| 

ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX

 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 Ποιος είναι ο ακριβής ορισμός της γυναίκας!

Ποιες είναι τέλος πάντων;

Επιστήμονες, φιλόσοφοι και βιολόγοι ακόμα ερίζουν για το σχετικό ορισμό. Ανά τους αιώνες προτάθηκαν διάφοροι ορισμοί αλλά αυτή κατάφερε να τους απορρίψει όλους - γιατί ως γνωστόν δεν ικανοποιείται ποτέ και με τίποτα. Η γυναίκα εμφανίζεται σε όλα τα μεγέθη, χρώματα και σχήματα. Το προηγούμενο μπορεί να ισχύει μεταξύ γυναικών αλλά και για την ίδια γυναίκα σε διάφορες περιόδους της ζωής της. Είναι ειδική στις μεταμφιέσεις, οι οποίες έχουνε πάντα κάποιο απώτερο σκοπό - προσοχή για να διακρίνετε έστω και τις μικρότερες αλλαγές και κυρίως για να τις επισημάνετε. Σε αντίθετη περίπτωση θα γίνει αμείλικτη και είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρησιμοποιήσει εναντίον σας ένα από τα πολλά της όπλα.


Χημική ανάλυση
Στοιχείο: Γυναίκα
Σύμβολο: Wo
Εφευρέτης: Αδάμ
Δημιουργός: Θεός (μα καλά τι σκεφτόταν)
Ατομική μάζα: Αποδεκτή στα 47~59 κιλά +/- τα διάφορα σιλικονούχα πρόσθετα, αλλά κυμαίνεται μεταξύ 37 με 400+ κιλά.
Γεωγραφική εμφάνιση: Άφθονες ποσότητες σε όλες τις αστικές περιοχές

Φυσικές ιδιότητες
1. Επιφάνεια συνήθως καλυμμένη με μπογιά.
2. Δε λέει να βράσει με τίποτα, ωστόσο παγώνει στιγμιαία χωρίς κανένα προφανή λόγο.
3. Λιώνει κάτω από ειδική μεταχείριση.
4. Πικρή αν χρησιμοποιηθεί με λανθασμένο τρόπο ή κάτω από συγκεκριμένες καταστάσεις.
5. Βρίσκεται στην φύση σε διάφορες καταστάσεις από παρθένο μέταλλο μέχρι συνηθισμένο ορυκτό.
6. Υποχωρεί αν δεχτεί πίεση στα σωστά σημεία.

Χημικές ιδιότητες
1. Έλκεται πολύ ισχυρά από το χρυσό, ασήμι και μια τεράστια γκάμα πολύτιμων λίθων.
2. Απορροφάει τεράστιες ποσότητες ακριβών ουσιών.
3. Μπορεί να εκραγεί στιγμιαία χωρίς κάποιο προειδοποιητικό σημάδι.
4. Αδιάλυτη σε υγρά, αλλά η δράση της αυξάνεται με την χρήση αλκοόλ.
5. Ο πιο ισχυρός χρηματο-μειωτικός παράγοντας στο σύμπαν.

Χρήσεις
Σαν διακοσμητικό στοιχείο, κυρίως μέσα σε σπορ αμάξια.
Ισχυρός παράγοντας γενικού καθαρισμού.

Εργαστηριακές δοκιμές
1. Αγνό δείγμα γίνεται ροζ αν βρεθεί στην φύση.
2. Παίρνει πράσινο χρώμα αν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα ανώτερο δείγμα.

Κίνδυνοι
1. Ιδιαίτερα επικίνδυνη εκτός και αν χειριστεί από έμπειρα χέρια.
2. Παράνομη η κατοχή άνω της μίας, αν και μπορούν να συνυπάρχουν αρκετές αρκεί τα δείγματα να μην έρχονται σε επαφή το ένα με το άλλο.

Συμβουλές για άντρες
1. Ποτέ μην της δείξετε τον αληθινό σας εαυτό.
2. Ποτέ να μην αρχίζετε μια συζήτηση μαζί της εαν αφορά τον έρωτα, το σεξ, Φίλους-Φίλες, Γείτονες-Γειτόνισες, Ρούχα, Καλλυντικά, Παπούτσια, Κομμώσεις κλπ.
3. Να κρύβετε πάντα τις πιστωτικές σας.

Ιστορία
Η πρώτη γυναίκα ήταν η Εύα και ήτανε η γκόμενα του Αδάμ (για περισσότερα βλ. πρωτόπλαστοι). Φτιάχθηκε απευθείας από το Θεό την τελευταία μέρα πριν από το Μπινγκ Μπανγκ, το οποίο η ίδια προκάλεσε. Βασικά η Μεγάλη Έκρηξη ήτανε η πρώτη σκηνή ζήλιας, όταν ο αφελής Αδάμ είπε στη γυναίκα ότι ο Θεός έφτιαξε πρώτα αυτόν και ότι αυτή έχει πάρει μερικά κιλά! Αυτή το πήρε αλλιώς, τσαντίστηκε και έγινε της πουτάνας. Τελικά ο Αδάμ έμαθε πως δεν τα λένε έτσι αυτά και για να της κλείσει το στόμα της έδωσε τη Χρυσή American Express του για να κατέβει στο εμπορικό κέντρο απ` όπου οι φίλες της πήρανε κάτι φοβερά συνολάκια. Αυτός έλεγε να μην πάει γιατί βαριότανε τα ψώνια, αλλά αναγκάστηκε να κατέβει κι αυτός στη Γη αφού τον φωνάξανε από την τράπεζα - η Εύα είχε χτυπήσει κάτι τρελά overdraft μιας και είχε βρει (τουλάχιστον) ένα φοβερό Gucci φόρεμα και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πάρει. Ο Αδάμ ζήτησε δανεικά από το Θεό, αυτός τα πήρε γιατί τότε είχε κάτι νταραβέρια με την Εφορία και δεν είχε όρεξη για τέτοια και τους έστειλε και τους δύο από κει που ήρθανε. Έτσι ο Αδάμ έμαθε πως ο εγωισμός της γυναίκας στοιχίζει πολύ και πως δεν τη στέλνεις ποτέ μόνη για ψώνια.

Χαρακτηριστικά
Είναι το φονικότερο ανθρωποειδές, κάτοχος και επιδέξιος χρήστης του String. Άλλα όπλα της είναι: το βαθύ ντεκολτέ, η μίνι φούστα, το Gucci φόρεμα και η κρεβατομουρμούρα. Ισχυρότατο όπλο που συχνά χρησιμοποιεί ως έσχατο, είναι το κλάμα. Ποιός μπορεί να μείνει απαθής μπροστά σε ένα "αδύναμο" θηλυκό που σιγοκλαίει! Συχνά εμφανίζεται μεταμφιεσμένη σε ασθενές φύλο και ξεγελάει ανυποψίαστους σερνικούς. Δεν υπάρχουν σίγουροι τρόποι για να την ανακαλύψετε πριν είναι πολύ αργά: οι περισσότερες μαρτυρίες τη θέλουνε να αγριεύει μπροστά σε λαμπερά αντικείμενα και γυαλιστερές πέτρες, ειδικά όταν δεν είναι δικά της.

Γυναικείες Ορμόνες
Φερτηκαρταρεκαργιόλη:

Ορμόνη που εκκρίνεται ιδιαίτερα κάθε Σάββατο πρωί, και διεγείρει την γυναίκα έτσι ώστε να αποσπάσει την πιστωτική κάρτα του άντρα.
Ευρωχλωρίνη:
Με την έκκριση αυτής της ορμόνης η γυναίκα αφήνει την πιστωτική κάρτα και στρέφεται στα μετρητά του άντρα, τα οποία και `καθαρίζει` σε χρόνο ρεκόρ. Εφόσον συνδυαστεί με τις δύο προηγούμενες, ασ`τα να πάνε.
Τηλεφωνίνη:
Ορμόνη που δίνει στη γυναίκα την ικανότητα να μπορεί να μιλά στο τηλέφωνο για πολλές ώρες χωρίς να χρειάζεται τροφή και νερό. Εκκρίνεται καθημερινά σε σταθερή ποσότητα, αλλά παρατηρείται υπερέκκριση όταν η φερτηκάρταρεκαριόλη και η ευρωχλωρίνη δεν έχουν αποτέλεσμα.
Νυφουλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη της οποίας η έκκριση αυξάνεται γεωμετρικά με τα χρόνια και η οποία δημιουργεί στη γυναίκα την ακατανίκητη ανάγκη να ντυθεί νυφούλα. Εξαιρετικά επικίνδυνη για τους άντρες, αφού μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στον αιφνίδιο γάμο.
Πονοκεφαλίνη:
Πρόκειται για ορμόνη που εκκρίνεται κυρίως όταν η γυναίκα βρίσκεται σε ύπτια θέση (=ξαπλωμένη). Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτή η ορμόνη δεν προκαλεί πονοκέφαλο στην γυναίκα αλλά οίδημα (=πρήξιμο) στα γεννητικά όργανα των ανδρών. Η γυναίκα επικαλείται δήθεν πονοκέφαλο για να αποφύγει άλλες δραστηριότητες. Πιστεύεται ότι συσχετίζεται με τη νυφουλίνη στις μικρές και την φερτηκάρταρεκαργιόλη στις μεγαλύτερες ηλικίες. Πάντοτε όμως συνδυάζεται με την μουρμουρόνη.
Μουρμουρόνη:
Βασική γυναικεία ορμόνη, αφού εκκρίνεται από όλες τις γυναίκες και σε όλες τις ηλικίες. Διακρίνεται στη γενικομουρμουρόνη (η γυναίκα μουρμουρίζει γενικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας) και στη κρεβατομουρμουρόνη (εκκρίνεται πριν τον ύπνο και προκαλεί βασανιστική κρεβατομουρμούρα). Σε συνδυασμό με την τηλεφωνίνη προκαλεί μουρμούρα από τηλεφώνου (γνωστή και ως τηλεγκρίνια). Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αν βρεθεί τρόπος περιορισμού της μουρμουρόνης, ο μέσος όρος ζωής των ανδρών θα αυξηθεί άμεσα κατά 15-20 χρόνια.
Ποδοσφαιρίνη:
Παρόμοια με την προηγούμενη, εμφανίζεται όταν ο φίλος/σύντροφος/γκόμενος/σύζυγος κάθεται να δεί μπάλα στην τηλεόραση. Ο οργανισμός της γυνάικας υπερχειλίζει από αυτήν την ορμόνη, όταν ο άντρας καλεί τους κολλητούς του, παραγγέλνει πίτσες και κατεβάζει ένα καφάσι μπύρες.
Πηγή: Φρικηπαίδεια
Επιμέλεια/Επεξεργασία: Συντακτική ομάδα Β1

Από: Συντακτική ομάδα Β1Κυριακή 06 Ιαν 2013

 Οι λιγότερο σεξουαλικά ικανοποιημένες Ευρωπαίες..

..είναι οι Ιρλανδές σύμφωνα με έρευνα

Σύμφωνα με έρευνα που εξέτασε πρόσφατα τις σεξουαλικές συνήθειες των γυναικών σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Women’s Health, 7 στις 10 Ιρλανδές δηλώνουν μη ικανοποιημένες με την σεξουαλική τους δραστηριότητα.

Ωστόσο, οξύμωρο είναι το γεγονός ότι οι Ιρλανδές είναι και οι πιο «δραστήριες» στο κρεβάτι ανάμεσα σε όλα τα ευρωπαϊκά κράτη, καθώς ένα 42% κάνει σεξ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα.

Μάλιστα, γι’ αυτές, η καλύτερη ώρα για να έρθουν σε ερωτική επαφή είναι στις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Οι γυναίκες που κάνουν περισσότερο σεξ, μετά τις Ιρλανδές είναι οι Λονδρέζες και οι Ουαλές. Πιο αναλυτικά, το ένα τρίτο των γυναικών από αυτές τις περιοχές κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα.

Σε ότι έχει να κάνει το μέρος που προτιμούν, το 40% δηλώνει ευθαρσώς την προτίμησή του στους δημόσιους χώρους. Ακολουθεί η δουλειά και η παραλία. Μόλις το 28% έχει κάνει σεξ μόνο στο σπίτι του.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι περισσότερες σεξουαλικά ικανοποιημένες γυναίκες ζουν στην Σκωτία.

Να σημειωθεί ότι η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 1.000 γυναίκες με σκοπό να βρεθεί η αλήθεια πίσω από τη σεξουαλική ζωή των ευρωπαίων γυναικών αλλά και οι διαφορές στις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.
Από: Συντακτική ομάδα Β1Τετάρτη 16 Μάι 2012

 Πυρ, γυνή και θάλασσα, τα τρία κακά της μοίρας μας..

Αν δεν μας πεθάνουν τα άλλα δύο, σίγουρα η γυνή θα το κάνει!

Ποιες είναι τέλος πάντων; και βάλθηκαν να μας πεθάνουν; Όσο και να νομίζουμε πως ξέρουμε τα πάντα γι` αυτές, τόσο ανακαλύπτουμε πως τελικά δεν ξέρουμε τίποτα. Αλλιώς δείχνουν και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα, άλλα λένε και άλλα εννοούν, την μία έτσι την άλλη αλλιώς, δεν βρίσκεις την "ίσια" τους, αλλάζουν συνεχώς σαν τους χαμαιλέοντες ένα πράμα!

Πονηρό μυαλό, που το παίζει χαζή αλλά δεν είναι (όχι πάντα..), με μια δόση χαριτωμενιάς, και πάνω από όλα καμωματού και ναζιάρα (και εδώ ισχύει το όχι πάντα..). Πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας και μετά τραβά πίσω, "βγαίνει" και από πάνω, παίζοντας την αθώα περιστέρα.

Περίεργο πλάσμα η γυναίκα…αλλά μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Για αυτό ας το πάρουμε απόφαση ότι θα τις έχουμε μια ζωή πάνω από το κεφάλι μας και ας προσπαθήσουμε να μάθουμε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από εμάς….

- Κατά αρχήν όποιος είπε ότι πάνω από όλα σημασία έχει ο χαρακτήρας, είπε την πιο μεγάλη βλακεία! Αποδεδειγμένα οι γυναίκες κοιτάζουν την εξωτερική εμφάνιση και μάλιστα σχολιάζουν κάθε λεπτομέρεια, από το χρώμα που έχει η κάλτσα σου μέχρι το ρολόι που φοράς..

- Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στις γυναίκες γίνετε πλύση εγκεφάλου από τα γεννοφάσκια τους. Σε όλα τα παραμύθια που ακούνε από πολύ μικρή ηλικία, ο όμορφος πρίγκιπας, σώζει την καημένη, φτωχή, έκπτωτη βασιλοπούλα και την παντρεύεται μπαίνοντας στο μάτι των υπολοίπων θηλυκών κομπάρσων του παραμυθιού. Πως μπορούν λοιπόν να μην ψάχνουν ένα άνδρα όμορφο, πλούσιο, θαρραλέο, αλτρουιστή για να παντρευτούν, και κυρίως μα κυρίως! να κάνουν την Σούλα την Κούλα και την Ρίτσα, που έπαιζαν τις ωραίες του σχολείου να μαυρίσουν από το «κάχι» τους!

- Όσον αφορά τις κρεββατοϊστορίες τους; Ναι τα θέλουν όλα! Σε θέλουν τρυφερό αλλά και άγριο, με σωστό timing, που να εμπεριέχει αρκετά προκαταρκτικά (όποια σου είπε όχι στα προκαταρκτικά απλά βαριόταν την δεδομένη στιγμή και σκεφτόταν πώς να επιταχύνει τον χρόνο). Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν θα μάθεις τι θέλει μια γυναίκα στο σεξ και αυτό γιατί η γυναίκα λειτουργεί με τον εγκέφαλο. Την μια ημέρα μπορεί να την διεγείρει κάτι που την επόμενη ημέρα να της είναι απλά αδιάφορο. Όλα είναι ανάλογα με την ψυχολογία της την δεδομένη στιγμή…Ένα είναι το σίγουρο ότι βαριέται πολύ εύκολα! Φρόντισε λοιπόν να μην κάνεις συνεχώς τα ίδια πράγματα, άλλαζε που και που στάση, πες της λίγο διαφορετικά πράγματα από ότι την προηγούμενη φορά, ή απλά κάνε το κάπου αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας σου, έχει και άλλους χώρους το σπίτι…

- Το "όσο την φτύνεις τόσο κολλά" νομίζω το ακούσατε ξανά… Ωστόσο που και που είναι καλό να την ξαφνιάζεται ευχάριστα. Δώστε της ένα φιλί εκεί που δεν το περιμένει ή στείλτε της ένα μπουκέτο λουλούδια χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Οι γυναίκες πεθαίνουν για κάτι τέτοια και μάλιστα ξεχνούν όλα όσα τους έκανες την προηγούμενη νύχτα, που δεν εμφανίστηκες καθόλου σπίτι.

- Τρελαίνονται όταν περνούν ώρα μαζί σου, κάνοντας κάποια δραστηριότητα. Φροντίστε λοιπόν που και που να πηγαίνετε π.χ.  για πεζοπορία ή για κολύμπι ή για οτιδήποτε άλλο σας αρέσει. Μην ξεχνάς ότι εκτός από ερωμένες σας, υποτίθεται είναι και φίλες σας και με τους φίλους σας περνάτε ωραία και συζητάτε σχεδόν τα πάντα.

- Αν και εμείς έχουμε την τάση να μην θέλουμε να μιλάμε για κάτι που μας απασχολεί, οι γυναίκες είναι ακριβώς το αντίθετο. Θέλουν να μιλούν συνεχώς για το πρόβλημα τους έστω και αν γνωρίζουν ότι δεν μπορείτε να τους δώσετε κάποια λύση. Αυτό που επιθυμούν όμως είναι απλά να τις ακούσετε. Όταν πάλι έχουμε εμείς κάποιο πρόβλημα, τείνουμε να κρυβόμαστε στο καβούκι μας, να μην το συζητάμε  θέλοντας να μείνουμε μόνοι μας. Αυτές όμως το μεταφράζουν ως « κάτι έχεις μαζί μου…», και αρχίζει η μουρμούρα και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα… Καλό είναι λοιπόν για να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις,  να τους κάνετε και εσείς μια κουβεντούλα για το τι έχετε, ξεκαθαρίζοντας τους, τους λόγους που έχετε τις μαύρες σας και ότι δεν έχει να κάνει με αυτές.

- Πότε έχετε την επέτειο σας;  Μήπως ξεχάσατε; Τελείωσε ήρθε η συντέλεια του κόσμου…Με τίποτα, μα με τίποτα δεν ξεχνάμε τις σημαντικές επετείους! Γράψτε τις κάπου, κάντε τις τατουάζ, πέστε στη μαμά σας να σας θυμίζει…όπως και να το κάνετε ΜΗΝ τολμήσετε να ξεχάσετε γενέθλια, επέτειο γνωριμίας, επέτειο γάμου, γενέθλια παιδιών και οποιαδήποτε άλλη ημερομηνία θεωρείται ορόσημο στη σχέση σας. Αν μάλιστα θυμάστε που πήγατε πρώτη φορά, τι φόραγε, τι άρωμα  μύριζε και άλλες λεπτομέρειες θα εκτιμηθεί ακόμη περισσότερο…

Τελικά, "της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος", όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα! Αχ τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε..


Από: Συντακτική ομάδα B1Τετάρτη 28 Μάρ 2012

 Δεν ξέρεις τι δώρο να της πάρεις για τις γιορτές;

Για ρίξε μια ματιά, σου έχουμε τις λύσεις…

Φεύγουν τα γενέθλια, έρχονται τα Χριστούγεννα, τελειώνουν οι γιορτές, να σου και η επέτειος…όλο δώρα, δώρα αλλά εσύ δεν ξέρεις τι να πάρεις στη καλή σου. Το γυναικείο δώρο δεν είναι και πολύ εύκολη υπόθεση, αφού οι απαιτήσεις των γυναικών όσον αφορά τα καταναλωτικά τους όνειρα, είναι πάμπολλες, αμέτρητες και ατελείωτες. Όμως μην ανησυχείς, εμείς είμαστε εδώ. Φτιάξαμε την πιο κάτω λίστα με έξι βασικές προϋποθέσεις και με διάφορες προτάσεις για δώρα, ούτως ώστε να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το κατάλληλο γι` αυτή!


Βασικές προϋποθέσεις που πρέπει να γνωρίζετε είναι:


1.
Το γυναικείο είδος δεν λέει ποτέ "φτάνει έχω αρκετά". Αντιθέτως όσα πιο πολλά τόσο το καλύτερο. Οι γυναίκες διαθέτουν το "χάρισμα" να ξεχωρίζουν τις μικροδιαφορές ανάμεσα σε δύο αντικείμενα. Και πάνω από όλα τα θέλουν όλα… Μπορεί για εσάς λοιπόν δύο όμοια πράγματα να είναι τα ίδια, για αυτές όμως έχουν μεγάλη διαφορά. Ηθικό δίδαγμα σε αυτό, ποτέ μην λέτε στους εαυτούς σας "δεν ξέρω τι να της πάρω γιατί έχει από όλα".
2. Ποτέ μα ποτέ μην τολμήσετε να της αγοράσετε οικιακά σκεύη ή εξοπλισμό κουζίνας. Αυτό που σκέφτεται είναι πως την έχετε μόνο για τις δουλειές του σπιτιού.
3. Εάν σας πει ευγενικά "Αγάπη μου δεν θέλω τίποτα", μην διανοηθείτε να την πιστέψετε, διότι απλούστατα σας δοκιμάζει. Εάν τελικά δεν της πάρετε κάτι, αμέσως θα διαπιστώσετε το γνωστό σε όλους "κατέβασμα της μούρης".
4. Προσπαθήστε να την ψυχολογήσετε προτού της αγοράσετε οποιοδήποτε δώρο, γιατί μπορεί να έδειξε ενδιαφέρον για κάτι που είδε σε μια βιτρίνα ή να φορούσε μία φίλη της στο παρελθόν, τώρα όμως μπορεί οι ανάγκες τις να είναι διαφορετικές, άσε που αλλάζουν και συνεχώς "θέλω" και να μην της αρέσει πλέον αυτό που είχες σκοπό να της πάρεις εδώ και καιρό.
5. Να ξέρεις πάντα πως οι γυναίκες αρέσκονται στις εκπλήξεις. Τις ευχάριστες πάντα εννοείται.. Γι` αυτό φρόντισε και το είδος του δώρου αλλά και η στιγμή που θα της προσφερθεί να είναι εκεί που δεν το περιμένει.
6. Για αρκετές γυναίκες η αξία ενός δώρου δεν έχει και τόση σημασία, η κίνηση μετρά, γιατί απλά θεωρούν πως τα δώρα είναι μία ένδειξη αγάπης και έκφρασης συναισθημάτων, από την πλευρά του άντρα τους. Επιπλέον είναι μία ρομαντική κίνηση που δείχνει το ενδιαφέρον σας προς αυτή.


Ποια δώρα λοιπόν, εκτιμά περισσότερο η γυναίκα, και ποια είναι αυτά που πάντοτε θα χρειάζεται έστω και αν έχει στη ντουλάπα της εκατοντάδες;


Εσώρουχα
Καλά μην διαμαρτύρεσαι. Το ξέρουμε πως είναι δύσκολο να μπεις σε κατάστημα γυναικείων εσωρούχων και να διαλέγεις εσώρουχα για το κορίτσι σου.. υπάρχουν όμως και κάποιοι τολμηροί που το κάνουν! Φτάνει μόνο να ξέρεις το σωστό μέγεθος που φορά. Στην περίπτωση που δεν το γνωρίζεις επέλεξε ένα που νομίζεις πως είναι ok και ζήτησε κάρτα αλλαγής στην περίπτωση που έπεσες έξω. Σε καμία περίπτωση όμως μην διανοηθείς να κοιτάξεις τα στήθη της πωλήτριας για να δεις αν φοράνε το ίδιο μέγεθος με την καλή σου (αν και εδώ που το λέμε καλό ακούγεται..) και να της πεις "έχετε περίπου τα ίδια βυζιά, δώσε μου ένα τέτοιο", γιατί θα σε βγάλουν έξω με τις κλωτσιές!

Έξτρα ειδικά παιχνίδια για μεγάλους
Αν η δική σου είναι προχωρημένη, εξηγημένη και τολμηρή, μερικά δωράκια από ένα sex shop θα χρησιμεύσουν και στους δύο σας... αν πάρεις και μια στολή του Άγιου Βασίλη σε συνδυασμό με τις χειροπέδες, τα μαστίγια και τα άλλα βοηθήματα, θα της προσφέρεις μία αξέχαστη βραδιά που θα θυμάται μια ζωή! Δεν νομίζουμε άλλωστε να της ξανάτυχε να δει και την άλλη πλευρά του Άγιου Βασίλη!!

Περιποίηση σε spa
Μία σχετικά φτηνή λύση ή καλύτερα μια λύση με διαφορετικές τιμές της δικής σας επιλογής, ειδικά εάν το έτερον ήμισυ είναι της καλοπέρασης. Μπορείτε εύκολα να βρείτε ποικιλία πακέτων περιποίησης spa, είτε σε ξενοδοχεία είτε σε ινστιτούτα αισθητικής ή ακόμη και σε κέντρα που ειδικεύονται στον τομέα αυτό. Η χαλάρωση και η ηρεμία σε συνδυασμό με την κούρα ομορφιάς που προσφέρουν τα spa είναι κάτι που θα άρεσε και θα εκτιμούσαν όλες οι γυναίκες.

Κοσμήματα
Δεν πειράζει αν έχουν πολλά, σίγουρα το δικό σας θα είναι διαφορετικό! Το δώρο κόσμημα αποτελεί μια ασφαλή λύση. Ακόμη και αν της ξανακάνατε πρόσφατα ή στο παρελθόν παρόμοιο δώρο, μπορείτε απλά να επιλέξετε κάτι διαφορετικό, ή για κάποιο άλλο μέρος του σώματος. Κοσμήματα μπορείτε να βρείτε σε διάφορες τιμές από φτηνά μέχρι και τα πιο ακριβά. Εσείς απλά πηγαίνετε σε ένα κοσμηματοπωλείο και πείτε του την τιμή που θέλετε να κινηθείτε, βάζοντας τα δικά σας πλαίσια.

Διήμερο σε ένα ξενοδοχείο εντός ή εκτός χώρας
Μμμ! Να ακόμη κάτι, από το οποίο θα μπορούσατε να επωφεληθείτε και οι δύο. Εάν η τσέπη σας δεν σας σηκώνει να πληρώσετε τα εισιτήρια και τη διαμονή σε μια άλλη χώρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα ξενοδοχείο σε μια άλλη πόλη ή σε ένα εξοχικό θέρετρο. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκουραστείτε και οι δύο, θα περάσετε χρόνο μόνοι σας και παράλληλα θα εκπληρώσετε και την υποχρέωση σας ως προς το δώρο.

Λουλούδια
Είναι ίσως το πιο παραδοσιακό δώρο αλλά η πραγματικότητα είναι πως όλες οι γυναίκες τρελαίνονται για αυτά. Στείλτε της ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα ή μια γλάστρα από ορχιδέα. Συνοδέψτε τα λουλούδια με μια ρομαντική κάρτα γραμμένη πάντοτε από εσάς και είμαστε σίγουροι πως θα σας παραδώσει αμαχητί το κλειδί της καρδιάς της.

Ρολόι χειρός
Τι κι αν έχει 10 ρολόγια στη σειρά…Διαλέξτε ένα ρολόι σε διαφορετικό χρώμα, σχήμα ή μέγεθος. Είναι ένα έξυπνο δώρο αν σκεφτείτε ότι οι γυναίκες θέλουν να έχουν ένα ρολόι για καθετί που φοράνε. Μπορείτε να βρείτε καλά ρολόγια από 150 ευρώ περίπου.

Τσάντα
Υπάρχουν λογιών λογιών τσάντες. Εάν δεν είστε σίγουρος για την επιλογή σας, καλύτερα να πάρετε μια φίλη σας μαζί σας για να σας συμβουλεύσει ως προς το στυλ, τη μάρκα καθώς και την τιμή. Για την γυναίκα, μια τσάντα ως γνωστών είναι πάντοτε χρήσιμη, όσες και να έχουν πάντα θέλουν και άλλες.

Κατοικίδιο
Εάν αγαπά τα ζώα μπορείτε να της χαρίσετε ένα μικρό κατοικίδιο. Εάν δεν θέλετε σκυλάκι τότε μια χελώνα για παράδειγμα, είναι ένα μια καλή επιλογή.

Σοκολατάκια
Οι γυναίκες λατρεύουν τα γλυκά και ειδικά τις σοκολάτες. Επέλεξε μόνο η σοκολάτα να είναι της αρεσκείας της δηλαδή μπορεί να της αρέσει η γάλακτος ή η μαύρη πικρή σοκολάτα κλπ. Αν βρεις ποιοτικά  χειροποίητα σοκολατάκια ζαχαροπλαστείου, ακόμη καλύτερα, θα εκτιμηθεί περισσότερο από το να τα αγοράσεις από την υπεραγορά. Αυτή η επιλογή είναι και γλυκιά και φθηνή!

Στριπτίζ
Αν πάλι αυτές οι γιορτές σας βρίσκουν ταπί, μην στεναχωριέσαι υπάρχει λύση! Κάντε της δώρο ένα στριπτίζ από εσάς. Αν διαθέτεις το κατάλληλο σώμα, φτιάξε ατμόσφαιρα κάνε τα δικά σου κόλπα και χάρισε της μία αξέχαστη βραδιά αχαλίνωτου σεξ! Μπορεί την επόμενη μέρα να αναζητά ακόμη δώρο αλλά τουλάχιστον μέχρι να "ξαναγεμίσει" το πορτοφόλι σου, θα έχει να θυμάται..


Τελευταία συμβουλή μας είναι να αγοράζετε τα δώρα σας από καταστήματα που δέχονται αλλαγές, διαθέτουν ποικιλία προϊόντων και μεγεθών, έτσι ώστε αν θελήσει η καλή σας να πάρει κάτι άλλο να μπορεί να κάνει την αλλαγή. Πάντα ζητάτε κάρτα αλλαγής. Καλό ψάξιμο και καλές επιτυχίες!

Από: Συντακτική ομάδα Β1Παρασκευή 09 Δεκ 2011

 Το φαινόμενο του Θηλυκού... Ελευθέρας βοσκής!

Ποιοι είναι οι λόγοι που οδηγούνται στο one night stand;

Από τα πολύ παλιά χρόνια, ο άντρας ήταν και είναι πολυγαμικό ον, σε αντίθεση με την γυναίκα, που η κοινωνία την ήθελε να είναι μονογαμική και πιστή στον σύντροφο της. Στην σημερινή κοινωνία που ζούμε, βλέπουμε όμως τα πράγματα να αλλάζουν ραγδαία και ο άντρας να χάνει το μονοπώλιο αυτό. Η γυναίκα άρχισε και αυτή να απελευθερώνεται από τα ταμπού της κοινωνίας μας και όλο και περισσότερο να γίνεται οπαδός του "οne night stand".

Τι είναι αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στην γυναικεία συμπεριφορά και τι είναι αυτό που κάνει το θηλυκό να είναι πια  "ελευθέρας βοσκής";  Ποιοι λόγοι κρύβονται πίσω από αυτή την γυναικεία αντίδραση;

1. Γυναίκα  "Καριερίστας"
Από τον καιρό που η γυναίκα άρχισε να απελευθερώνεται και να μην εξαρτάται πια από τον άντρα τα πράγματα έχουν αλλάξει. Στην δουλειά της καθημερινά έρχεται σε επαφή με συναδέλφους και συνεργάτες. Οι περισσότερες ώρες της ημέρας ξοδεύονται στη δουλειά της. Έχει γίνει πια γυναίκα  "καριερίστας" και προσπαθεί συνεχώς να ανελιχθεί. Ο χρόνος που ξοδεύει καθημερινά δεν της αφήνει το περιθώριο να έχει μια σοβαρή σχέση (για γάμος ούτε λόγος) και άσε που θέλει να περνά και αρκετό χρόνο με τις φίλες της. Έτσι υπάρχει η τάση να προτιμούν την λύση του " καθίστε, γαμ*στε, τελειώσατε". 

2. Φοβάται την δέσμευση
Πολλές γυναίκες δεν θέλουν και φοβούνται την δέσμευση.  Μια σοβαρή δέσμευση την φοβίζει μήπως πληγωθεί από τον άντρα. Έτσι τον τελευταίο καιρό η γυναίκα είναι πιο συγκρατημένη και αποφεύγει να εκφράσει τα συναισθήματα της. Έτσι απομακρύνει την πιθανότητα να πληγωθεί και προτιμά το sex της μιας βραδιάς με διαφορετικούς άντρες.

3. Το διασκεδάζει!

Ανήκει στον τύπο της γυναίκας που λατρεύει το σεξ και απολαμβάνει την απόφαση της να κοιμάται με διάφορους άντρες, άσε που προσπαθεί να το κάνει και όσο πιο συχνά γίνεται.  Δεν έχει ταμπού και είναι έτοιμη για όλα. Τίποτα δεν υπάρχει ώστε να την συγκρατήσει και το σύνθημα της είναι " γιατί όχι;"

4. Παίρνει πίσω το αίμα της
Αφού έπεσε θύμα κάποιου άντρα και έφαγε κέρατο, η καλύτερη εκδίκηση είναι να συμπεριφερθεί και αυτή ανάλογα. Όμως δεν θα πάρει μόνο την εκδίκηση της για τον πρώην, αλλά και για όποιον τολμήσει να κάνει σχέση μαζί της. Με αυτό τον τρόπο έχει την ψευδαίσθηση ότι πληγώνει όπως πληγώθηκε και αυτή.

5. Θέλει να ξεχάσει
Για να ξεχάσει τον πρώην πολλές γυναίκες οδηγούνται στην λύση αυτή. Κοιμούνται με διάφορους άντρες για να μπορέσουν να ξεχάσουν την προηγούμενη τους σχέση.  Για να αποφύγουν την μοναξιά είναι έτοιμες να δώσουν τα πάντα αλλά και πάλι δεν ξανοίγονται με τα άτομα που κοιμούνται και κρατούν απόσταση. Όταν περάσει ο καημός και η μεγάλη ζάλη και είναι πια έτοιμη για να κάνει ξανά μια σοβαρή σχέση,  τότε σταματά να κοιμάται με διάφορους.

6. Δεν ξέρει να λέει όχι....
Κοιμάται με τους φίλους της, συγγενείς, αφεντικά, συνεργάτες, συναδέλφους και ότι άλλο τύχει και κάτσει. Είναι ο τύπος της γυναίκας που νιώθει ακόμη και ενοχές να πει όχι σε κάποιον άντρα. Μπορεί να κάνει sex, μόνο και μόνο γιατί κάποιος την έβγαλε έξω για ένα ποτό, ή της άλλαξε μια λάμπα, ή της χαμογέλασε στο ασανσέρ, πως να βγει από την υποχρέωση το κορίτσι;


Από: Συντακτική ομάδα Β1Τετάρτη 22 Ιούν 2011

 Η Εύα φταίει για όλα... Όλα αυτή τα ξεκίνησε!

Τι το ήθελες ρουφιάνα να δαγκώσεις το μήλο;

Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε. Κατόπιν δημιούργησε τον άντρα και μετά αναπαύτηκε. Στο τέλος ο Θεός δημιούργησε τη γυναίκα. Από τότε ούτε ο Θεός ούτε ο άντρας αναπαύτηκαν ξανά!!

Οι γυναίκες από την φύση τους, είναι πονηρές και περίεργες, από καταβολής του κόσμου και έχουν βαλθεί να μας ταλαιπωρούν και να μας τα πρήζουν. Την αρχή έκανε η Εύα γιατί είχε λυσσάξει να δοκιμάσει το μήλο! Γιατί δάγκωσες το μήλο ρουφιάνα Εύα; Μια χαρά θα ήμασταν στον Παράδεισο... Θα μου πείτε πως, καλά η Εύα το δάγκωσε, ο Αδάμ γιατί την ακολούθησε και έφαγε και αυτός από το μήλο; Σίγουρα η Εύα άρχισε τα νάζια και την πάρλα "Έλα φάε τζαι ν` ωραίο" και παρέσυρε τον Αδάμ στην αμαρτία!

Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχθούμε, οι γυναίκες άλλοτε με τον τρόπο τους, τα νάζια τους και τις ιδιοτροπίες τους, μας κάνουν σχεδόν ότι θέλουν. Μπορεί να είμαστε εμείς η κεφαλή του σπιτιού αλλά πολλές φορές, το σβέρκο που γυρνάει το κεφάλι είναι η γυναίκα, παρόλο που κανένας μας δεν το παραδέχεται.

Και εμείς για να μην μας τα πρήζουν αναγκαζόμαστε να γυρνάμε το κεφάλι εκεί που θέλουν αυτές. Τι ζητάμε εμείς οι άντρες, ελάχιστα πράγματα. Λίγη ησυχία, λίγη ελευθερία και αρκετό sex! Τότε γιατί περνάμε αυτό το μαρτύριο; Φταίμε φίλοι μου. Γιατί τις αφήνουμε να κάνουν όλα αυτά που κάνουν.

Οι γυναίκες συμπεριφέρονται με αυτό τον τρόπο, γιατί ποτέ δεν ικανοποιούνται και για να είναι ευτυχισμένες, θέλουν από εμάς ΟΛΑ τα παρακάτω:

1. Να είμαστε και φίλος τους και ψυχολόγος. "Γιώργο έχω πρόβλημα... Γιώργο η τάδε μου είπε έτσι... Γιώργο τι νομίζεις να κάνω..." 2. Να είμαστε τέλειοι εραστές. Εδώ συμφωνούμε αλλά όσο καλός και να είσαι, κάτι θα βρει που θα την ενοχλεί! 3. Μηχανικός αυτοκινήτου. "Γιώργο για δες λίγο το αυτοκίνητο, κάνει κάποιο θόρυβο.." 4. Στυλίστας. "Γιώργο άραγε ποιο φόρεμα να βάλω αυτό ή το άλλο; Ναι αλλά αν βάλω αυτό πάνε τα παπούτσια; Αχ δεν πάει το κολιέ... Γιώργο αύριο θέλω καινούργιο κολιέ, κανόνισε..." 5. Τολμηρός, δυναμικός και έξυπνος. 6. Να έχουμε χιούμορ. 7. Πιστός στην σχέση και να μην κοιτάμε καμία απολύτως άλλη γυναίκα εκτός από αυτή. 8. Γυμνασμένος. 9. Στοργικός και ρομαντικός σαν τον Χουάν στις Βραζιλιάνικες σαπουνόπερες. 10.  Να έχουμε μνήμη ελέφαντα και να μην ξεχνάμε επετείους γάμου, αρραβώνων κλπ. 11. Να μην ζηλεύουμε αλλά και να μην είμαστε και εντελώς αδιάφοροι. 12. Να αγαπάμε τους γονείς της και όλο της το σόι.

Όταν συνειδητοποιήσουν πως δεν έχεις όλα τα πιο πάνω, που κανένας άντρας στον κόσμο δεν τα έχει όλα μαζί, αρχίσουν τα παράπονα, οι ιδιοτροπίες και το πρήξιμο.

Πως καταντήσαμε έτσι βρε αδελφέ. Να πηγαίνεις έξω με τους φίλους για ένα ποτό και να προσέχεις μην τυχόν και μυρίζεις έστω και λίγο άρωμα που παραπέμπει σε γυναίκα. Να πηγαίνεις τουαλέτα και να φοβάσαι μην τυχόν και αφήσεις αποτυπώματα εκτός λεκάνης.

Κάθε άντρας από την αρχή μιας σχέσης πρέπει να ξεκαθαρίζει την θέση του και να δείχνει τον πραγματικό του χαρακτήρα από την αρχή. Αν προσποιήθηκες για οποιοδήποτε λόγο, είτε γιατί ήσουν πολύ ερωτευμένος, είτε γιατί ο μπαμπάς του κοριτσιού τα φυσούσε... και ήσουν μες την καλοσύνη και τα μέλια, μετά όταν πλέον θα βγει ο πραγματικός σου εαυτός (δεν μπορεί θα βγει κάποια στιγμή) θα είναι πλέον αργά. Γιατί ενώ εσύ θα είσαι τώρα ο πραγματικός σου εαυτός, αυτή θα νομίζει πως έχεις αλλάξει. Και ξέρεις τι θα σου πει; "Δεν είσαι ο Γιώργος που γνώρισα και αγάπησα, έχεις αλλάξει!!" Και τότε μαλάκ* θα ψάξει για άλλον...


Από: Συντακτική ομάδα Β1Παρασκευή 17 Ιούν 2011

 Μπλεγμένος στα δίκτυα μιας Παντρεμένης!

Μπορεί ένα one night stand να σου κάνει την ζωή κόλαση;

Είσαι στο μπαρ και έχεις πιει τα ποτά σου, ο φωτισμός είναι χαμηλός,  η μουσική έχει ερωτικές διαθέσεις και η χαλάρωση που νιώθεις από το αλκοόλ, μετά από μια κουραστική ημέρα στη δουλειά, σου φτιάχνει τη διάθεση. Στην άκρη του μπαρ μια όμορφη, αλλά και σέξι γυναικεία ύπαρξη, σου ρίχνει κλεφτάτες ματιές!

Εσύ έχεις μπει στο νόημα και την κερνάς ένα ποτό, αυτή σου χαμογελά πονηρά και σου δίνει το θάρρος να πας κοντά της. Η αύρα της είναι καυτή και ερωτική και δεν χωράει αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει αργότερα.

Φεύγετε μαζί, σε κοιτάζει στα μάτια και σου εξομολογείται με το "αθώο" ύφος της ότι είναι παντρεμένη αλλά ο γάμος της δεν πάει καλά, ή ακόμη πως σχεδόν έχει χωρίσει. Εσύ εκείνη την στιγμή τίποτα από ότι σου λέει δεν το παίρνεις σοβαρά, αφού έχεις ανάψει και θέλεις οπωσδήποτε να περάσεις μια τέλεια βραδιά αχαλίνωτου σεξ μαζί της.

Ο τίγρης που έχεις μέσα σου, σου έχει θολώσει το μυαλό και δεν σε αφήνει να σκεφτείς ότι εκείνη την στιγμή θα πας με μία παντρεμένη. Σκέφτεσαι πως θα είναι ένα one night stand, άντε δύο και σίγουρα δεν περνά από το μυαλό σου καθόλου πως ίσως έχεις ήδη πλεχτεί στα δίκτυα μιας παντρεμένης, που ψάχνει άντρες που θα ικανοποιήσουν τις δικές της ανάγκες, συναισθηματικές και άλλες...

Νιώθεις ότι πας να δοκιμάσεις τον απαγορευμένο καρπό και αυτό σε ιντρικάρει ακόμη περισσότερο. Έλα όμως που μπορεί το πονηρό θηλυκό του μπαρ ή ακόμη και της εργασίας που δουλεύεις, μπορεί να σε τυλίξει στα δίκτυα της χωρίς να το καταλάβεις και δύσκολα θα σε αφήσεις να ξεφύγεις!

Ε, και θα μου πεις τώρα είναι κακό ρε μεγάλε να πάει κάποιος άντρας με παντρεμένη; Όχι φυσικά! Αλλά πρόσεξε. Εάν είσαι εργένης, και σου αρέσουν τα one night stand για να αποκτήσεις εμπειρίες, πρόσεξε να μην σου γίνει κολλιτσίδα και στο τέλος να αναγκαστείς να την παντρευτείς χωρίς να το θέλεις πραγματικά. Εάν είσαι παντρεμένος, και αγαπάς την οικογένειά σου τότε σκέψου το διπλά. Καλό είναι ένα one night stand, ακόμη και με παντρεμένες αλλά πρόσεξε αυτή η επιθυμία να μην σου κάνει την ζωή κόλαση. Άλλωστε οι περιπτώσεις είναι πάμπολλες όπου άντρες είτε αναγκάστηκαν να τις παντρευτούν ή όπου χώρισαν μετά από απειλές τους, πως αν τις αφήσουν θα τα ομολογούσαν όλα στην γυναίκα τους, πράγμα που έκαναν.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μία παντρεμένη γυναίκα καταφεύγει σε μία εξωσυζυγική σχέση. Ο κυριότερος λόγος είναι η μη "συναισθηματική" ικανοποίηση της από τον σύζυγο της και όχι απαραίτητα η σεξουαλική. Γι` αυτό εάν εσύ, για να την καταφέρεις το "παίξεις" καλός και ρομαντικός, να ξέρεις πως αμέσως γίνεσαι ο ιδανικός άντρας που θα της προσφέρει αυτά που της λείπουν και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να σε κρατήσει.

Τώρα θα μου πεις πως και μια ανύπαντρη μπορεί να φτάσει σε ακρότητες για να σε κρατήσει. Ναι αλλά τα ποσοστά είναι μικρότερα και υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ των δύο. Η παντρεμένη νοιώθοντας πως τα χρόνια περνούν και πρέπει να καλύψει το χαμένο κενό, ώσπου "περνά η μπογιά της", κυριεύεται από πανικό και πολλές φορές φτάνει σε ακρότητες. Η ανύπαντρη που τις περισσότερες φορές είναι και μικρότερη δεν πανικοβάλλεται γιατί, εάν σε χάσει έχει αρκετό χρόνο να βρει κάποιον άλλον.

Οι κυριότεροι λόγοι που οι γυναίκες απατούν τους συζύγους τους είναι οι εξής:

- Δεν ικανοποιούνται συναισθηματικά από τους συζύγους τους. Οι περισσότερες έχουν ανάγκη από αγάπη, στοργή και ρομαντισμό.

- Είναι γυναίκες χωρίς πίστη στον εαυτό τους. Ψάχνουν κάτι στα γρήγορα για να ικανοποιήσουν το εγώ τους και για να αποδείξουν πως περνάει ακόμη η μπογιά τους.

- Δεν τις ικανοποιεί ο σύζυγος σεξουαλικά ή θέλουν από περιέργεια να δουν αν πράγματι και οι υπόλοιποι άντρες θα την ικανοποιήσουν το ίδιο ή λιγότερο. Αν είναι το ίδιο επιστρέφουν στον κερατά, αν όχι και οι άλλοι την ικανοποιούν περισσότερο, τότε το κέρατο μεγαλώνει μέρα με την μέρα...

- Μόλις χώρισαν. Μετά από ένα συναισθηματικό πατατράκ, η γυναίκα τα δίνει όλα για να ξεφύγει από την προηγούμενη κατάσταση. αν βρεθείς στο διάβα της και πλεχτείς στα δίκτυα της είσαι χαμένος από χέρι, ή μάλλον από μπούτι...

- Είναι εθισμένες στο σεξ και δεν ικανοποιούνται εύκολα. Βαριούνται πολύ, και τους αρέσει να αλλάζουν συχνά ερωτικούς συντρόφους και να αποκτούν διαφορετικές εμπειρίες...


Από: ΒίκτωρΔευτέρα 06 Ιούν 2011

 Εντυπωσίασε την με τις.. ικανότητες σου!

Ποιοι άντρες αρέσουν περισσότερο στις γυναίκες;

Πολλά είναι τα πράγματα που μπορεί να έχει, να κάνει ή να γνωρίζει ένας άντρας και τα οποία να αρέσουν και να εντυπωσιάζουν μια γυναίκα. Αρχίζοντας από την εμφάνιση σου, το τόνο της φωνής σου, την εξυπνάδα σου, μέχρι το after shave και το εσώρουχο που φοράς!

Ανάδειξε τον εαυτό σου και εντυπωσίασε την δείχνοντας, τις γνώσεις, τα ταλέντα  ή τις ικανότητες σου. Να ξέρεις ότι σίγουρα θα κερδίσεις extra bonus...

1. Αν είσαι γλωσσομαθής αυτό θα την εντυπωσιάσει. Στις γυναίκες αρέσει πολύ ο άντρας να ξέρει να μιλά ξένες γλώσσες, είναι ένα δείγμα ότι έχεις κάποιου επιπέδου μόρφωση αλλά και ότι είσαι ανοιχτόμυαλος και φιλικός αλλά και γνώστης άλλων πολιτισμών.

2. Θα της αρέσει πολύ αν γνωρίζεις να παίζεις κάποιο όργανο... μουσικό όργανο εννοείται! Αμέσως βγάζεις προς τα έξω το ρομαντικό, ποιητικό και ευαίσθητο σου χαρακτήρα. Θα κερδίσεις αμέσως την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη της.

3. Δείξε την δυναμικότητα σου και τον ανδρισμό σου επιδιορθώνοντας το αυτοκίνητο της. Αμέσως θα νιώσει ασφάλεια και θα θέλει το συντομότερο να πέσει στην αγκαλιά σου.

4. Ξέρεις να χορεύεις; Δείξε της το. Γίνε ο παρτενέρ της στον χορό και οδήγησε την σε ρυθμούς που θα είναι αισθησιακοί, θα την τρελάνεις, αφού θα περάσει ευχάριστα αλλά συνάμα και ερωτικά...

5. Λένε ότι ο έρωτας ξεκινάει από το στομάχι. Κάνε της το τραπέζι και μαγείρεψε της εσύ...όχι από την ψησταριά... δείξε της τον chef που έχεις κρυμμένο μέσα σου. Θα περάσετε ένα υπέροχο βράδυ και αυτή θα εκτιμήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι έχεις μπει στον κόπο να της μαγειρέψεις και να διοργανώσεις μια όμορφη βραδιά για τους δυο σας.

6. Μπορεί οι γυναίκες να θέλουν να είσαι ευαίσθητος αλλά από την άλλη σε θέλουν και δυνατό και αποφασιστικό. Αν είσαι αθλητικός τύπος δείξε της το. Να ξέρεις ότι θα εντυπωσιαστεί πολύ από το αθλητικό σου σώμα αλλά και από τον ανδρισμό που βγάζουν προς τα έξω τα διάφορα αθλήματα.

7. Ο άντρας για όλες τις δουλειές. Εκτός από τις μηχανικές γνώσεις που έχεις, δείξε της ότι τα καταφέρνεις εξίσου καλά και σε διάφορα κουτσοδούλεια του σπιτιού. Με αυτό τον τρόπο θα δείξεις ότι είσαι το στήριγμα της!

8. Φυσικά οι ικανότητες που έχεις στο sex, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν! Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα ο σύντροφος της να ξέρει να κάνει "καλό κρεβάτι" και να την ικανοποιεί, γι` αυτό κάθε προηγούμενη πείρα θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν!

9. Εντυπωσίασε την με την κοινωνικότητα σου και τους διαλόγους με διάφορα θέματα που μπορείς να αναπτύξεις στην παρέα σας. Δείξε της ότι είσαι το επίκεντρο του θαυμασμού με τις γνώσεις σου, θα σε θαυμάσει και θα νιώθει περήφανη δίπλα σου.

10. Στις γυναίκες αρέσει πολύ ο άντρας που διαθέτει χιούμορ και βλέπει την ζωή με αισιοδοξία. Ακόμη όταν έχει την ικανότητα να λέει ένα ανέκδοτο με παραστατικό και χιουμοριστικό τρόπο. Σε καμία όμως περίπτωση δεν θα ανεχθεί ανέκδοτα που μειώνουν ή υποβαθμίζουν την αξία των γυναικών.


Από: ΒίκτωρΤρίτη 24 Μάι 2011

 Οι περισσότεροι την προτιμούν δυναμική και...

6+1 Τρόποι για να κατακτήσεις το τρόπαιο!!

Μας ελκύουν αρκετές γυναίκες! Αυτό είναι γεγονός. Οι περισσότεροι άντρες από εμάς, δεν ξέρουμε όμως τι είναι αυτό που μας κάνει να επιθυμούμε, τόσο πολύ μια γυναίκα. Μην είναι τα πλούσια στήθη της; τα καλογυμνασμένα οπίσθια και οι sexy καμπύλες της; ή το σεξαπίλ και ο δυναμισμό της; 

Πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν πως μας ελκύουν οι γυναίκες που συνδυάζουν όλα τα πιο πάνω, αλλά αυτές που μας κάνουν να ξεροσταλιάζουμε και να θέλουμε να κατακτήσουμε πάση θυσία, είναι οι δυναμικές και ατίθασες, με έντονη προσωπικότητα γυναίκες!

Αυτό συμβαίνει γιατί ο άντρας, από την φύση του κυνηγός, βλέπει σαν μία πρόκληση που του εξιτάρει την φαντασία, την κατάκτηση μιας ατίθασης και δυναμικής γυναίκας, την οποία όταν καταφέρει να ρίξει στο κρεβάτι, θεωρείται θρίαμβος, ένα τρόπαιο που κατακτήθηκε με κόπο και το οποίο δικαιούται να απολαύσει στο μέγιστο!!

Έλα όμως που στην προσπάθεια μας αυτή, αρκετοί τα κάνουμε μαντάρα...
Γι` αυτό διάβασε τις πιο κάτω συμβουλές και μετά... όρμα στο ψητό!

1. Μην δείξεις σε καμία περίπτωση πως είσαι λιγούρης, ή να καταντήσεις ενοχλητικός. Θα την ξενερώσεις άμεσα.

2. Η δυναμική γυναίκα, όταν θέλει να κοιμηθεί μαζί σου θα αρχίσει τα νάζια, αλλά πρόσεξε μην είναι γενικά ναζιάρα και είναι με όλους έτσι.

3. Ποτέ δεν θα δείξει το ενδιαφέρον της για σένα από το πρώτο ραντεβού. Αν στις επόμενες συναντήσεις σας, σε ακουμπάει συνεχώς ή έχει τα χέρια της πάνω σου σημαίνει ότι νοιώθει ασφάλεια μαζί σου, γι` αυτό προχώρα στο παρασύνθημα.

4. Στις δυναμικές γυναίκες αρέσουν οι έξυπνοι άντρες με "τύπο" και αυτοπεποίθηση αλλά και οι λίγο "αλήτες". Μέσα στα πλαίσια φυσικά, όχι να την αρχίσεις στις σφαλιάρες!!

5. Μην αρχίσεις τα κομπλιμέντα του τύπου: "Πόσο με ανάβεις", ή ακόμη χειρότερα "Σκέφτομαι να σε παίρνω όλη τη νύχτα"!! Ένα πόσο ωραία, σέξι και γοητευτική είσαι, είναι αρκετό.

6. Κάνε εσύ την πρώτη κίνηση και μην περιμένεις να την κάνει αυτή. Δείξε αποφασιστικός έστω και αν δεν είσαι. Οι ανασφαλείς και οι αναποφάσιστοι άντρες δεν αρέσουν όχι μόνο στις δυναμικές αλλά και σε καμία γυναίκα.

7. Μην το παίζεις μάγκας και μην την πολιορκείς αφόρητα γιατί θα το παίζει όλο και πιο δύσκολη. Δείξε της και λίγη αδιαφορία...
 


Από: ΤαύροςΔευτέρα 16 Μάι 2011

 Γυναίκες στο τιμόνι! Προσοχή κίνδυνος!

Η σχέση της γυναίκας με το αυτοκίνητο και όχι μόνο...

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ότι το αυτοκίνητο είναι η επέκταση του πέους του άντρα. Όταν πάρουμε το τιμόνι νιώθουμε ότι εμείς είμαστε και κανένας άλλος, νιώθουμε αυτοπεποίθηση και μας αναπτερώνει το ηθικό. Πολλές είναι και οι φορές που εμείς οι άντρες παραβαίνουμε το όριο ταχύτητας για να δείξουμε τάχα τον ανδρισμό μας.

Με γνώμονα όλα τα πιο πάνω βρίσκουμε τις γυναίκες κάπως ενοχλητικές στην οδήγηση γιατί κάνουν διάφορα και μας την "σπάνε". (Αυτές που είναι sexy μας την σπάνε λιγότερο, μέχρι και συγχωροχάρτι τους δίνουμε!) Δεν λέω ότι εμείς οι άντρες είμαστε οι τέλειοι οδηγοί, υπάρχουν και γυναίκες πολύ καλές στην οδήγηση, αλλά υπάρχουν βρε παιδί μου, ορισμένα πράγματα όσον αφορά την σχέση της γυναίκας με το αυτοκίνητο, που δεν μπορούν να μας αφήσουν να τα περάσουμε έτσι στο ντούκου και να μην τα σχολιάσουμε. Προσοχή δεν θέλω να προσβάλω καμία γυναικεία ύπαρξη αλλά ούτε και να την μειώσω, απλά θα αναφέρω μερικές πραγματικότητες.


Ας δούμε μερικές πιο κάτω:
 
1. Στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων όταν πάμε εμείς οι άντρες για να δούμε και να αγοράσουμε αυτοκίνητο θα αρχίσουμε να ρωτούμε για τα μηχανικά χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα τα κυβικά του, πόσα λίτρα καύσιμα καίει ανά 100 χιλιόμετρα, κ.α. Θα ρωτήσουμε άλλους που έχουν αγοράσει το ίδιο αυτοκίνητο αν είναι ευχαριστημένοι, θα ρωτήσουμε τον γνωστό μας μηχανικό αυτοκινήτων την γνώμη του και σίγουρα τώρα με το διαδίκτυο όλο και σε κάποιο blog θα μπούμε για να δούμε κάποια σχόλια. Η γυναίκα σκέφτεται εντελώς διαφορετικά και αντιμετωπίζει το αυτοκίνητο σαν αξεσουάρ. Δηλαδή, όπως πάει στα καταστήματα βόλτα και διαλέγει τσάντα, παπούτσια, φόρεμα κ.λ.π., με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επιλέγει και το αυτοκίνητο της. Καταρχήν διαλέγει το εξωτερικό χρώμα που της αρέσει και μετά προσπαθεί να ταιριάξει το χρώμα αυτό με την ταπετσαρία, το ταμπλό, την οροφή ακόμη και με τα πετάλια! Τι μας ενοχλεί εμάς σε αυτό; Αν αυτή που επιλέγει αυτοκίνητο είναι η γυναίκα μας και είμαστε και εμείς εκεί...
 
2. Αγοράζοντας το αυτοκίνητο εμείς θα πάμε να το εξοπλίσουμε με τα απαραίτητα όπως τρίγωνο, σίγουρα ένα φαρμακείο, ίσως καλώδια αν τυχών και μείνει από μπαταρία για να πάρει μπρος, ένα φακό και ίσως κάποια εργαλεία που θα μας φανούν χρήσιμα σε περίπτωση που μείνουμε από λάστιχο. Η γυναίκα θα αγοράσει ένα κουτί χαρτομάντιλα και θα το τοποθετήσει σε κάποια ωραία λουλουδάτη θήκη (συνήθως μπροστά και πάνω στο ταμπλό γι` αυτό και συνήθως δεν βλέπουν καλά), σίγουρα μια τσαντούλα όπου θα βάλει μερικά καλλυντικά έτσι για να βρίσκονται ΚΑΙ στο αυτοκίνητο, διάφορα μπουλουκάκια, σταυρουδάκια, φυλακτά, εικονούλες με Αγίους, διάφορα άλλα φρου-φρου και αρώματα για να μυρίζει ωραία το αυτοκίνητο (απορώ πως δεν λιποθυμούν με τόσο άρωμα...) και ότι άλλο μπιχλιπιδάκι κυκλοφορεί στο εμπόριο. Στο πορτμπαγκάζ; εκεί να δεις. Ότι βάλει ο νου σας. Σας έτυχε να πάρετε το αυτοκίνητο της γυναίκας σας για service; Τις προάλλες μου πήρε 45 λεπτά να αδειάσω σχεδόν όλα τα πιο πάνω από το αυτοκίνητο πριν το πάρω στο συνεργείο.
Φιλική συμβουλή προς αναγνώστριες: Το ταμπλό του αυτοκινήτου δεν είναι σύνθετο, το πορτμπαγκάζ δε είναι αποθήκη και το αυτοκίνητο δεν είναι mini market!

 
3. Τα πιο τρελά παρκαρίσματα τα κάνουν οι γυναίκες. Απ-ο-κλ-ει-στ-ι-κά! Έχουμε και λέμε. Αφήνουν το αυτοκίνητο, μπροστά από εισόδους σπιτιών, πολυκατοικιών, χώρων στάθμευσης και οπουδήποτε αλλού τις βολεύει φτάνει να "πεταχτούν" 2 λεπτά (που γίνονται δέκα τελικά αφού αρχίζουν την κουβέντα) στην τράπεζα, στον φούρνο, τον κρεοπώλη ή στην αγαπημένη τους μπουτίκ. Συνήθως το αυτοκίνητο ποτέ δεν είναι σταθμευμένο ίσια και πάντα, μα πάντα θα εμποδίζει την κυκλοφορία των υπολοίπων αυτοκινήτων που περνούν. Σημειώστε πως για να σταθμεύσουν μεταξύ δύο αυτοκινήτων πρέπει να κτυπήσουν και στο μπροστινό και στο πισινό αυτοκίνητο μέχρι να τα καταφέρουν. Επίσης έχουν αδυναμία να σταθμεύουν πάνω στις κίτρινες συνεχόμενες γραμμές του δρόμου (μονή ή διπλή γραμμή δεν έχουν πρόβλημα), πάνω στα πεζοδρόμια ή ακόμη και στην μέση του δρόμου φτάνει να το αφήσουν κάπου τελοσπάντων και όλα είναι OK!

4. Οδηγούν με τον "νανέ" τους πολλές φορές σαν να είναι μόνες στον δρόμο, σταματούν στα φώτα τροχαίας πριν ακόμη ανάψει κόκκινο, μιλούν συνέχεια στο κινητό και φτιάχνουν συνέχεια τα μαλλιά τους ή το μακιγιάζ τους στο καθρεφτάκι!
Φιλική συμβουλή προς αναγνώστριες: Το καθρεφτάκι του αυτοκίνητου σας δεν είναι για να φτιάχνετε τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας και σίγουρα η αριστερή λωρίδα του δρόμου δεν έχει κατώτατο όριο ταχύτητας τα 40 χιλιόμετρα. Νισάφι πια!!

 

Βάση επιστημονικών ερευνών ας δούμε και τα πιο κάτω:
- Οι γυναίκες τηρούν περισσότερο τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και είναι πιο προσεκτικές στο οδήγημα σε σχέση με μας τους άντρες.
- Οι γυναίκες προκαλούν περισσότερα δυστυχήματα τα οποία είναι επιπόλαια σε σχέση με τους άντρες οι οποίοι προκαλούν λιγότερα αλλά σοβαρότερα δυστυχήματα.
- Οι γυναίκες δυσκολεύονται να προσανατολιστούν και να σταθμεύσουν γιατί έχουν χειρότερη αντίληψη του χώρου σε σχέση με τους άντρες στους οποίους έχει γραφτεί στο dna τους η ικανότητα καλύτερης αντίληψης του χώρου που κινούνται, λόγο του ότι για χιλιάδες χρόνια ήταν αυτοί που πήγαιναν σε μακρινές αποστάσεις για να κυνηγήσουν και να φέρουν τροφή πίσω στην οικογένεια τους.

Άμα είναι έτσι τότε να τους δώσουμε κάποιο ελαφρυντικό αλλά πολλές φορές το παρακάνουν... βρε αδελφέ!


Το φαινόμενο δεν συμβαίνει μόνο σε Κύπρο και  Ελλάδα, είναι παγκόσμιο όπως θα δείτε παρακάτω...

Από: ΒίκτωρΤετάρτη 13 Απρ 2011

 Γιατί οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;

Μάθετε τους 4+1 κυριότερους λόγους σύμφωνα με τις έρευνες!

Από αρχαιοτάτων χρόνων όπου γινόταν της τρελής στο σεξ, οι άντρες προτιμούσαν τις ξανθιές! Στην αρχαία Ρώμη (βλέπε όργια) υπήρχε η συνήθεια οι γυναίκες να βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά γιατί αυτό τις έκανε πιο όμορφες και σίγουρα πιο ποθητές.

Οι άντρες ακόμη και σήμερα ταυτίζουν το ξανθό χρώμα στα μαλλιά με την νιότη, την διαφορετικότητα και πάνω από όλα την σεξουαλικότητα που εκπέμπουν τα ξανθά θηλυκά. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτό;

Πιο κάτω παρουσιάζουμε μερικούς λόγους που οι περισσότεροι άντρες προτιμούν τις ξανθές, ο καθένας για τους δικούς του λόγους φυσικά, σύμφωνα με έρευνες που έγιναν σε Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία και Αμερική:

1. Για κάποιους οι ξανθιές γυναίκες με πιο άσπρη επιδερμίδα και ανοιχτόχρωμα μάτια, έχουν ταυτιστεί  με την καλοσύνη και την αγνότητα και αρκετοί τις παρομοιάζουν με διάφορες αρχαίες θεές όπως την Αφροδίτη την θεά της ομορφιάς, της ηδονής και των σαρκικών απολαύσεων.

2. Οι ξανθιές γυναίκες στο μυαλό των αντρών έχουν επίσης ταυτιστεί με την νεότητα, άρα έχουν και μεγαλύτερες αναπαραγωγικές ικανότητες. Έτσι προσπαθούν να προσεγγίσουν ξανθές γυναίκες για να ζευγαρώσουν, γιατί θα τους αφήσει καλύτερους και περισσότερους απογόνους. Αυτή η αντίληψη δημιουργήθηκε χιλιάδες χρόνια πριν και την μεταφέρουμε στα γονίδια μας. Δεν μας  ενδιαφέρει αν τα μαλλιά είναι βαμμένα ή όχι, το υποσυνείδητο (και το συνειδητό μην σου πω) μας καλεί σε διαιώνιση του είδους...

3. Για άλλους οι ξανθιές γυναίκες είναι πιο δυναμικές (μάλλον βαμμένα ξανθά θα έχουν αυτές) και χαρακτηρίζονται από μια πιο επιθετική συμπεριφορά σε σχέση με τις μελαχρινές, κάτι που τους εξιτάρει, οι οποίοι προσπαθούν να τις κατακτήσουν σαν να ήταν ένα τρόπαιο γι` αυτούς. Παρόλο που είναι επιθετικές και έτοιμες για πόλεμο, δεν επιτίθενται σωματικά αλλά πάντα λεκτικά.

4. Οι ξανθιές διαπρέπουν περισσότερο στην καριέρα τους όχι γιατί εργάζονται πιο σκληρά ή γιατί είναι πιο έξυπνες (ξέρετε τα ανέκδοτα με τις ξανθιές) αλλά λόγο της πιο πάνω επιθετικής τους συμπεριφοράς και γιατί τα αφεντικά τους τις μεταχειρίζονται ευνοϊκότερα από τις υπόλοιπες. Έτσι αυτές με την αυτοπεποίθηση που αποκτούν ανεβαίνουν ένα-ένα ή και δύο-δύο πολλές φορές τα σκαλοπάτια της επιτυχίας! Αυτή η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός είναι ακόμη ένας λόγος που προκαλεί τους άντρες να τις κατακτήσουν.

5. Οι πλουσιότεροι άντρες στον κόσμο προτιμούν τις ξανθιές σε σχέση με τις καστανές γιατί θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα πολύ όμορφη, sexy και ποθητή ίσως για να την επιδεικνύουν και να "μπαίνουν" στο μάτι των υπολοίπων, όπως κάνουν και με τα εκατομμύρια τους.


Καλές οι έρευνες αλλά στην τελική γιατί αφού μας αρέσουν οι ξανθιές, στο τέλος παντρευόμαστε μελαχρινές; Οι επιστήμονες έχουν και γι` αυτό απάντηση. Μπορεί οι άντρες να έλκονται και να κυνηγούν τις ξανθές γυναίκες, είτε γιατί είναι θέμα γονιδίων ή ψυχολογικών και άλλων μηχανισμών του άντρα αλλά δεν τις παντρεύονται εύκολα γιατί περισσότερο από το 64% των αντρών, συμφωνούν πως οι ξανθιές είναι καλές στο κρεβάτι αλλά δεν τις εμπιστεύονται για συζύγους!!

Από: ΤαύροςΤετάρτη 30 Μάρ 2011

 Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΑΝΓΚΑ…

Μήπως τελικά οι γυναίκες μας κάνουν ότι θέλουν;

Μας κολάζουν με το σεξαπίλ τους, μας εκνευρίζουν με τα τερτίπια τους, μας παρασύρουν με τα νάζια τους και στη τελική… ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ!!! Μήπως τελικά ο διάβολος φοράει …τάνγκα;

Ακόμη κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε το ασθενέστερο φύλο δεν είναι και τόσο αδύναμο, αντιθέτως τα τελευταία χρόνια παρουσιάζετε ιδιαίτερα χειραφετημένο, δυναμικό και αποφασιστικό να αναλάβει δράση, τρίζοντας τα δόντια σε όλους εμάς τους άνδρες.

Ωστόσο η πονηράδα της γυναίκας, φαίνεται περίτρανα στο γεγονός ότι εκμεταλλεύεται την  αγάπη που έχουμε για τις γυναίκες και αφήνει όλους εμάς τους "σκληρούς" να νομίζουμε ότι κρατάμε ακόμη τα ηνία, ενώ αυτή, απλά κάνει κουμάντο με το "γάντι".

Αρκετές γυναίκες, είναι αποδεδειγμένα πιο σκληρές από τους άνδρες, δεν πείθονται από κλάματα και παρακάλια, ενώ όταν πάρουν μια απόφαση συνήθως δεν υπάρχει πισωγύρισμα. Μην πέφτεις ποτέ στα πόδια μιας γυναίκας διότι το πιο πιθανό είναι απλώς να σε πατήσει για να περάσει. Αντιθέτως οι άνδρες αναστατώνονται όταν έρθουν αντιμέτωποι με μια γυναίκα που ξεσπά σε κλάματα και μπορεί να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να τερματιστεί το ψυχολογικό "βάσανο" που μας πλακώνει.

Υπάρχουν πολλές περίτρανες αποδείξεις για τη διαβολική φύση της γυναίκας:
Μπορούν να μπουν ανάμεσα σε ένα ζευγάρι και να το χωρίσουν χωρίς δισταγμό. Η αδυναμία πέφτει και πάλι στους ώμους του άνδρα που αδυνατεί να αντισταθεί στον πειρασμό και φθάνει ακόμη και στο σημείο να διαλύσει την οικογένεια του.

Είτε το θέλουμε είτε όχι βρίσκουν τρόπο να πετύχουν πάντα το σκοπό τους. Εάν μια γυναίκα βάλει κάτι στο μυαλό της, το αποτέλεσμα θα γέρνει σίγουρα προς το μέρος της.

Εάν χωρίσετε και το πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανασμίξετε τότε να είστε σίγουροι ότι όσα παρακάλια και αν της κάνετε και όσα λουλούδια κι αν της στείλετε, τίποτα δεν θα τη μεταπείσει. Στο τέλος της ημέρας την τελική απόφαση ενός χωρισμού την έχει πάντοτε η γυναίκα, όπως κι αν έχουν εξελιχθεί τα πράγματα.

Αλωνίζουν ακόμη και στην αγορά εργασίας. Οι γυναίκες, χαρακτηρίζονται από συνέπεια, η οποία τις οδηγεί να εισέρχονται στα πανεπιστήμια πιο εύκολα από ότι οι άνδρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σταδιακά τα επαγγέλματα που χρειάζονται πανεπιστημιακές γνώσεις να κατακλύζονται από τις γυναίκες. Τα μελλοντικά σενάρια κάνουν λόγο για γυναικοκρατούμενη αγορά εργασίας, με τους άνδρες να απομονώνονται κυρίως σε όσα χειρωνακτικά επαγγέλματα εξακολουθούν να υπάρχουν. Ενώ για πρώτη φορά στα Κυπριακά δεδομένα οι άνεργοι άνδρες είναι περισσότεροι από τις γυναίκες!

Δεν θέλεις με τίποτα να πέσεις στα χέρια εξετάστριας γυναίκας!!! Οι στατιστικές λένε ότι οι γυναίκες εξετάστριες είναι πολύ πιο αυστηρές από τους άνδρες εξεταστές, αφού δεν πείθονται ούτε με χαμόγελα, ούτε με διάφορες δικαιολογίες.

Τελικά, οι γυναίκες μας κάνουν ότι θέλουν και είναι οι κυρίαρχες του παιχνιδιού ή μήπως τις αφήνουμε να νομίζουν ότι είναι;
Από: ΑρίσταρχοςΠέμπτη 24 Μάρ 2011

 ΚΥΠΡΙΕΣ VS ΞΕΝΕΣ. ΕΣΥ ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ;

Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι μπαλωμένο...;

Η μάνα μου, μου είπε να πάρω γυναίκα ντόπια, από τον τόπο μου, αλλά εγώ την θέλω ξένη... Άδικο έχω;

Πολλά είναι αυτά που μας έφερε η παγκοσμιοποίηση, και εκτός από ξένα εργατικά χέρια, μας έφερε και ξένα ερωτικά πόδια…Πόδια ψηλά και λεπτά, που κοσμούνται από μέση δακτυλίδι και στητά στήθη (ω ρε μάνα μου!), άσπρη επιδερμίδα, ξανθά μαλλάκια και αγγελικό πρόσωπο σαν να βγήκαν κατ’ ευθείαν από την πόρτα του Παράδεισου! Και αναζητούν απεγνωσμένα να γνωρίσουν κολασμένα αρσενικά!!…Αχχχχ…αλλά ένα αχ τι να σου κάνει…Το δίλημμα είναι το εξής: να ακολουθήσεις την συμβουλή της μάνας σου και ίσως την λογική σου, που σου λέει «παπούτσι απ’το τόπο σου…» ή να μπεις στο «λούκι» να ανακαλύψεις το μυστήριο του ξένου, που είναι άλλωστε και πιο γλυκό…; (το ξένο, το ξένο φωνάζει ο "Μήτσος"!)

Πάντως εδώ που τα λέμε οι Κύπριες άρχισαν να αλλάζουν και βρίσκεις και καμιά καλή. Λίγο ο ανταγωνισμός, που ως γνωστό οι γυναίκες είναι πρώτες σε αυτό, λίγο η ζήλια που έχουν με τις ξένες (φαγώθηκαν) και λίγο το ότι ο ντόπιος ανδρικός πληθυσμός τις άφησε «στεγνές» προτιμώντας τις ξανθές "εισαγόμενες" υπάρξεις, τους έκανε καλό. Βρίσκονται σε μόνιμη διαδικασία να τρέχουν σε κούρες ομορφιάς και να φτιάξουν κορμιά. Θαύματα δεν γίνονται φυσικά αλλά κάτι γίνεται... Τώρα όμως εσύ τι θα επιλέξεις όταν βρεθείς σε αυτή τη θέση;  

Κύπριες:

ΣΥΝ
+ Υπάρχουν και καλές όταν ψάξεις.
+ Κοινή γλώσσα, για να μην μπερδεύεστε στη μετάφραση.
+ Έχετε την ίδια νοοτροπία και πιθανότατα να τα βρείτε πιο εύκολα.
+ Είναι νοικοκυρά με τα όλα της, έτσι όπως έμαθε από τη μάνα της και τη γιαγιά της.
+ Η Κύπρια γυναίκα έμαθε να είναι ανεξάρτητη, έχει τη δουλειά της και στηρίζετε στα δικά της έσοδα.
+ Συνήθως όλο και κάτι έχουν από περιουσία…

ΠΛΗΝ
- Έχουν κοντά τους την οικογένεια τους, που ίσως να μπερδεύετε στα πόδια σας και να σας πιέζει για γάμους και - πανηγύρια.
- Απαιτούν περισσότερα και ενδεχομένως να σας ταλαιπωρούν με τη μουρμούρα τους.
- Πολλές το παίζουν σνομπ και δήθεν και το χειρότερο χωρίς να υπάρχει και κανένας λόγος. (Βρε ούστ από δω!)
- Είναι «χλιαρές» στο κρεβάτι και υστερούν στα κόλπα αφού έχουν διάφορα ταμπού και κόμπλεξ .

Ξένες:

ΣΥΝ
+Είναι εντυπωσιακές σε ομορφιά και σε μαγεύουν με τη φινέτσα τους και την αγγελική τους όψη, ενώ έχουν κορμί σκέτη κόλαση…
+Δεν σου λένε μη αυτό και μη το άλλο στο σεξ. Αντιθέτως είναι πρόθυμες να μπουν σε νέες ερωτικές περιπέτειες μόνο για τη «πάρτι σου».
+Δεν υπάρχει η οικογένεια της κοντά για να σε πιέζει για δεσμεύσεις.

ΠΛΗΝ
- Έχετε διαφορετική νοοτροπία και ίσως να δυσκολευτείτε λίγο στη προσαρμογή.
- Η διαφορετικότητα της γλώσσας είναι και θετικό και αρνητικό, αφού μαζί θα μιλάτε και χώρια θα καταλαβαίνετε. Παρ’ όλα αυτά θα γλιτώνετε πολλή μέρος της μουρμούρας.
- Αν αποφασίσεις να τη παντρευτείς, πιθανότατα να την πάρεις με τα ρούχα που φορά και μην ελπίζεις σε περιουσία, αφού μάλλον είσαι εσύ που θα πρέπει να έχεις την δική σου…
- Από δουλειά, δεν το βλέπουμε, δυστυχώς έχουν οι ξένες αυτή τη τάση να στηρίζονται εξ’ ολοκλήρου στους συζύγους τους για τα έξοδα τόσο του σπιτιού όσο και τα προσωπικά τους. (φυσικά ξεκαθαρίζουμε ότι υπάρχουν και περιπτώσεις ξένων γυναικών που είναι πρότυπα εργασιομανίας).
- Εάν τη παντρευτείς και χωρίσετε, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να φύγει με τα παιδιά σας στο εξωτερικό και άντε να βρεις άκρη μετά…

Στη τελική, η απόφαση είναι δική σου. Απλά προσπαθώ να βοηθήσω ώστε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι θα επιλέξεις. Καλό το απελευθερωμένο σεξ αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει. Άρα  θα «επιμένεις Κυπριακά»; ή θα μπεις στον πειρασμό που σου προσφέρουν τα ξένα "φρούτα" του πάθους…


Από: ΑρίσταρχοςΠαρασκευή 25 Φεβ 2011

 Στις ζουμερές υπάρξεις λέμε ναι!

Επιτέλους! Οι γυναίκες με καμπύλες επιστρέφουν και μας... φτιάχνουν!

Τα πρότυπα των ανορεξικών μοντέλων, που ακολουθούσαν πολλές γυναίκες, ευτυχώς ανήκουν πλέον στο παρελθόν και τη θέση τους διεκδικούν επάξια γυναίκες ζουμερές, όλο χάρη και ομορφιά. Να "φτιαχτούμε" και εμείς λίγο βρε αδελφέ!

Οι άνδρες απολαμβάνουν αυτή την αλλαγή, αφού προτιμούσαν από ανέκαθεν τα πιο καμπυλωτά και πληθωρικά θηλυκά με τα γεμάτα πιασίματα όπως αυτά της Μόνικας Μπελούτσι, της Τζένιφερ Λόπεζ και της Μπιγιονσέ. Το γεγονός αυτό αποδεικνύεται άλλωστε και μέσω διαφόρων ερευνών, που δείχνουν ότι, το μεγαλύτερο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού θέλει τη σύντροφο του, λίγο «γεματούλα». Συγκεκριμένα επιθυμούν τη γυναίκα να έχει λεπτή μέση, μεγάλο στήθος και με λίγο πιο ανοιχτή περιφέρεια. Με λίγα  λόγια, ο μεσογειακός τύπος γυναίκας κάνει θραύσεις…Σύμφωνα με τους ειδικούς, η προτίμηση αυτή έχει και επιστημονική εξήγηση, αφού το σώμα αυτό, εκπέμπει υγεία, γονιμότητα και κυρίως καλά γονίδια, ενώ όσες έχουν τέτοιου είδους κορμί, είναι αποδεδειγμένο ότι παράγουν περισσότερα οιστρογόνα, με αποτέλεσμα να ελκύεται και ενστικτωδώς το αρσενικό είδος. Οι καμπύλες αυτές "φτιάχνουν" τους άντρες στον ίδιο βαθμό όπως το κάπνισμα και το αλκοόλ!

Πέραν αυτού, οι άνδρες τείνουν να λένε ναι στη φυσική ομορφιά και όχι στις πλαστικοποιημένες φιγούρες. Με λίγα λόγια, τα σιλικονάτα στήθη και τα υπερυψωμένα κωλομέρια, για κάποιο μυστηριώδη λόγω, δεν αρέσουν και τόσο στους άνδρες, όπως οι γυναίκες νομίζουν. Αντιθέτως οι μελέτες έδειξαν, ότι πολύ μικρό ποσοστό ανδρών επέλεγε φωτογραφίες γυναικών, που ήταν αψεγάδιαστες, εξαιτίας της πλαστικής χειρουργικής.

Όσο για το ύψος, μπορεί ο ανδρικός πληθυσμός, να εντυπωσιάζεται από ψηλές γυναίκες με μακριά πόδια, αλλά από ότι φαίνεται στο τέλος επιλέγει να έχει δίπλα του γυναίκες μετρίου αναστήματος!

Ελπίζουμε η γυναίκες διαβάζοντας αυτή την έρευνα να μην μας απαντήσουν με την γνωστή παροιμία «τα πάχη μου τα κάλλη μου» γιατί άλλο οι σέξι καμπύλες και άλλο...


Από: Συντακτική ομάδα Β1Τρίτη 22 Φεβ 2011

 Βρείτε την ιδανική γυναίκα!

Χρήσιμα tips για να μην την ξαναπατήσεις...

Η "τέλεια" γυναίκα στα μάτια του κάθε άντρα φαντάζει διαφορετική. Σε κάποιους είναι ψηλή ή κοντή, λεπτή ή ζουμερή, σεξουλιάρα ή θεούσα κ.α.

Όταν έρθει η ώρα για ψάξιμο της "τέλειας" γυναίκας πρέπει να έχετε στο μυαλό σας τι ψάχνεται. Πολλοί την παθαίνουν γιατί κοιτάζουν σε λάθος μονοπάτια. Για παράδειγμα ψάχνουν τις ξανθές ψηλές με τέλειο σώμα ενώ οι ίδιοι είναι κοντοί και παχουλοί.

Το να βγείτε με μια γυναίκα δεν σημαίνει ότι από το πρώτο ραντεβού θα ταιριάξετε. Πολλοί  απλά θέλουν να βγουν με μια γυναίκα, τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο φτάνει να είναι γυναίκα. Στην πορεία όμως ανακαλύπτουν ότι η γυναίκα αυτή δεν τους ταιριάζει. Γι` αυτό μην απορρίψετε αλλά ούτε να ενθουσιαστείτε από το πρώτο ραντεβού. Κανονίστε και άλλες συναντήσεις για να βγάλετε τα συμπεράσματα σας.

Προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος. Τα αντίθετα σίγουρα έλκονται αλλά πολύ σύντομα θα γίνει ανιαρή η σχέση αυτή και βλέπω σύντομα καυγαδάκια. Αν πάλι έχετε κοινά στοιχεία με την κοπέλα αυτό θα βοηθήσει την σχέση σας αφού θα κάνετε πράγματα μαζί που σας αρέσουν.

Το κλειδί όμως της επιτυχίας βρίσκεται στην καλή και σωστή επικοινωνία του ζευγαριού. Ο διάλογος πρόσωπο με πρόσωπο παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην καλή σχέση του ζευγαριού. Όταν υπάρχει ένας διάλογος όμορφος και ήρεμος τότε κάνει την σχέση "απόλαυση".

Η φυσική επαφή είναι πολύ σημαντική. Μελέτες έχουν δείξει ότι αυτοί που δεν έχουν συχνή φυσική επαφή, και δεν μιλάμε για μόνο το σεξ, δεν είναι ευτυχισμένα ζευγάρια. Αν είστε σε μια σχέση όπου δεν έχετε συχνά μια αγκαλιά ένα χάδι, ένα φιλί τότε δυστυχώς είστε σε λάθος σχέση.

Όταν σκέφτεστε συνέχεια την γυναίκα με την οποία βγαίνετε με θετικό τρόπο και το ίδιο σας σκέφτεται και αυτή τότε τελικά είστε με την κατάλληλη γυναίκα.

Αν από την άλλη σκέφτεστε ότι δεν είστε με την " τέλεια γυναίκα" τότε ήρθε η ώρα να την "κάνετε" Μην μείνετε ποτέ με ένα άτομο επειδή το λυπάστε ή θα το πληγώσετε γιατί μετά λυπάστε τον ίδιο σας τον εαυτό.Από: ΒίκτωρΤρίτη 08 Φεβ 2011

 Άλλα λένε και άλλα εννοούν..

Μάθε επιτέλους τα νοήματα που κρύβονται πίσω από τις λέξεις…

Κάθε τσακωμός μου με το γυναικείο είδος, κατέληγε σε ένα τεράστιο ερώτημα…Τι ήταν αυτό που πραγματικά ήθελε ; Τι ήταν αυτό που προκάλεσε εξ αρχής τον καυγά ; και προπαντός γιατί μου την λέει συνεχώς ότι δεν την κατανοώ και κοιτάζω μόνο τον εαυτούλη μου…;

Μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας και τριβής με το θηλυκό «θαύμα»…κατάφερα να αποκρυπτογραφήσω μερικές από τις κρυμμένες έννοιες στις προτάσεις τους και να καταλάβω ότι απλά το γυναικείο μυαλό είναι πολύ πιο περίπλοκο από το ανδρικό. Αποτέλεσμα αυτού είναι, ένα επικοινωνιακό μήνυμα που θέλει η σύντροφος σας να σας στείλει να περνά πρώτα από διαδικασίες πολύ διαφορετικές από του άνδρα, οι οποίες στηρίζονται  περισσότερο στο συναίσθημα παρά στη λογική.


1. "Γιατί εγώ νόμισες δεν θα μείνω στο ράφι όπως η Γιαννούλα;"
Αποκρυπτογράφηση: Πότε επιτέλους θα μου πεις να παντρευτούμε; Νόμισες πως θα μείνω πολλή καιρό να σε περιμένω; Αυτά που κοροϊδεύουμε, με τις άλλες, εγώ δεν τα παθαίνω. Λίγο ακόμη και bye bye Κωστάκη…Τα χρόνια περνούν και εγώ θέλω να γίνω και μάνα!
Σωστή αντιμετώπιση: Αγάπη μου εσύ δεν έχεις πρόβλημα. Αν όλα πάνε καλά μεταξύ μας μπορεί να κάνουμε μαζί οικογένεια, και αν ακόμη κάτι προκύψει και δεν είμαστε μαζί, είμαι σίγουρος πως κοπέλες σαν εσένα δεν τις αφήνουν έτσι να τους ξεφύγουν οι άνδρες. Να κοίτα, μόνο και μόνο που το σκέφτομαι ζηλεύω…


2. "Δεν θέλω τίποτα αγάπη μου για την γιορτή μου"
Αποκρυπτογράφηση: Μα καλά είναι πράγματα αυτά να με ρωτάς. Φυσικά και θέλω δώρο και θέλω να καθίσεις μόνος σου και να σκεφτείς τι θα μου πάρεις. Αν σου το πω εγώ τι σόι έκπληξη θα είναι.
Σωστή αντιμετώπιση: Δεν γίνετε να μην σου φέρω τίποτα, μια αγάπη την έχω, απλά σκέφτηκα να σε ρωτήσω μήπως χρειάζεσαι κάτι. Αφού λοιπόν δεν έχεις τίποτα υπόψη σου, θα σου έχω μια έκπληξη…


3. "Αχ αγάπη μου πάχυνα"
Αποκρυπτογράφηση: Πόσο καιρό έχεις να μου πεις πως σου αρέσω, ότι είμαι όμορφη. Επιτέλους κάνε ένα καλό σχόλιο. Εγώ ντύνομαι και φτιάχνομαι κάθε μέρα μόνο και μόνο για να με προσέξεις, και εσύ πέρα βρέχει.
Σωστή αντιμετώπιση: Προς Θεού μην της πεις πως πάχυνε εκτός κι αν είναι πλέον εμφανές. Εάν δεν έχεις προσέξει τίποτα απλά πες της, «εγώ σε βρίσκω πολύ σέξι και δεν έχω προσέξει κάτι τέτοιο, μάλλον η ιδέα σου θα είναι».


4. "Θα πάμε καμιά βόλτα να ξεσκάσουμε;"
Αποκρυπτογράφηση: Άντε να δούμε πότε θα ταράξεις από τον καναπέ να βγούμε και λίγο έξω. Βαρέθηκα όλο τα ίδια και τα ίδια. Συνεχώς κουρασμένος μου λες πως είσαι. Θέλω να βγω να διασκεδάσω.
Σωστή αντιμετώπιση: Έχεις δίκαιο άντε να πάμε μια μικρή βόλτα για απόψε και αύριο να πάρεις τηλέφωνο την Ντίνα και τον Χαράλαμπο να κλείσουμε σε εκείνο το ταβερνάκι που λέγαμε να πάμε.


5. "Αχ τι όμορφος που είναι αυτός ο ηθοποιός. Μου αρέσει όταν ο άνδρας περιποιείται τον εαυτό του"
Αποκρυπτογράφηση: Πάλι ήρθες από την δουλειά και βυθίστηκες στον καναπέ; Πότε επιτέλους θα κάνεις μπάνιο. Βρωμάς ιδρώτα από τον διάδρομο. Άσε που τα μαλλιά σου μεγάλωσαν και είσαι όπως τον θάμνο. Κάνε κάτι επιτέλους…
Σωστή αντιμετώπιση: Μήπως θες να πάμε για μπανάκι παρεούλα και να με περιποιηθείς όπως εσύ ξέρεις;


6. "Έγινε κάτι; Ποιος ήταν στο τηλέφωνο;"
Αποκρυπτογράφηση: Μήπως άκουσα καλά; ήταν γυναικεία αυτή η φωνή που διέκρινα ; ποια να είναι; Άσε θα μάθω εγώ δεν θα αφήσεις κάπου το κινητό θα ψάξω εγώ τα μηνύματα.
Σωστή αντιμετώπιση: Πες της όλη την αλήθεια, συμπεριλαμβανομένου και το τι σε ήθελε το άλλο πρόσωπο. Εάν δεν τρέχει τίποτα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβεις οτιδήποτε. Εκτός και αν το κέρατο πάει καπνός, εκεί την έβαψες, η ερώτηση ήταν παγίδα και άρχισε να σε υποψιάζεται, δεν θα αργήσει να ψάξει καθετί προσωπικό σου έτσι ώστε να αποκαλύψει το τρίτο πρόσωπο.


7. "Δεν έχω πρόβλημα να βγεις με τους φίλους σου απόψε. Εξάλλου θα βγω και εγώ με τις δικές μου φίλες"
Αποκρυπτογράφηση: Ένα βράδυ που το έχουμε να το περάσουμε μαζί, προτιμά να βγει με τους ξενέρωτους τους φίλους του. Καλά θα σε κανονίσω εγώ, θα βγω και εγώ με τις δικές μου φίλες και ότι ήθελε προκύψει, και δεν θα φταίω σε τίποτα εγώ.
Σωστή αντιμετώπιση: Αγάπη μου θα ήθελα πολύ να περνούσα το βράδυ μου μαζί σου αλλά με κάλεσαν οι φίλοι μου και είναι ντροπή να τους «γράψω» τώρα. Εξάλλου έχει καιρό να βγούμε. Αν είναι μπορούμε να βρεθούμε κάπου έξω μετά που θα τελειώσω με τους φίλους μου ή σου υπόσχομαι πως θα βγούμε μαζί αύριο. Εσύ όμως πήγαινε με τις φίλες σου όπως κανόνισες και να είσαι προσεχτική, όχι να σε κλέψει κανείς έτσι που θα είσαι στις ομορφιές σου.


Από: ΑρίσταρχοςΤετάρτη 05 Ιαν 2011

 Stop στην κρεβατομουρμούρα!

Ώρα να λάβετε δράση...

Επιτέλους μετά από μια κοπιαστική ημέρα στην εργασία ήρθε η ώρα που θα ξαπλώσετε στο μαλακό σας κρεβάτι και στο πουπουλένιο σας μαξιλαράκι, δίπλα από την καλή σας γυναικούλα… καλή μέχρι να ανοίξει το στόμα της, γιατί μετά, η πίεση σας ανεβαίνει στα ύψη, τα νεύρα σας τεντώνονται και δεν σας κολλάει ύπνος με τίποτα.

Δυστυχώς η κρεβατομουρμούρα είναι το χαρακτηριστικό του 90% του γυναικείου πληθυσμού. Η ιερή στιγμή για εσάς, αποτελεί την τέλεια ευκαιρία για τις συζύγους να γκρινιάξουν, να πούνε τα παράπονα τους, να σας χρεώσουν για τα κακώς έχοντα του σπιτιού, για τις αδιόρθωτες πρίζες, το λερωμένο μπάνιο και ότι άλλο βρεθεί εύκαιρο την δεδομένη στιγμή. Το γεγονός ότι οι γυναίκες ξεστομίζουν από 6000 μέχρι 6500 λέξεις ανά 24ωρο , σε αντίθεση με τους άνδρες που κάνουν χρήση των λέξεων από 2500 μέχρι 4000, τα λέει όλα!

Αν η κατάσταση άρχισε να σας την δίνει στα νεύρα, ήρθε η ώρα να λάβετε δράση και να πείτε stop στην κρεβατομουρμούρα. Σας προτείνουμε 7 πλαίσια δράσης:

Πείτε της τι νιώθετε τη δεδομένη στιγμή. Εάν αρχίσει το κήρυγμα, πείτε της ευγενικά το πόσο κουρασμένος νιώθετε και ότι είχατε μια πολύ δύσκολη ημέρα και δεν μπορείτε αυτή τη στιγμή να μιλήσετε για οτιδήποτε σας δημιουργεί πίεση. Το βέβαιο είναι να πει ότι ποτέ δεν έχετε ώρα για να μιλήσετε, για αυτό το λόγο προλάβετε την ορίζοντας μια ώρα της επόμενη ημέρας που θα μπορέσετε να τα πείτε οι δύο σας. Το ιδανικότερο μάλιστα είναι να κανονίσετε, αν έχετε την ευκαιρία, να πάτε και για ένα καφεδάκι εκτός σπιτιού μόνοι σας. Αυτό θα ηρεμήσει τα πνεύματα και θα της δείξετε ότι δίνετε σημασία στα όσα σας λέει.

Προσοχή στην μεταξύ σας επικοινωνία.
Συνήθως η κρεβατομουρμούρα είναι αποτέλεσμα της έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ του ζευγαριού. Από τη φύση τους οι γυναίκες θέλουν να εξωτερικεύουν πολύ περισσότερο τα συναισθήματα τους σε σχέση με τους άνδρες, κάτι που πρέπει να το σεβαστείτε και να το ανεχτείτε θέλοντας και μη. Πάντοτε να ορίζεται έστω και λίγη ώρα για να τα λέτε οι δυο σας, επιλύοντας έτσι μικροπροβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, και απομακρύνοντας τα παραπονάκια των συζύγων σας, από τη κρεβατοκάμαρα σας.

Δώστε της λίγη προσοχή. Πολλές φορές το να ακούτε κάποια πράγματα χωρίς να λέτε τίποτα, είναι αρκετό. Όπως είπαμε και πριν οι γυναίκες εξωτερικεύουν με ευκολία τα συναισθήματα τους, και το μόνο που αναζητούν είναι ένα ζευγάρι αυτιά να τις ακούσει. Εάν η μουρμούρα δεν αφορά εσάς αλλά την δουλειά ή τα παιδιά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ακούσετε και να είστε ο « βουβός συμπαραστάτης της ».

Αντιμετωπίστε τα πράγματα με ηρεμία. Η ένταση δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα, αλλά θα χειροτερέψει την κατάσταση, οπότε ότι και να σας λέει αντιμετωπίστε το με ηρεμία και ζητήστε της να το συζητήσετε σε κάποια άλλη στιγμή, δίνοντας σας έτσι χρόνο να σκεφτείτε λογικά, αποφεύγοντας τους τσακωμούς.

Δείξτε κατανόηση. Προσπαθήστε πάντοτε να μπείτε στη θέση της, την ώρα που σας λέει το παράπονο, και να το δείτε από τη σκοπιά που το βλέπει και το αντιμετωπίζει και εκείνη. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να την κατανοήσετε και ακόμα και αν δεν συμμερίζεστε την άποψη της θα είναι πιο εύκολο να της εξηγήσετε αυτό που θέλετε.

Μάθε εκ των προτέρων τι θέλει να σου πει. Παρακολουθώντας την συμπεριφορά της κατά τη διάρκεια της ημέρας, σίγουρα θα ξέρεις αν έγινε κάτι που την ενόχλησε ή αν σου κρατά μούτρα για κάτι. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να λύσεις το πρόβλημα προτού φθάσει η ιερή στιγμή της ξεκούρασης σου.

Πρότεινε λύση. Αποστόμωσε την, προσφέροντας της λύση στα όσα σου λέει ή σου καταλογίζει. Με αυτό τον τρόπο θα της «κόψεις την φόρα» και δεν θα μπορεί να συνεχίσει την μουρμούρα.
Από: Συντακτική ομάδα Β1Τετάρτη 15 Δεκ 2010

 Γυναίκες από την Κόλαση…

Πρόλαβε πριν την "πατήσεις"!

Ο Γάλλος συγγραφέας Fontenelle, πρέπει να την πάτησε πολλές φορές με τις γυναίκες για να πιστεύει και να γράφει ότι «Μια ωραία γυναίκα είναι η κόλαση της ψυχής, το καθαρτήριο της τσέπης και ο παράδεισος των ματιών». Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κανένας άνδρας στο κόσμο που να μην την έχει πάθει την «ζημιά» από μια γυναίκα κόλαση…

Είναι όμορφες, σαγηνευτικές, σε μαγεύουν με το βλέμμα τους και το κούνημα τους. Το άρωμα τους σε στέλνει στο παράδεισο, ενώ μόνο μία ματιά τους σε απογειώνει στους εφτά ουρανούς.  Με αυτό τον τρόπο σε ρίχνουν στα δίχτυα τους και καθώς ο χρόνος περνά αρχίζουν να σε ξεζουμίζουν μέχρι να μείνουν τα κοκαλάκια σου. Ξεκινούν οι τρελές απαιτήσεις, τα παράπονα, η μουρμούρα, το γνωστό «με αγαπάς, δεν με αγαπάς» και πάει λέγοντας το μαρτύριο. Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι πως εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι. Όσα κι αν σου λένε οι φίλοι σου εσύ τον χαβά σου. Όταν όμως φύγει ο έρωτας τότε έρχεσαι αντιμέτωπος με την γυμνή πραγματικότητα….


Νο1.  Γυναίκα Αράχνη
Είναι μυστηριώδης, με βλέμμα θανατηφόρο, εμφανίζεται με ανδρογύναιο αυστηρό στυλ και με γόβα στιλέτο. Φίλε μου, μόλις γνώρισες την Θάτσερ της σχέσης. Αυτή η γυναίκα είναι δυναμική, θέλει να έχει το πάνω χέρι στη σχέση και να κάνει κουμάντο στα πάντα. Αν είσαι και εσύ δυναμικός χαρακτήρας τότε σίγουρα θα φτάσετε στη σύγκρουση και έπειτα στο χωρισμό. Αν από την άλλη είστε ευαίσθητος χαρακτήρας και ήπιων τόνων τότε θα σε κάνει ότι θέλει, κοινός, θα σε τραβά από την μύτη. Τείνει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα με δικηγορίστικο τρόπο, δεν ξέρει πως να υποχωρεί και έχει την τάση να σε μειώνει διαρκώς. 


Νο2. Γυναίκα Πάρτα Όλα
Σου την “πέφτει” από την αρχή, φορώντας προκλητικά ρούχα, επικίνδυνα ντεκολτέ και μικροσκοπικές φουστίτσες. Το κούνημα της είναι σαγηνευτικό και σε έχει απομονώσει στη γωνία του μπαρ ανοίγοντας διαρκώς θέματα προς συζήτηση. Μια συμβουλή θα σου δώσω μείνει μακριά. Πρόκειται για μια γυναίκα αντιδραστική, αυθάδη και προκλητική. Δεν αποκλείεται σε δύσκολες στιγμές να σε κάνει ρεζίλι μπροστά σε όλους. Αν ενδώσεις έστω και μια φορά, τελείωσες, θα σε ακολουθεί παντού και πάντοτε και θα καταντήσει σπαστική. Αν μάλιστα πάρεις την μεγάλη απόφαση να μείνεις μακριά της, δεν θα ξεκολλά με τίποτα και δεν αποκλείεται να προφασισθεί ακόμη και εγκυμοσύνη!


Νο3. Η Μαύρη Χήρα.
Κοινά χαρακτηριστικά της γυναίκας αυτής, είναι η συνεχής θλίψη που υπάρχει στο πρόσωπο της, εμφανίζεται μοναχική αλλά και από την άλλη γλυκιά, κάνοντας σε έτσι να θέλεις να την βγάλεις από τη μιζέρια της. Φίλε μου, πρόσεχε μην την πατήσεις. Πρόκειται για το θηλυκό που θα κλαίει διαρκώς με το παραμικρό, ότι της πεις αυτή θα ρίχνει μαύρο δάκρυ. Αν αποφασίσεις να την κάνεις με ελαφρά, αυτή θα κλαίει, θα σου λέει πως θα πεθάνει, θα πέφτει σε καταθλίψεις, θα βάζει τις φίλες της να σε παίρνουν τηλέφωνο για να σου λένε σε πόσο άσχημη κατάσταση βρίσκεται, μέχρι να την λυπηθείς και να επιστρέψεις πίσω.


Νο4. Γυναίκα της Παράδοσης.
Εμφανίζεται με συντηρητική ενδυμασία, μακριά φούστα ή παντελόνι κλασικό, συνήθως εμπριμέ, δηλαδή κλαδωτά κ.τ.λ. Σου θυμίζει λίγο και τη θεία σου στα νιάτα της αλλά αυτό που σε κάνει να την πλησιάσεις είναι ο “καλός χαρακτήρας”, που σου δείχνει. Είναι γενικά χαμηλών τόνων κοπέλα. Το καλό με αυτού του είδους τις γυναίκες είναι ότι θα φας καλά, εννοώντας κυριολεκτικά το φαγητό. Όλη μέρα θα είναι στη κουζίνα μαγειρεύοντας σκουπίζοντας και πλένοντας, σπάζοντας σου τα νεύρα με το θέμα καθαριότητας. Όσο αφορά το κρεβάτι...μην περιμένεις και πολλά, ξενέρωτες καταστάσεις! Ενώ σιγά σιγά, όσο θα σε συνηθίζει, θα αρχίσει να γίνετε ολοένα και πιο απεριποίητη. 


No5. Η γυναίκα Μις Κοινωνικότητα.
Ξέρει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει με όλους, γελάει με όλους και γενικά είναι μες την τρελή χαρά, όλο γλύκες και αγάπες. Επίσης απευθύνεται στους άλλους με τα επίθετα αγάπη μου, γλύκα μου, άγγελε μου κ.τ.λ. Πρόκειται για την γυναίκα που θα στα «φοράει» με την κάθε ευκαιρία που θα βρεθεί μπροστά της. Αν και θα ξέρουν όλοι τα κατορθώματα της, ο ενδιαφερόμενος θα τα μάθει τελευταίος, και σε αυτή την περίπτωση το πρόσωπο αυτό θα είσαι εσύ. Το αξιοσημείωτο είναι πως θα και ένα απίστευτο τρόπο να κρύβεται λέγοντας σου τα μεγαλύτερα ψέματα. Άσε που θα σε αφήσει και ταπί ξεζουμίζοντας σε οικονομικά για να αρέσει σε όλους τους άλλους άνδρες της παρέας…


Νο6. Η Miss Diva.
Είναι χλιδάτη γκόμενα, που περπατά και αποπνέει ένα αέρα αυτοπεποίθησης κομψή και στιλάτη, πάντα με τα τελευταία ρούχα της μόδας πανάκριβων οίκων. Μείνε μακριά, αυτή θέλει μια τράπεζα μόνο για την πάρτη της. Άσε που αν στο τέλος την παντρευτείς θα σου λέει συνεχώς ότι ποτέ δεν της έλειψε τίποτα και ότι τώρα που είναι μαζί σου στερείτε τα πάντα και έχει γίνει θυσία για εσένα και εσύ δεν το αντιλαμβάνεσαι και δεν το εκτιμάς. Επίσης αν σε πάρει είδηση τι θύμα είσαι, να είσαι σίγουρος ότι θα σταματήσει από τη δουλειά αφήνοντας σου όλα τα οικονομικά βάρη.


Από: ΑρίσταρχοςΠαρασκευή 03 Δεκ 2010

 Όταν η πρώην γίνεται `κολλιτσίδα`.

Θα φτύσεις αίμα να την ξεφορτωθείς!

Η ώρα είναι 4 το πρωί και ενώ βρίσκεσαι στο εκατοστό όνειρό σου το τηλέφωνο σου δέχεται καταιγισμό μηνυμάτων. Αποστολέας είναι η πρώην που τώρα τελευταία σου έχει γίνει μόνιμος βραχνάς με τα συνεχή τηλεφωνήματα και τις παρακολουθήσεις έξω από το σπίτι σου. 

Το σ’αγαπώ που της είπες κατά τη διάρκεια της σύντομης σχέσης σας, των δύο μηνών, δεν λέει με τίποτα να το ξεχάσει… Τι περίμενε κιόλας να της απαντήσεις όταν σου καθόταν στο κεφάλι και σε ρωτούσε διαρκώς «μ’αγαπάαας;». Αυτή τώρα το έδεσε σε ψηλό μαντήλι και σας το τρίβει στη μούρη… «το ξέρω πως μ’αγαπάς το είδα στα μάτια σου την προηγούμενη φορά που καθόσουν στην άλλη μεριά του μπαρ με εκείνη την ψηλή και άσχημη κοπέλα»…Άσε που την, κατά τα άλλα ψηλή και άσχημη κοπέλα,  δεν θα την περιέγραφες ακριβώς με αυτό τον τρόπο…

Συγγνώμη φίλε αλλά έμπλεξες με την «κολλιτσίδα πρώην», και ενδεχομένως τα κόλπα της να μην σταματούν μέχρι εδώ. Το story θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη έκταση όταν πλέον περάσεις στην επόμενη σου σχέση…

Πρέπει οπωσδήποτε να αναλάβεις δράση και να της κόψεις τον αέρα όσο το δυνατό πιο σύντομα ! Προτού αρχίσει να επεμβαίνει στη νέα σου σχέση και τσαντίσει την κοπέλα που έχεις δίπλα σου.

Αρχικά μίλα της ευγενικά…εξήγησε της ότι πλέον δεν θέλεις να είστε μαζί και ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή της με κάποιον άλλο. Πες της όλη την αλήθεια, αν έχεις προχωρήσει στη ζωή και είσαι με κάποια άλλη μην της το κρύψεις, δεν υπάρχει λόγος, μην φοβηθείς, ότι θα την πληγώσεις. Θα σου πει χίλια δύο, ότι έχει κατάθλιψη ότι σε χρειάζεται  κ.τ.λ , πρόσεξε μην της δώσεις ελπίδες, μην την λυπηθείς, αυτές έχουν την τάση να καταπιάνονται από το παραμικρό. Κράτα τις αποστάσεις σου, μην απαντάς και μην την παίρνεις στο τηλέφωνο. 

Να θυμάσαι πάντοτε ότι οι γυναίκες ανταγωνίζονται η μία την άλλη…Πρόσεξε μην της δώσεις στοιχεία για την κοπέλα σου, θα προσπαθήσει να μάθει πληροφορίες και ίσως να θελήσει να την προσεγγίσει. Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν θα αρέσει καθόλου στη νέα σου σχέση, που θα σε θέλει εξολοκλήρου δικό της και θα νιώσει ότι απειλείται. Από την άλλη η πρώην που θα έχει θιχτεί ο εγωισμός της για το πόσο γρήγορα ξέγραψες όλα αυτά που ζήσατε μαζί, στην 2 μηνών σχέση σας, θα ενδυναμώσει της προσπάθειες της να σε κερδίσει πίσω επιχειρώντας : Πρώτον να σου διαλύσει τη σχέση και Δεύτερον να σου μειώνει συνεχώς το άτομο που βρίσκεται δίπλα σου. Μην το βρεις παράξενο να σου λέει ότι είδε την κοπέλα σου με άλλο άνδρα το προηγούμενο βράδυ, και το ταίρι σου να ήταν μαζί σου όλο το βράδυ….

Η συμβουλή μας είναι να μην της δώσεις καμιά σημασία αυτή ανήκει στο παρελθόν! Ήρθε ο καιρός να δεις το μέλλον σου και να διαφυλάξεις τη σχέση σου με την υφιστάμενη κοπέλα. Κάνε την να νιώσει σιγουριά ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από την πρώην και δεν κινδυνεύει να σε χάσει. Καλό είναι να της πεις ότι μίλησες μαζί της και ότι της είπες ούτε λίγο ούτε πολύ να σε αφήσει ήσυχο, ώστε να γνωρίζει για τις προσπάθειες σου.

Να είσαι σίγουρος ότι η κολλιτσίδα θα προσεγγίσει φίλους, γνωστούς και αγνώστους, θα κατηγορεί τη νέα σου κοπέλα και θα ισχυρίζεται πως σε έκλεψε από αυτήν, έστω και αν είχατε χωρίσει προτού καν να γνωρίσεις την επόμενη. Μίλησε με τους κοινούς σας φίλους και εξήγησε τους την κατάσταση αλλά μην δώσεις και ιδιαίτερη έκταση στο θέμα.. Απλά να ξέρεις ότι ίσως κάποιος από αυτούς να θελήσει να μεταφέρει τα σωστά μηνύματα σε αυτή.

Και επειδή βρισκόμαστε στη Κύπρο και οι χώροι όπου κινούμαστε είναι ούτε λίγο ούτε πολύ οι ίδιοι, σίγουρα η πρώην θα σε εντοπίζει διαρκώς στα μπαράκια και θα κάθεται επιδεικτικά απέναντι σου για να σου την «σπάσει»…ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΟΣ  ΣΗΜΑΣΙΑ…Να θυμάσαι πάντα ότι βγήκες έξω για να περάσεις εσύ καλά!  
Από: Νάντια ΜάζαρουΠαρασκευή 05 Νοέ 2010