| 

ΚΑΡΙΕΡΑ & ΧΡΗΜΑ

 ΚΑΡΙΕΡΑ

Αναζητούνται Νέοι Επιτυχημένοι Επιχειρηματίες!

Για ένταξη τους στο "Power of Youth"

Πέμπτη 21 Ιούλ 2011

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Η μη–κερδοσκοπική επιχείρηση "Power of Youth", έχει ως σκοπό της, την προώθηση μιας πιο βιώσιμης παγκόσμιας οικονομίας σε συνεργασία με νέους επιχειρηματίες. Η επιχείρηση αυτή, σχεδιάζει να ενώσει 54 συνολικά καταξιωμένους νέους επιχειρηματίες, από την Ευρώπη και την Κίνα, σε μια πενθήμερη Σύνοδο Κορυφής, που θα πραγματοποιηθεί στην Κίνα τον προσεχή Νοέμβριο.

Έτσι, από κάθε κράτος μέλος της Ευρώπης, αναζητά 2 υποψήφιους νέους επιτυχημένους επιχειρηματίες (ηλικίας κάτω των 35 ετών), οι οποίοι έχουν ήδη στο ενεργητικό τους τη δημιουργία, τουλάχιστον μίας επιχείρησης υψηλής οικονομικής απόδοσης, για να λάβουν μέρος στην Σύνοδο Κορυφής. Η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 31η Αυγούστου 2011.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Κινέζικη Κυβέρνηση υποστηρίζουν αυτή την Σύνοδο Κορυφής, η οποία θα αποφέρει περισσότερες ευκαιρίες συνεργασίας μεταξύ ΕΕ-Κίνας αλλά θα προσφέρει παράλληλα την γνώση και την εξερεύνηση καινοτόμων τρόπων στους νέους επιχειρηματίες για τη δημιουργία πιο επιτυχημένων επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.power-of-youth.org/


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM