| 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ

 ΤΑΞΙΔΙ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ

Το ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμο..

...βρίσκεται στην Ελλάδα!

Τετάρτη 02 Μάι 2012

Από: Συντακτική ομάδα Β1
Tο ακριβότερο δωμάτιο ξενοδοχείου στον κόσμo βρίσκεται στην Αθήνα - για την ακρίβεια στο Λαγονήσι, και στο Grand Resort Lagonisi. Σύμφωνα με τη Daily Telegraph και το Lonely Planet που παρουσίασαν τη σχετική λίστα, η «βασιλική βίλα» στο Λαγονήσι βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με 31.725 λίρες (περίπου 38.000 ευρώ) τη… βραδιά!

Τι προσφέρει; Μοναδική θέα, βασιλικές περιποιήσεις και όλες τις ανέσεις σε βίλα 410 τ.μ. με κήπο 640 τ.μ. και πιάνο. Δεν ξέρετε να παίζετε; Κανένα πρόβλημα, το δωμάτιο έρχεται με… πιανίστα! Έχει εσωτερική και εξωτερική πισίνα, ιδιωτική παραλία, γωμναστήριο και σάουνα, τζάκι στο υπνοδωμάτιο, δωμάτιο μασάζ και μπάρμπεκιου.
Δεύτερο στη λίστα ακολουθεί το δωμάτιο «Hugh Hefner Sky Villa- Palms Casino Resort» στο Las Vegas με κόστος 25.350 λιρών (περίπου 31.000 ευρώ) και ακολουθούν με κάτω από 30.000 ευρώ τη βραδιά το Ty Warner Penthouse στο Four Seasons της Νέας Υόρκης, η Royal Penthouse Suite, στο President Wilson Hotel στη Γενεύη, η Bridge Suite στο The Atlantis Resort στις Μπαχάμες, η Ritz-Carlton Suite στο ξενοδοχείο The Ritz-Carlton στη Μόσχα, η Royal Suite στο Burj Al Arab στο Ντουμπάι, η Royal Armleder Suite,στο Le Richemond στη Γενεύη, η Royal Suite, στο Four Seasons George V στο Παρίσι και η Imperial Suite στο Park Hyatt Vendôme στο Παρίσι.
Πηγή: Σκάι


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM