και αν γνωρίζουν ότι δεν μπορείτε να τους δώσετε κάποια λύση. Αυτό που επιθυμούν όμως είναι απλά να τις ακούσετε. Όταν πάλι έχουμε εμείς κάποιο πρόβλημα, τείνουμε να κρυβόμαστε στο καβούκι μας, να μην το συζητάμε  θέλοντας να μείνουμε μόνοι μας. Αυτές όμως το μεταφράζουν ως « κάτι έχεις μαζί μου…», και αρχίζει η μουρμούρα και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα… Καλό είναι λοιπόν για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις,  να τους κάνετε και εσείς μια κουβεντούλα για το τι έχετε, ξεκαθαρίζοντας τους, τους λόγους που έχετε τις μαύρες σας και ότι δεν έχει να κάνει με αυτές.

- Πότε έχετε την επέτειο σας;  Μήπως ξεχάσατε; Τελείωσε ήρθε η συντέλεια του κόσμου…Με τίποτα, μα με τίποτα δεν ξεχνάμε τις σημαντικές επετείους! Γράψτε τις κάπου, κάντε τις τατουάζ, πέστε στη μαμά σας να σας θυμίζει…όπως και να το κάνετε ΜΗΝ τολμήσετε να ξεχάσετε γενέθλια, επέτειο γνωριμίας, επέτειο γάμου, γενέθλια παιδιών και οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία θεωρείται ορόσημο στη σχέση σας. Αν μάλιστα θυμάστε που πήγατε πρώτη φορά, τι φόραγε, τι άρωμα  μύριζε και άλλες λεπτομέρειες θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο…

Τελικά, "της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος", όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα! Αχ τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε..


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM