| 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 MEN`S CLUBS & MORE..

Τα 5+1 πιο περίεργα και τρελά μπαρ στον κόσμο!

όταν η έμπνευση γίνεται πράξη..

Παρασκευή 06 Απρ 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Υπάρχουν αρκετά μπαρ στον κόσμο, τα περισσότερα κινούνται μέσα στο πνεύμα των παραδοσιακών μπαρ όπως τα γνωρίζουμε οι περισσότεροι. Υπάρχουν όμως και μερικά που ξεχωρίζουν για τον περίεργο διάκοσμο ή το concept τους γενικότερα. Διαλέξαμε έξι από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.


1. Skeleton Bar
Το σκελετωμένο bar θα το βρείτε στο Gruyere της Ελβετίας, σχεδιασμένο από τον Hans Rudi Giger γνωστό σχεδιαστή του "Alien" όπου κέρδισε και το Όσκαρ το 1980 για τα καλύτερα Εφέ.
2. Red Sea Star Bar
Βρίσκεται 6 μέτρα κάτω από την Ερυθρά θάλασσα και είναι το πρώτο υποθαλάσσιο μπαρ-εστιατόριο στον κόσμο. Χωράει γύρω στους 105 επισκέπτες και εκτός από ποτό προσφέρει και υπέροχη ευρωπαϊκή κουζίνα.
3. Chill Out Cafe-Bar Dubai
Αν και βρίσκεται στην Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα στο Dubai, το μπαρ αυτό είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από πάγο. Καρέκλες, τραπέζια, μπαρ, ποτήρια όλα φτιαγμένα από πάγο. Μαζί με το ποτό, σας προσφέρουν μία ζακέτα με κουκούλα και μάλλινα γάντια για να αντέξετε το κρύο, το οποίο βρίσκεται στην σταθερή θερμοκρασία των -6 βαθμών.
4. Alux Bar-Restaurant
Το Alux βρίσκεται στην Playa Del Carmen του Μεξικού, και βρίσκεται στο εσωτερικό μιας σπηλιάς. Μόνο δύο τέτοια μπαρ που βρίσκονται μέσα σε σπήλαιο, υπάρχουν στον κόσμο.
5. Clinic Bar
Προκαλεί ανατριχίλα το συγκεκριμένο μπαρ αφού όλος ο διάκοσμος θυμίζει νοσοκομείο. Βρίσκεται στο κέντρο της Σιγκαπούρης και σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Damien Hirst.
6. Rectum Bar
Στην Βιέννη θα βρείτε το Rectum Bar,  το οποίο έχει το σχήμα του ανθρώπινου πεπτικού συστήματος. Το συγκεκριμένο μπαρ σχεδιάστηκε από τον Alter Van Lieshout και όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η έξοδος κινδύνου του μπαρ καταλήγει όπως και το πεπτικό μας σύστημα... στον πρωκτό!
 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM