| 

ΥΓΕΙΑ & FITNESS

 ΑΣΚΗΣΗ

Γυμνάσου SEXυπνα!!

Κτίσε κορμί κάνοντας SEX….

Πέμπτη 04 Νοέ 2010

Από: Αρίσταρχος
Βαριέσαι να κάνεις γυμναστική αλλά δεν βαριέσαι καθόλου να κάνεις sex; Ήρθε η ώρα να χάσεις τα παραπανίσια κιλά σου, διασκεδάζοντας με την κοπέλα σου στο κρεβάτι… Αλλάζοντας ελάχιστα τις στάσεις που μέχρι σήμερα έκανες, θα μπορέσεις να ενδυναμώσεις ευχάριστα το κορμί σου…


Ιεραποστολική στάση για τους παραδοσιακούς:
Πάρε θέση κάμψεων από πάνω της και γύμνασε καθώς διεισδύεις, χέρια, στήθος, ώμους αλλά και κοιλιακούς. Αν νιώθεις ότι είναι εύκολο για εσένα τότε πάρε το βάρος της πάνω σου. Πες της απλούστατα να τυλίξει τα πόδια της γύρω από εσένα.

Ανάποδο αλογάκι: Κάθισε στο πάτωμα και γύρε πίσω τον κορμό σου στηρίζοντας τον στις παλάμες των χεριών σου, τα δάχτυλα των χεριών σου να κοιτάνε μπροστά. Βάλε την να καθίσει ανάποδα επάνω σου ( δηλαδή εσύ θα βλέπεις το πίσω μέρος της κεφαλής της ), και έχοντας λυγισμένους τους αγκώνες, σήκωσε τη λεκάνη προς τα επάνω τεντώνοντας τα χέρια σου. Στην συνέχεια άσε την ίδια να κάνει λίγο παιχνίδι με εσένα να εξασκείς τους  τρικέφαλους σου.

Το καθιστό της ηδονής: Κάτσε στην άκρη του κρεβατιού και βάλε την σύντροφο σου να καθίσει από πάνω σου τυλίγοντας τα πόδια της στον κορμό σου. Καθώς θα διεισδύει εσύ θα ψηλώνεις και θα χαμηλώνεις τις μύτες των ποδιών σου προσφέροντας τόσο μέγιστη ικανοποίηση και στους δύο αλλά και γυμνάζοντας ταυτόχρονα τις γάμπες σου.

Η Γέφυρα των «αναστεναγμών»: Ξάπλωσε ανάσκελα λυγίζοντας τα γόνατα σου και με τα πέλματα στο πάτωμα. Στη συνέχεια ανασήκωσε τους γλουτούς σου δίνοντας δύναμη στα πόδια σου. Οι ώμοι και το κεφάλι σου θα παραμείνουν στο έδαφος. Βάλε την κοπέλα να έρθει από πάνω σου και κάνοντας πάνω κάτω θα διεισδύεις εσύ μέσα της, σηκώνοντας την εσύ ψηλά. Γυμνάζει γλουτούς, οπίσθιους μηριαίους, γάμπες.

Για βαθιά βυθίσματα: Έχοντας  την πλάτη σου στο τοίχο λύγισε τα γόνατα σου βάζοντας το βάρος σου στους τετρακέφαλους σου και σχηματίζοντας 90 μοίρες. Στη συνέχεια βάλε τη σύντροφο σου να καθίσει επάνω σου έχοντας την πλάτη γυρισμένη προς τα εσένα. Κινήσου πάνω – κάτω. Γυμνάζει τους τετρακέφαλους μηριαίους.

Κάντο στα τέσσερα:
Είναι η γνωστή και αγαπημένη στάση όπου διεισδύοντας στην κοπέλα σου γυμνάζεις και πάλι γλουτούς και τετρακέφαλο.

Ακονίστε τα ψαλίδια:
Η σύντροφος σας θα ξαπλώσει πλάγια και εσείς θα περάσετε τα πόδια σας μέσα από τα δικά σας έχοντας την κεφαλή σας στα πόδια της ( δηλαδή σε αντίθετη φορά τα δύο σώματα ). Κατά τη διείσδυση ασκήστε πιέσεις στους μηρούς σας κάνοντας τέλειους προσαγωγούς.

Το τοίχος της κολάσεως: Πρότεινες της να ακουμπήσει τα χέρια της στο τοίχο με κλειστά τα πόδια. Στη συνέχεια βάλε τα πόδια της ανάμεσα στα πόδια σου, έχοντας τα ελαφρά ανοιχτά, και διείσδυσε μέσα της. Τοποθέτησε τα χέρια σου στον τοίχο και κάνε πάνω κάτω. Όσο πιο μεγάλη απόσταση έχουν τα πόδια σου από τον τοίχο τόσο πιο δύσκολη είναι η άσκηση. Με αυτό τον τρόπο κάνεις όρθιες κάμψεις.


 Μπορείς να σχολιάσεις το πιο πάνω άρθρο στο FORUM